Beoordelingen van Bram Ladage Schiedam

Recente recensies van Bram Ladage Schiedam

5 sterren na 223 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Service top en medewerkers super vriendelijk

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor de 5⭐ Sissi! Daar worden wij blij van. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

, 01-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Frikandel had een rare smaak. En het bakje met pindasaus beter apart dan bij de loempia...het dekseltje was gesmolten door de hitte van de loempia dus gesmolten plastic in de pindasaus dus heb die maar niet gegeten.

Reactie van Bram Ladage:Beste Leonie, Onze frikandellen zijn de echte hardlopers uit onze assortiment en worden gemaakt volgens eigen receptuur, misschien dat je dat proeft. We gaan jouw feedback meenemen omtrent de pindasausbakje bij de loempia en zullen hier gelijk wat mee doen. Dank je wel voor jouw feedback. We hopen natuurlijk wel dat de rest gesmaakt heeft. Liefs, team Spaland🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top heel snel bezorgd

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor de 5⭐ Karin! Daar worden wij blij van. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

, 30-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor de 5⭐ Be ! Daar worden wij blij van. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

, 27-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor de review Arno! 🤩 Wij gaan ons best doen om de volgende keer die 5e ster ook te bemachtigen.💪🏼 Veel liefs, Team Spaland 🥰

, 27-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor de 5⭐ Claas ! Daar worden wij blij van. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

, 26-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk om thuis een Brammetje te kunnen eten na een druk weekend, zonder de deur uit te hoeven!

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor de geweldige review Kim!😍 Daar worden wij hartstikke blij van. Zelf vinden we het ook heerlijk om lekker onderuit gezakt op de bank te genieten van een brammetje. 👍🏻 Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn op de afgesproken tijd, eten was prima warm en friet was niet slap!

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor de 5⭐ Monique ! Daar worden wij blij van. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De uien waren te dik gesneden tussen de bereklauw, niet lekker gaar gebakken. Bezorging was top.

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor de review Karin! 😁 De berenhappen worden dagelijks vers gemaakt, hierdoor kan de ene ui wat dikker zijn dan de andere ui. U kunt wel in de opmerkingen aangeven dat u de berenhap een beetje extra doorgebakken wilt hebben. Dan houden we daar natuurlijk rekening mee. 👍🏻 We hopen dat uw bestelling verder wel goed gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was niet compleet , gebeld wat er niet klopte en binnen 15 min werd het ontbrekende bezorgd met welgemeende excuses , groot compliment hier voor. Het eten was goed warm , netjes verpakt en ouderwets lekker.

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel R.A. van Ekelenburg voor de 5 sterren ⭐️, daar worden wij super blij van.😄 Fijn dat alles goed heeft gesmaakt. We hadden door de drukte erover heen gelezen dat de loempia speciaal was.🙉 We gaan hier uiteraard beter op letten. Liefs, team Spaland🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet erg warm en de bezorgtijd duurde redelijk lang.

Reactie van Bram Ladage:Beste H, Wanneer patat wordt afgehaald om thuis op te eten, verliest het inderdaad iets van de warmte. Dit geldt ook zo voor bezorgen. Wij doen er natuurlijk ons uiterste best voor om de bestelling zo heet mogelijk bij jullie af te leveren. U heeft besteld om 18.05 en wij hebben uw bestelling bezorgt om 18.40, dat lijkt ons toch wel redelijk vlot.🚴‍♂️ We hopen natuurlijk wel dat het gesmaakt heeft.😍 Liefs, team Spaland🥰

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en een geweldige service!

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor de 5⭐ Marietje ! Daar worden wij blij van. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

, 22-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling netjes op tijd en heerlijk warm. Helaas 1 bakje pindasaus vergeten bij de bestelling.

Reactie van Bram Ladage:Hoi Lin, Sorry, sorry, we zullen daar beter op gaan letten. 🥰 Fijn dat alles wel goed gesmaakt heeft. Daar doen we natuurlijk onze uiterste best voor. Wil jij als je volgende keer weer besteld het bij de opmerkingen erbij zetten dat je nog een pindasaus tegoed hebt, dan komt het helemaal goed. Fijn weekend!☀️ Liefs, team Spaland🥰

, 21-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg tevreden. Snelle levering en het was heerlijk.

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor de 5⭐ Jorfi! Daar worden wij blij van. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

, 21-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Is precies op tijd bezorgd. Wel waren de patatjes net iets te veel gebakken, maar alsnog lekker.

Reactie van Bram Ladage:Beste Tugba, bedankt voor je goeie review. Daar worden wij hartstikke blij van! 😊 Fijn dat alles zo goed gesmaakt heeft. De patatjes bakken wij met een timer, zodat ze allemaal dezelfde kwaliteit hebben. Je mag natuurlijk altijd in de opmerkingen aangeven dat u ze liever iets zachter gebakken heeft, dan houden wij daar zeker rekening mee. Wij zullen extra ons best doen om de volgende keer die 5e ster ook te bemachtigen!⭐ Veel liefs, Team Spaland 🥰

, 21-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten netjes op tijd bezorgd en heel goed warm

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor de geweldige review en de 5⭐. Wij zijn blij dat alles zo lekker gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

, 19-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor de 5⭐ Sanne! Daar worden wij blij van. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

, 19-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, altijd warm, altijd op afgesproken tijd.

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor de 5⭐ Elleke! Daar worden wij blij van. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor de goeie review Aad ! Wij gaan de volgende keer extra ons best doen om die 5e ster ook binnen te halen🤩 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en op tijd bezorgd.

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor de 5⭐ Grothues! Daar worden wij blij van. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

, 13-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Bram Ladage:Wauw Monique, bedankt voor de geweldige review!🤩 Hier worden wij weer hartstikke blij van. 😊 Veel liefs, Team Spaland 🥰

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed, vriendelijke bezorger en prima warm eten, top!

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor de geweldige review Ella !🤩 Fijn om te horen dat alles naar wens was. Daar doen we altijd ons uiterste best voor.👍🏻 Veel liefs, Team Spaland

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!!!!😊

Reactie van Bram Ladage:Wauw Jane, bedankt voor de geweldige review!🤩 Daar worden wij weer hartstikke blij van. 😊 Veel liefs, Team Spaland 🥰

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was prima, de bezorgster had moeite om ons te vinden maar dat ligt niet aan haar maar aan Google Maps, dat horen wij zeer regelmatig. Zei vertelde ook dat het erg druk was omdat er een bezorger gevallen was met de fiets, dat was waarschijnlijk de reden dat er iets mis is gegaan met de milkshakes. Ik kom morgen even langs en neem aan dat het dan opgelost wordt.

Reactie van Bram Ladage:Beste Loes, Dank je wel voor de 5 sterren review en zeker voor je begrip. Natuurlijk komt het goed met de milkshake.😃 We zien je vandaag en dan maken we het zeker goed met je. P.s Met de bezorger gaat het gelukkig goed op wat schrammetjes na.😉 Liefs, team Spaland🥰

, 06-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel bezorgd! Een klein verbeterpuntje: hamburger speciaal was beetje verschoven in het bakje, waardoor bijna alle saus eruit gelopen was. Misschien kan dit volgende keer iets beter. Wel heerlijke hamburger!!

Reactie van Bram Ladage:Hoi Mirjam, Bedankt voor de review, wij zullen de volgende keer iets minder saus op de burger doen, dan blijft deze wel netjes op de burger zitten. Als je het prettig vind, kun je in de opmerkingen altijd vermelden dat je de saus liever apart wilt, dan krijgt je het erbij in een bekertje en kun je zelf makkelijk bepalen hoeveel saus je op de burger doet. Wij zijn blij dat verder alles wel goed gesmaakt heeft, daar doen wij het allemaal voor.👍🏻 Veel liefs, Team Spaland 🥰

, 06-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, lekker krokant

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor de geweldige review Willemtics!🤩 Fijn om te horen dat alles naar wens was. Daar doen we altijd ons uiterste best voor.👍🏻 Veel liefs, Team Spaland

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bestelling was: Goed warm, snel bezorgd, geheel naar wens.

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor de 5⭐ juffrouw Wilma en meester John. Daar worden wij super blij van.😍 Veel liefs, Team Spaland 🥰

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben gewend om de bijbestelde sausen in een bekertje te krijgen. Gisteren was de pindasaus op de Berenklaauw gedaan en de Joppiesaus zat al op mijn Mexicano. het eten wordt hierdoor minder smakelijk om te zien, het koelt het product waar het op zit. Verder was alles weer prima in orde! Dus bij bestellingen zou ik adviseren om de saus in een bekertje mee te leveren.

Reactie van Bram Ladage:Hoi Peter, Fijn om te lezen dat alles gesmaakt heeft.😀 Je kunt bij de opmerkingen de volgende keer aangeven dat je liever de sauzen van de snacks ook apart wilt. Dan zullen wij dat met liefde voor je doen! Liefs, Team Spaland🥰

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles in orde en nog op temperatuur... Bezorging eerder dan was aan gegeven..Prima!

Reactie van Bram Ladage:Wauw E.K. bedankt voor de geweldige review!🤩 Daar worden wij weer hartstikke blij van. 😊 Veel liefs, Team Spaland 🥰

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor de 5⭐ Elleke! Daar worden wij blij van. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

, 29-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede producten warm bezorgd op de afgesproken tijd.

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor de geweldige review Marco!🤩 Fijn om te horen dat alles naar wens was. Daar doen we altijd ons uiterste best voor.👍🏻 Veel liefs, Team Spaland 🥰

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer vriendelijke bezorger,snacks en patat goed warm,de shakes overheerlijk koud.

Reactie van Bram Ladage:Bedankt Nathalie, voor de goeie review.👍🏻 Wij zoeken de bezorgers uit op hun vriendelijkheid, dus dat is fijn om te horen. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Online besteld en om 12.15 gehaald. Het was precies op tijd klaar en de patat en de kroketten waren goed warm!!!

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor de geweldige review Sven!🤩 Fijn om te horen dat alles naar wens was. Daar doen we altijd ons uiterste best voor.👍🏻 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goede kwaliteit.

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor de 5⭐ familie de Kok. Daar worden wij altijd heel blij van. Veel liefs, Team Spaland 🥰

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit exact op tijd en lekker warm! Uitstekend!!

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor de review Peter.😊 We zijn blij dat alles weer helemaal naar wens was. Veel liefs, Team Spaland 🥰

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer super lekker

Reactie van Bram Ladage:Wat fijn dat het allemaal weer gesmaakt heeft Miranda 😊. Daar doen we het allemaal voor. Veel liefs, Team Spaland🥰

, 22-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor de goeie review ! Wij gaan de volgende keer extra ons best doen om die 5e ster ook binnen te halen🤩 Veel liefs, Team Spaland 🥰

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en ook nog eens warm! En een hele vriendelijke bezorger!

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor de 5⭐ Lisa! Daar worden wij blij van. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor de goeie review Hans! Wij gaan de volgende keer extra ons best doen om die 5e ster ook binnen te halen🤩 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker en vriendelijke bezorging. Alleen was mijn goulash kroket geplet, dat was dan wel weer jammer

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor je review Loes. Wij gaan extra ons best doen om de volgende keer die 5e ster ook te bemachtigen.🤩 Onze excuses voor de geplette kroket, wij gaan er extra op letten om dat te voorkomen. Veel liefs, team Spaland 🥰

, 16-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten prima, ook goed op temperatuur. App gaf aan dat bestelling pas na 1 uur zou komen.maar na 1 kwartier al gebracht in Vlaardingen Deevenbuurt.

Reactie van Bram Ladage:Bedankt E.K. voor de mooie review! 🤩 We doen natuurlijk ons uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk bij jullie te krijgen, onze bezorgers fietsen lekker door.🚴‍♀️ Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland🥰

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekkerrr en goed warm. Bezorger erg vriendelijk! Kortom Super!

Reactie van Bram Ladage:Bedankt Mireille! Zulke mooie reviews worden wij natuurlijk hartstikke blij van😁. Tot de volgende keer! Veel liefs, team Spaland🥰

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor de 5⭐ Yvonne. Hier worden wij blij van. Veel liefs, team Spaland 🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes geholpen en maaltijd keurig bezorgd

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor de goeie review Ariena! Wij gaan de volgende keer extra ons best doen om die 5e ster ook binnen te halen🤩 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en alles was nog goed warm! De patatjes waren heerlijk!

Reactie van Bram Ladage:Wij zijn blij dat het voor u allemaal goed gesmaakt heeft en helemaal naar wens was.😊 Dat motiveert ons weer om zo door te gaan. Bedankt voor de 5⭐ Linda. Veel liefs, Team Spaland 🥰

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima service, heerlijke patat

Reactie van Bram Ladage:Woehoe 5 sterren!🎉 Dat is altijd heel erg fijn om te horen. Bedankt voor de review meneer Visser 😁. Veel liefs, Team Spaland 🥰

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Top op tijd klaar om op te halen.

Reactie van Bram Ladage: Bedankt voor de goede review, hier doen wij het allemaal voor. Maar toch wel nieuwsgierig wat wij kunnen verbeteren om de 5 sterren van jou te verdienen?🤩 Veel liefs, team Spaland🥰

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd door een vriendelijke bezorgster

Reactie van Bram Ladage:5 sterren worden wij altijd blij van! 😁 Bedankt voor de supergoede review, hier doen wij het allemaal voor. 🤩 Veel liefs, team Spaland🥰

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima voor elkaar maar currysaus ontbrak.

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor de review Peter, dat is heel vervelend dat de curry miste. Onze excuses hiervoor, wij gaan er extra goed op letten. Zou u dit de volgende keer in de opmerkingen kunnen vermelden? Dan maken wij het goed met u, met een leuke verrassing😊. Gelukkig dat alles verder goed was en lekker gesmaakt heeft, daar doen wij het ten slotte voor. Veel liefs, Team Spaland 🥰

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig en sneller dan verwacht bezorgd . Top

Reactie van Bram Ladage:5 sterren worden wij altijd blij van! 😁 Bedankt voor de supergoede review, hier doen wij het allemaal voor. 🤩 Veel liefs, team Spaland🥰

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen de bestelling ging niet helemaal soepel. Maar het eten was warm en super lekker.

Reactie van Bram Ladage:Oefening baart kunst, veel bestellen dan gaat het steeds soepeler.😂 Bedankt voor je 5 sterren review, hier worden we echt blij van! Liefs, team Spaland🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gelukkig was het goed heet daar was ik bang voor. Het was de eerste keer dat we lieten bezorgen Het was perfect vriendelijke bezorger en stipt op tijd kortom top!!!!

Reactie van Bram Ladage:5 sterren worden wij altijd blij van! 😁 Bedankt voor de supergoede review, hier doen wij het allemaal voor. 🤩 Veel liefs, team Spaland🥰

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de loempia half gevuld was

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel voor jouw goede review. We zullen je feedback meenemen naar de leverancier van de loempia. De loempia’s vouwen we helaas niet zelf.😉 We zijn beter in die heerlijke brammetjes bakken.😂 Liefs, team Spaland🥰

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als de keren hier voor prima kwaliteit en op tijd bezorgt met respect.

Reactie van Bram Ladage:5 sterren worden wij altijd blij van! 😁 Bedankt voor de supergoede review, hier doen wij het allemaal voor. 🤩 Veel liefs, team Spaland🥰

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op 'n top!!! Alleen geen rietjes bij de milkshakes 😭

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor de review Sjaan & Arie, wij zijn blij dat alles gesmaakt heeft.😍 Volgende keer zullen we er extra op letten dat er rietjes bij de milkshakes zitten. Onze excuses hiervoor. Veel liefs, team Spaland 🥰

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en altijd nog goed warm en de beste en lekkerste in de buurt.

Reactie van Bram Ladage:Bedankt André, voor de geweldige review⭐! Hier doen we het natuurlijk allemaal voor. 👍🏻 Veel liefs, Team Spaland 🥰

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een wat tegenvallende vorige keer waarover ik een recensie had geschreven, zijn we gister in de herhaling gegaan en de frieten waren weer ouderwets Bram lekker. Heerlijk!!!!

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel Naat voor deze positieve review.😍 Zoals wij al hadden aangegeven kwam dit door het kwaliteit van de aardappelen. Het is en blijft een natuur product en een beetje regen heeft wonderen gedaan. Fijn dat het zo goed gesmaakt heeft. Liefs, team Spaland🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en warm, dat maak je niet veel mee.

Reactie van Bram Ladage:Wauw Astrid, wat een geweldige review! 🤩 Bedankt hiervoor. Liefs, Team Spaland

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Bram Ladage: Bedankt Patat voor de 5⭐, daar worden wij blij van. 😁 Veel liefs, Team Spaland🥰

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk was het eten en super snel bezorgd door vriendelijke medewerkster

Reactie van Bram Ladage:5 sterren worden wij altijd blij van! 😁 Bedankt voor de supergoede review, hier doen wij het allemaal voor. 🤩 Veel liefs, team Spaland🥰

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima op tijd en lekker!

Reactie van Bram Ladage:5 sterren worden wij altijd blij van! 😁 Bedankt voor de supergoede review, hier doen wij het allemaal voor. 🤩 Veel liefs, team Spaland🥰

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd

Reactie van Bram Ladage:5 sterren worden wij altijd blij van! 😁 Bedankt voor de supergoede review, hier doen wij het allemaal voor. 🤩 Veel liefs, team Spaland🥰

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging, alles vers en lekker warm. Hele vriendelijke bezorger. Top!!

Reactie van Bram Ladage:5 sterren worden wij altijd blij van! 😁 Bedankt voor de supergoede review, hier doen wij het allemaal voor. 🤩 Veel liefs, team Spaland🥰

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik wil alleen maar ketchup en gebakken uien op de hamburger, en geen fritessaus, maar dat kan nu niet. Dat moet toch niet zo moeilijk zijn, die sausen zitten toch allemaal in eigen dispensers. Dus ik zou zeggen, geef de volgende keuzemogelijkheden: ☐ketchup ☐curry ☐fritessaus ☐uien

Reactie van Bram Ladage:Beste Mirre, Je kunt bij de omschrijving dit er altijd bij zetten en dan zorgen wij daar natuurlijk voor. Makkelijker kunnen we het niet voor je maken.😀 We zien je bestelling en jouw omschrijving graag verschijnen. Tot gauw! Liefs, team Spaland🥰

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

prima heerlijk gegeten via online bestellen en afhalen goed geregeld

Reactie van Bram Ladage:5 sterren worden wij altijd blij van! 😁 Bedankt voor de supergoede review, hier doen wij het allemaal voor. 🤩 Veel liefs, team Spaland🥰

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gebruikelijk was weer heerlijk en wat fijn dat er aan huis geleverd wordt.

Reactie van Bram Ladage: 5 sterren worden wij altijd blij van! 😁 Bedankt voor de supergoede review, hier doen wij het allemaal voor. 🤩 Veel liefs, team Spaland🥰

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en goed warm gehouden. Super.

Reactie van Bram Ladage:5 sterren worden wij altijd blij van! 😁 Bedankt voor de supergoede review, hier doen wij het allemaal voor. 🤩 Veel liefs, team Spaland🥰

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Werd vers geschept terwijl ik er stond. Binnen de minuut kon ik naar huis om patatjes te eten. De lekkerste patatjes van Schiedam!

Reactie van Bram Ladage:5 sterren worden wij altijd blij van! 😁 Bedankt voor de supergoede review, hier doen wij het allemaal voor. 🤩 Veel liefs, team Spaland🥰

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor de 5⭐, hier worden wij blij van. 😁 Veel liefs, Team Spaland

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling op tijd klaar. Goed warm meegekregen. Vriendelijk personeel.

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor de super goeie review Sas !! ⭐ Hier worden wij blij van. 😁 Veel liefs, Team Spaland 🥰

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd! Heerlijk warm en krokant en ook nog een hand geschreven kaartje 😁 Voor mij is Bram Ladage Spaland echt de best there is!!! Met speciale dank en liefs voor Marianka

Reactie van Bram Ladage: Wauw, wat lief Anneke, Bedankt voor deze geweldige review, dat is natuurlijk waar we het allemaal voor doen. 😁 Maar jij bent zelf ook te leuk, waarvoor wij de bestelling natuurlijk met extra liefde maken. Veel liefs, team spaland 🥰

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Bram Ladage: Bedankt voor de 5⭐, hier worden wij blij van. 😁 Veel liefs, Team Spaland

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima voor elkaar! Erg lekker, goed warm en stipt op tijd

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor de super goeie review !! ⭐ Hier worden wij blij van. 😁 Veel liefs, Team Spaland 🥰

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, goed op temperatuur. Helaas zat de kaassoufle er niet bij die we hadden besteld. Gebeld maar Bram maar die was al gesloten

Reactie van Bram Ladage:Ohhh, Jane…🙉 Onze excuses 🥰, Zou jij de volgende keer als je besteld dat bij de opmerking erbij willen zetten, dan zullen we we voor zorgen dat de overheerlijke kaassouflesse jouw kant op komt. Bedankt voor je feedback en we zullen we beter op gaan letten. Liefs, Team Spaland

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal Toppie: warm, lekker en op tijd bezorgt😃👍

Reactie van Bram Ladage:Bedankt Nieske voor de 5⭐, daar worden wij blij van. 😁 Veel liefs, Team Spaland🥰

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld. Goede service.

Reactie van Bram Ladage:Bedankt Jacqueline voor de 5⭐, daar worden wij blij van. 😁 Veel liefs, Team Spaland🥰

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker verse patat met heerlijke snacks de grote voordeelbox voor ruim 4 personen beetje weinig voor grote eters Verder prima service 👍🏼 Tot ziens 👋🏼

Reactie van Bram Ladage:Hoi Britt, als iets te lekker is is het altijd te weinig.😂 Dank je wel voor de 5 sterren. Dit motiveert ons enorm.💪🏻 Liefs, team Spaland🥰

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lieve mensen, super goede service, heerlijke patat en snacks en een super goede levering👍🏻👍🏻👍🏻

Reactie van Bram Ladage:Wauw Lisette, Bedankt voor deze geweldige review, dat is natuurlijk waar we het allemaal voor doen. 😁 Maar jullie zijn zelf ook te leuk, waarvoor wij de bestelling natuurlijk met extra liefde maken. Veel liefs, team spaland 🥰

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste team ever. Altijd vriendelijk. Altijd lekker verse patat. Een echte traktatie. Vandaag heb ik online besteld en afgehaald en het was nog lekker warm bij thuiskomst. Een echte aanrader! Dank jullie wel!

Reactie van Bram Ladage:Wauw Jason! Bedankt voor deze geweldige review, dat is natuurlijk waar we het allemaal voor doen. 😁 Wij hebben gewoon ook de allerleukste klanten, waarvoor wij de bestelling natuurlijk met extra liefde maken. Veel liefs, team spaland 🥰

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer Heerlijk en compleet

Reactie van Bram Ladage:Bedankt Nancy voor de 5⭐, daar worden wij blij van. 😁 Veel liefs, Team Spaland🥰

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Bram Ladage:Bedankt Maria voor de 5⭐, daar worden wij blij van. 😁 Veel liefs, Team Spaland🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima

Reactie van Bram Ladage:Bedankt Herman voor de 5⭐, daar worden wij blij van. 😁 Veel liefs, Team Spaland🥰

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, lekker warm en stipt op tijd, hulde!!

Reactie van Bram Ladage:5 sterren worden wij altijd blij van! 😁 Bedankt voor de supergoede review, hier doen wij het allemaal voor. 🤩 Veel liefs, team Spaland🥰

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor de super goeie review !! ⭐ Hier worden wij blij van. 😁 Veel liefs, Team Spaland 🥰

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor de super goeie review Mart!! ⭐ Hier worden wij blij van. 😁 Veel liefs, Team Spaland 🥰

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Bram Ladage:Bedankt Plomp voor de 5⭐, daar worden wij blij van. 😁 Veel liefs, Team Spaland🥰

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer helemaal prima!

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor de review Cobus! Hier worden wij weer hartstikke blij van. 🤩 Veel liefs, Team Spaland🥰

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd snel geleverd. Mijn zoon en ik hadden ons verheugd zoals altijd op de heerlijke frieten. Helaas was de friet die wij besteld hadden deze keer erg doorgebakken waardoor veel frieten hard waren en dus niet makkelijk te eten waren. Wij hebben de beetje lichtere eruit gehaald en opgegeten. De rest helaas weg kunnen gooien omdat ze te hard en daardoor niet lekker waren. Dit zijn we niet gewend van Bram. We zijn normaal altijd heel tevreden. De volgende keer zullen wij gewoon weer bestellen omdat we ervan uitgaan dat dit éénmalig was.

Reactie van Bram Ladage:Beste Naat, Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat de patat niet was zoals u van ons gewend bent. De aardappels bevatten op het moment veel glucose, hierdoor bakken ze donkerder en harder. Wij zitten dan ook met smart te wachten op de nieuwe oogst. Zou u bij uw volgende bestelling, deze review kunnen vermelden? Dat krijgt u er van ons een lekkere verassing bij. Veel liefs, Team Spaland

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg lekkerrr en alles is eerder bezorgd dan stond aangegeven

Reactie van Bram Ladage:5 sterren worden wij altijd blij van! 😁 Bedankt voor de supergoede review, hier doen wij het allemaal voor. 🤩 Veel liefs, team Spaland🥰

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppers!

Reactie van Bram Ladage:Bedankt Sander! Zulke mooie reviews worden wij natuurlijk hartstikke blij van😁. Tot de volgende keer! Veel liefs, team Spaland🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de bestelling niet compleet, was wel jammer . Wel op tijd en vriendelijke bezorger

Reactie van Bram Ladage:Beste fam. Van der Meij, Bedankt voor uw review, fijn dat uw bestelling gesmaakt heeft. Wat vervelend om te lezen dat uw bestelling niet compleet was, wij hebben geprobeerd in contact te komen met u, maar helaas kregen wij geen gehoor. Zou u ons misschien kunnen bellen op telefoonnummer 010 449 0228? Wij willen het uiteraard graag goedmaken met u. Veel liefs, team Spaland🥰

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelfs op zaterdag snel bezorgd in wijk Vlaardingen Holy. Het eten was prima..van smaak en nog goed op temperatuur.

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor deze geweldige review E.K.⭐, op zaterdag fietsen de bezorgers altijd lekker hard door.😁 Veel liefs, team Spaland🥰

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel An voor die mooie 5 sterren.😍 Je maakt ons weer blij.😄 Liefs, team Spaland🥰

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker 😋en warm 👌🏻Maar ook zeker snel bezorgd 👌🏻Top

Reactie van Bram Ladage:5 sterren worden wij altijd blij van! 😁 Bedankt voor de supergoede review, hier doen wij het allemaal voor. 🤩 Veel liefs, team Spaland🥰

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was, zoals altijd weer super!!

Reactie van Bram Ladage:Bedankt weer voor de geweldige review Barbara en Michiel. 😁 Lieve groetjes, Team Spaland🥰

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Bram Ladage:Bedankt An! 5 sterren worden wij altijd heel blij van.😁 Veel liefs, Team Spaland🥰

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was prima ,maar patat en frikadellen waren lauw.

Reactie van Bram Ladage:Beste A. Oostrom, Wanneer patat wordt afgehaald om thuis op te eten, verliest het inderdaad iets van de warmte. Dit geldt ook zo voor bezorgen. Wij doen er natuurlijk ons uiterste best voor om de bestelling zo heet mogelijk bij jullie af te leveren. We zijn blij dat de bestelling wel goed gesmaakt heeft, daar doen wij het natuurlijk allemaal voor! 😁 Veel liefs, Team Spaland 🥰

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Toppie, heerlijke patat, frikandel en bamihap, lekker warm, frikandel spec. Was koud 😓😥

Reactie van Bram Ladage:Hoi Angelique, Bedankt voor de review en de 5⭐, hier worden wij blij van. De frikandel speciaal koelt inderdaad sneller af, omdat hier nog koude sauzen op gaan. Als u dit wilt voorkomen, kunt u de volgende keer beter de saus apart bestellen, dan blijft de frikandel net zo lekker warm als de rest van uw bestelling 😊. Veel liefs, Team Spaland

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, het eten was er zelfs eerder dan stond tijdens de bestelling.

Reactie van Bram Ladage:5 sterren worden wij altijd blij van! 😁 Bedankt voor de supergoede review Ansems, hier doen wij het allemaal voor. 🤩 Veel liefs, team Spaland🥰

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben erg tevreden over mijn bestelling! Het eten was goed heet en het was erg lekker! Echt een aanrader voor elke snack liefhebber!

Reactie van Bram Ladage:Wauw Remy,, wat een geweldige review! 🤩 Bedankt hiervoor. Liefs, Team Spaland🥰

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Bram Ladage:5 sterren worden wij altijd blij van! 😁 Bedankt voor de supergoede review An, hier doen wij het allemaal voor. 🤩 Veel liefs, team Spaland🥰

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat en vegetarische burger waren erg lekker, helemaal goed. Helaas was bij het vervoer de burger en saus zo goed als helemaal van het broodje afgegleden, was een klein beetje een “zootje”.

Reactie van Bram Ladage:Hoi Delfros, Wat fijn om te lezen dat het goed gesmaakt heeft.😃 Hier worden wij blij van. Omtrent je 🍔, door het Corona virus hebben we problemen met de bakjes. We hebben intussen weer een goede vervanger gevonden dus de volgende keer binden we hem goed vast.😂 Dank je wel voor je feedback en tot gauw. Liefs, team Spaland🥰

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Netjes op tijd klaar en het smaakte heerlijk

Reactie van Bram Ladage:5 sterren worden wij altijd blij van! 😁 Bedankt voor de supergoede review, hier doen wij het allemaal voor. 🤩 Veel liefs, team Spaland🥰

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed verzorgt, en erg warm. Heel goed.

Reactie van Bram Ladage:5 sterren worden wij altijd blij van! 😁 Bedankt voor de supergoede review Arnold, hier doen wij het allemaal voor. 🤩 Veel liefs, team Spaland🥰

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Service uitstekend de patat was niet lekker

Reactie van Bram Ladage:Beste meneer Cijs, Bedankt voor uw review. Wat jammer dat de patat niet helemaal smaakte zoals u van ons gewend ben, als u dat volgende keer even meld in de opmerkingen, krijgt u van ons een lekkere nieuwe zak. Gelukkig dat de rest wel allemaal heerlijk gesmaakt heeft, daar zijn we blij mee. Veel liefs, Team Spaland🥰

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pindasaus was niet verpakt en was open gegaan. Dit is door de bezorger goed afgehandeld door dit te melden bij terug komst. Geen slecht woord dus over de bezorger maar wel over de manier van verpakken. Snacks waren prima. De patat was echter niet warm en knapperig meer. Geen idee of het al te koud de vestiging verlaten heeft of de afstand naar ons te ver is geweest. Geen succes in ieder geval geweest vanavond helaas.

Reactie van Bram Ladage:Hoi Sander, Bedankt voor de review. Nadat de bezorger terug is gekomen bij ons filiaal, heeft hij direct melding gemaakt van de pindasaus. Hierop heb ik direct contact met u opgenomen om een passende oplossing te zoeken samen met u. En dit hadden wij, naar mijn idee, naar uw volle tevredenheid opgelost. U heeft aan de telefoon echter niet gemeld dat u niet tevreden was over de patat, dat is jammer, dit hadden wij direct kunnen oplossen door de patat langer voor u door te bakken en direct nieuwe te komen leveren. De patat wordt altijd op het laatste moment geschept en vertrekt hierna direct met de bezorger naar uw adres. Wanneer patat wordt afgehaald om thuis op te eten, verliest het inderdaad iets van de warmte. Dit geldt ook zo voor bezorgen. Wij nemen uw feedback mee, om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. Nogmaals onze excuses. Veel liefs, Team Spaland🥰

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk.

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor de super goeie review fam Vos!! ⭐ Hier worden wij blij van. 😁 Veel liefs, Team Spaland 🥰

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en warm! Goede bezorg indicatie.

Reactie van Bram Ladage:5 sterren worden wij altijd blij van! 😁 Bedankt voor de supergoede review Valerie, hier doen wij het allemaal voor. 🤩 Veel liefs, team Spaland🥰

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super bezorging!!

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor de geweldige review Marc! 🤩 Hier doen wij het allemaal voor. Veel liefs, Team Spaland🥰

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging opnieuw te laat. Kwaliteit verder prima.

Reactie van Bram Ladage:Beste Peter, Onze excuses dat uw bestelling iets te laat was. Wij streven ernaar de bestelling op de gevraagde tijd te leveren, helaas door drukte kan dat soms een paar minuten uitlopen. Wij doen ons uiterste best en zullen er in de toekomst op letten. Groetjes, Team Spaland 🥰

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was goed ,mis alleen in de bestellijst de grove frikandel en kroepia en het is wel jammer dat er alleen maar kipfrikandellen zijn te bestellen

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor de review Willem, wij zijn heel blij dat alles zo lekker gesmaakt heeft.😊 De kipfrikandel is bij ons de standaard frikandel en die is echt heerlijk van smaak. Het klopt inderdaad dat de grove frikandel en de kroepia uit het assortiment zijn, hier was helaas te weinig vraag naar. Maar heeft u onze nasirol als eens geprobeerd? Deze is ook gerold in bladerdeeg en net zo lekker als een kroepia.😍 Veel liefs, team Spaland🥰

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, netjes op tijd geleverd👍

Reactie van Bram Ladage:5 sterren worden wij altijd blij van! 😁 Bedankt voor de supergoede review Nieske, hier doen wij het allemaal voor. 🤩 Veel liefs, team Spaland🥰

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super netjes allemaal bezorgd op de afgesproken tijd. Top!!!!

Reactie van Bram Ladage:Reactie: Wauw, wat een geweldige review! 🤩 Bedankt hiervoor. Liefs, Team Spaland

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en precies op tijd. Gewoon goed!

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor de super goeie review André!! ⭐ Hier worden wij blij van. 😁 Veel liefs, Team Spaland 🥰

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt top, lekker warm, heerlijk!

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor de goeie review Deden.👍 Wij gaan ons uiterste best doen om die 5e ster ook binnen te slepen.⭐ Veel liefs, Team Spaland 🥰

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke patat, attent personeel

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor deze top review Sander!⭐ Dat motiveert ons weer om door te gaan.👊 Veel liefs, Team Spaland 🥰

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk. Fijne app, makkelijk te bestellen, eten nog lekker op temperatuur. Blijft voor herhaling vatbaar.

Reactie van Bram Ladage:Wauw Linda, wat een geweldige review! 🤩 Bedankt hiervoor. Liefs, Team Spaland

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit top. Het bezorgen duurde veel te lang. We moesten 1.45 minuten wachten. Dit is veel te lang. Ik heb nog 2 keer gebeld om te vragen waar de bestelling bleef. Zelf zou ik als een klant zo lang moet wachten de klant verassen om iets cadeau te geven. Geef een paar milkshakes gratis weg. Je geeft de klant dan een veel beter gevoel en het scheelt je weer een negatieve recensie :) De eigenaar van deze zaak zou moeten denken; Stel ik moet 1.45 minuten wachten op een bestelling wat zou ik daarvan vinden? Blijf je in de klant verplaatsten en doe het gewone ongewoon goed 👍

Reactie van Bram Ladage:Beste Hans, Onze excuses dat u langer heeft moeten wachten dan dat bij ons de norm is. U bestelde op een zeer druk tijdstip, waardoor het helaas iets langer duurde dan normaal. Wij hebben uw bestelling om 17:37 uur ontvangen en de bezorger was om 18:40 uur bij u. Nogmaals onze excuses voor de ietwat langere wachttijd. Wij zijn blij dat de bestelling gesmaakt heeft, hier doen wij het uiteraard allemaal voor. 🤩 Veel liefs, Team Spaland 🥰

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken zeer tevreden. Nu 2 uur lang gewacht op een bezorging die vervolgens niet zo warm meer was en de milkshakes waren waterig geworden.

Reactie van Bram Ladage:Beste Valerie, Onze excuses voor de wachttijd, het klopt dat het vanavond erg druk was, waardoor de wachttijden iets zijn opgelopen. Het is echter zo dat uw bestelling om 17:09 uur geplaatst is en om 18:10 bezorgt. Dit is langer dan dan u van ons gewend bent en hiervoor onze excuses. Erg vervelend dat uw milkshakes ook niet zo waren als u van ons gewend bent, bij uw volgende bestelling krijgt u deze van ons erbij. Veel liefs, Team Spaland🥰

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het rietje van de milkshake was plat, en de bezorging duurde erg lang: 1 uur 15 min. Verder was de eten goed

Reactie van Bram Ladage:Beste Sem, Wat fijn om te horen dat de bestelling gesmaakt heeft, hier doen wij het uiteraard allemaal voor.🤩 Onze excuses voor het platte rietje, dat drinkt inderdaad lastig, we gaan er op letten dat dit niet meer gebeurd.👍 Veel liefs, Team Spaland

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patat was érg taai en niet lekker. De bezorger stond verkeerd, na uitleg nog meerdere keren. Tussen 1e telefoontje van verkeerd staan, tot uiteindelijke bezorging zat bijna een half uur. Het eten was dus koud en héél taai. Helaas niet opgegeten dus.

Reactie van Bram Ladage:Beste Lindsay, Wat vervelend dat uw bestelling niet naar wens was, dit is uiteraard niet onze bedoeling. Onze bezorger was nog nooit bij u op het adres geweest en het was helaas nogal lastig te vinden. In ons systeem wordt uw adres niet goed herkend, hierdoor heeft onze bezorger ook meerdere malen contact met u gehad. U ontvangt van ons nog een mail met hierin een vergoeding op een volgende bestelling. Nogmaals onze excuses. Veel liefs, Team Spaland 🥰

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat, burger en kroket heerlijk als altijd. De berenklauw was te hard gebakken helaas

Reactie van Bram Ladage:Hoi Karin, Bedankt voor de goeie feedback🤩, hier kunnen wij wat mee. Wij zijn blij dat het gesmaakt heeft. Wat betreft de berenklauw, hier gaan wij direct mee aan de slag. Alles wordt gebakken met een timer, maar dan zal deze aangepast moeten worden. De volgende keer zal deze weer net zo lekker smaken als u van ons gewend bent. Veel liefs, Team Spaland 🥰

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en lekker warm.

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor deze top review Ash! ⭐ Dat motiveert ons weer om door te gaan.👊 Veel liefs, Team Spaland 🥰

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was zoals altijd lekker. Enige minpuntje is dat het niet meer echt heet was en daardoor was het het net niet. De snacks waren wel goed warm en lekker. De bezorging was super snel en goed!

Reactie van Bram Ladage:Hoi Ali, Wat jammer dat de bestelling het net niet was. Wanneer patat wordt afgehaald om thuis op te eten, verliest het inderdaad iets van de warmte. Dit geldt ook zo voor bezorgen. Wij doen er natuurlijk ons uiterste best voor om de bestelling zo heet mogelijk bij jullie af te leveren. We zijn blij dat de bestelling wel goed gesmaakt heeft, daar doen wij het natuurlijk allemaal voor! 😁 Veel liefs, Team Spaland 🥰

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd precies op de aangegeven tijd bezorgd door vriendelijke bezorger.

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor de super goeie review Marco! ⭐ Hier worden wij blij van. 😁 Veel liefs, Team Spaland 🥰

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer genoeg twee dezelfde milkshakes terwijl ik aardbei en vanille had besteld. Maar verder was alles goed.

Reactie van Bram Ladage:Hoi Leonie, Onze excuses van de milkshakes, dit is natuurlijk niet de bedoeling. Wel is het zo dat wij zijn overgestapt op andere siropen, deze zijn op basis van natuurlijke kleur en smaakstoffen, dus is de aardbei iets minder overheersend als dat hij was. We zijn blij dat verder alles naar wens was. Veel liefs, team Spaland 🥰

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling snel en lekker warm afgeleverd en het smaakte prima!

Reactie van Bram Ladage:Dankjewel wel voor de 5 sterren ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Martin. Hier worden wij een partijtje blij van!😁 Liefs, Team Spaland🥰

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima voorelkaar!!

Reactie van Bram Ladage:Peter💪🏻🥰

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was precies op tijd en super lekker (zoals altijd!)

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel Anita voor jouw compliment 😀. Hier doen wij het allemaal voor....😍💪🏻 Liefs, team Spaland🥰

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd. Voor het eerst besteld voor een verjaardag. Alles was nog warm/heet. En het was veel te veel, dus zeker niet gierig 👍

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel voor deze geweldige review 💪🏻. Hier doen wij het allemaal voor...😍 Door jouw review motiveer jij ons om zo door te gaan in deze lastige periode. Liefs, team Spaland🥰

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vriendelijk en vrolijk warm en lekker

Reactie van Bram Ladage:Kijk, hier worden wij nou blij van!😀 Dank je wel voor jouw positieve review.💪🏻 Liefs, team Spaland🥰

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk besteld, en ondanks de drukte toch ruim op tijd ons eten binnen. Echt top. Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel Linda voor jouw compliment 😀. Hier doen wij het allemaal voor....😍💪🏻 Liefs, team Spaland🥰

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beiden prima voor elkaar!! Lekker warme producten en prima op tijd bezorgd!!

Reactie van Bram Ladage:Bedankt weer voor de geweldige review Peter! Hier worden wij heel blij van. 😁 veel liefs, Team Spaland 🥰

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top netjes en warm geleverd

Reactie van Bram Ladage:Kijk, hier worden wij nou blij van!😀 Dank je wel voor jouw positieve review.💪🏻 Liefs, team Spaland🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en goed van temperatuur en lekker natuurlijk

Reactie van Bram Ladage:Kijk, hier worden wij nou blij van!😀 Dank je wel voor jouw positieve review.💪🏻 Liefs, team Spaland🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima. Alleen misten we de zakjes mosterd en was het eten een kwartier later klaar dan afgesproken.

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel Karin voor jouw review.💪🏻 We kunnen niet altijd beloven precies op tijd te zijn, maar we doen natuurlijk wel onze uiterste best om de juiste tijden te behalen. Sorry dat we het zakje mosterd zijn vergeten, we zullen daar beter op van letten. Maar gelukkig heeft het wel gesmaakt en dat is het allerbelangrijkste 😍 Liefs, team Spaland🥰

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top !

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel Nikki voor jouw 5 sterren review 😀. Hier worden wij blij van en het motiveert zeker om door zo door te gaan in deze lastige periode.💪🏻 Liefs, Team Spaland🥰

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam 20 minuten te laat en was niet meer lekker warm!

Reactie van Bram Ladage:Hoi Peter, Wat vervelend dat de bestelling te laat was, onze excuses hiervoor. Dit komt omdat de bezorger helaas even moest zoeken naar een adres van een andere bestelling die tegelijk mee is gegaan. U ontvangt ook nog een mail met onze excuses. Veel liefs, Team Spaland

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestellen gaat makkelijk en stond precies op tijd klaar.

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel Merei voor jouw compliment 😀. Hier doen wij het allemaal voor....😍💪🏻 Liefs, team Spaland🥰

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goeie en lekkere eten, en als je patatbox besteld voor 4 personen kan makkelijk 6 mensen eten

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel Admir voor deze geweldige review 💪🏻. Hier doen wij het allemaal voor...😍 Door jouw review motiveer jij ons om zo door te gaan in deze lastige periode. Liefs, team Spaland🥰

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

lekker gegeten, makkelijk te bestellen en op de juiste tijd klaar om op te halen, perfect geregeld en heel leuk en enthausiast personeel die hun werk met passie bereiden

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel Arthur voor jouw positieve review 💪🏻. Dit motiveert ons zeker om zo door te gaan.😀 We hopen je snel weer te zien.😍 Liefs, team Spaland🥰

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel voor jouw 5 sterren.💪🏻 Liefs, Team Spaland🥰

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie..

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel voor jouw leuke review Patries 😀. Hier worden wij blij van! Liefs, team Spaland🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld!

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel Willem voor jouw 5 sterren.💪🏻 Liefs, Team Spaland🥰

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was zoals altijd prima maar ik had de cheddar-galepenos schuit, en ik kreeg een kale schuit...zonder saus. Alleen patat.

Reactie van Bram Ladage:Ohhh Jan🙉, sorry, sorry... We zijn dit inderdaad vergeten....we hebben hier in de drukte daar overheen gelezen. Zou je bij je volgende bestellingen dit in de opmerking erbij kunnen zetten. Dan krijg je de volgende keer een Cheezer schuit van ons erbij. Nogmaals onze excuses en we gaan er beter op letten. Dank je wel voor je berichtje. Liefs, Team Spaland🥰

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch!

Reactie van Bram Ladage:Wat een fantastische review, hier worden wij toch een partijtje blij van.😀 Liefs, Team Spaland🥰

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, en snel bezorgd!

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel Fam Jansen voor deze mooie 5 sterren .⭐️ Hier worden wij echt blij van!😀💪🏻 Liefs, Team Spaland🥰

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling online gedaan met tijd ophalen. Was uitstekend. Klaar op tijd en de kwaliteit was heerlijk. Top. Aanrader dus.

Reactie van Bram Ladage: Dank je wel Peter voor jouw 5 sterren⭐️. Dit waarderen wij enorm en motiveert ons zeker om door te gaan in deze lastige tijd.💪🏻 Liefs, team Spaland🥰

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een snelle bezorging zeg, en wat handig dat de tip gelijk met de bestelling betaald kan worden. Toppie!

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel Marina voor deze mooie 5 sterren .⭐️ Hier worden wij echt blij van!😀💪🏻 Liefs, Team Spaland🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, warm, super !

Reactie van Bram Ladage: Dank je wel Ellen voor jouw positieve review 😀. Dit motiveert ons zeker om door te gaan in deze lastige tijd.💪🏻 Liefs, team Spaland🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer prima voorelkaar. Heerlijke producten, nog lekker warm en op tijd bezorgd!!

Reactie van Bram Ladage: Dank je wel Peter voor jouw positieve review 💪🏻. Dat we zo snel kunnen bezorgen komt door onze nieuwe bezorgfietsen.😁 Heb je ze al gezien?🚴‍♂️🚴‍♂️ En natuurlijk ook door onze geweldige bezorgers! Liefs, Team Spaland🥰

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel HL voor jouw positieve review 😀. Dit motiveert ons zeker om door te gaan in deze lastige tijd.💪🏻 Liefs, team Spaland🥰

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zou om 18 uur klaar staan. 18:10 kreeg ik de tas met producten. Ietswat jammer.

Reactie van Bram Ladage:Beste klant, Inderdaad een beetje jammer dat wij uw bestelling niet op tijd klaar hadden staan. Precies op dat tijdstip ging net onze pindasaus pomp kapot en aangezien onze medewerkster in de drukte deze snel moest repareren omdat u pindasaus bestelde en meerder “klanten”met u....heeft u helaas iets langer moeten wachten, zodat wij u toch nog konden voorzien van onze heerlijke pindasaus. Liefs, Team Spaland🥰

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel fijn dat er nu een eigen bezorgservice is. Het eten was er snel, alles was nog lekker warm en met een glimlach bezorgd.

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel Esther voor jouw positieve review 😍. Wij vinden het ook fijn dat we nu eindelijk zelf kunnen bezorgen. We hopen hiermee dezelfde beleving mee te geven. Wij geven jouw die glimlach en jij nu de onze.🤩 Liefs, team Spaland🥰

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel voor deze mooie 5 sterren fam Manar.⭐️ Hier worden wij echt blij van!😀💪🏻 Liefs, Team Spaland🥰

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging alleen patat iets te ver door gebakken

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel Chantal voor jou review 😀. Wij bakken de patat op een timer, zodat de kwaliteit altijd hetzelfde is. Zou u de volgende keer in de opmerkingen willen aangeven dat u de patat iets zachter gebakken wil hebben? Dan houden wij dat uiteraard rekening mee 😁 Liefs, team Spaland🥰

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke friet. Super snel bezorgd

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel Sely voor jouw positieve review 😀. Dit motiveert ons zeker om door te gaan in deze lastige tijd.💪🏻 Liefs, team Spaland🥰

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

We kregen 1 patat te weinig en inplaats van rundvleeskroketten kregen we kalfskroketten.

Reactie van Bram Ladage:Hoi Cheyenne, Wat vervelend dat u 1 patat miste, onze excuses hiervoor. Zou u de volgende keer in de opmerkingen willen zetten dat u nog 1 patat te goed heeft, dan krijgt u van ons nog dat heerlijke brammetje. Bedankt voor de 5⭐, wij gaan natuurlijk ons uiterste best doen om die te blijven verdienen. Veel liefs, Team Spaland

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel voor deze mooie 5 sterren fam Bravenboer.⭐️ Hier worden wij echt blij van!😀💪🏻 Liefs, Team Spaland🥰

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja hoor, lekker brammetje gewoon een soort vanzelf bij je thuis! Super! Fijne bezorging en de vertrouwde goede kwaliteit!

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel Conny voor jouw geweldige review. 😍 Fijn dat het zo vertrouwd voelt. Daar doen wij het natuurlijk voor.💪🏻🚴‍♀️ Liefs, Team Spaland🥰

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel geleverd 👍👍👍👍👍

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel Esbach voor jouw positieve review 💪🏻. Dat we zo snel kunnen bezorgen komt door onze nieuwe bezorgfietsen.😁 Heb je ze al gezien?🚴‍♂️🚴‍♂️ En natuurlijk ook door onze geweldige bezorgers! Liefs, Team Spaland🥰

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super service, lekker eten, fantastische gastvrouw

Reactie van Bram Ladage:Beste Abbas, Bedankt voor de fantastische review! ⭐ Dit motiveert ons om allemaal zo'n fantastische gastvrouw te worden.😉 Veel liefs, Team Spaland 🥰

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keer kreeg de bezorger de toelichting niet mee en stond hierdoor bij de verkeerde ingang en had ik lauwe patat. Vandaag zaten in het tasje met de goede bon eraan geniet niet de producten die ik had besteld. De bezorger heeft het uiteidelijk prima opgelost.

Reactie van Bram Ladage:Beste Paula, Wij begrijpen dat dit vervelend is en dat het niet zou mogen gebeuren. Gelukkig dat dit tijdig is opgemerkt en heeft de bezorger dit nog kunnen oplossen. Zo heeft u toch nog van uw heerlijke brammetje kunnen genieten. Veel liefs, Team Spaland 🥰

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Netjes op tijd gebracht en een beleefde bezorger.

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel Peter voor jouw mooie review 💪🏻. We zullen het compliment doorgeven aan onze bezorger. 😁 Liefs, Team Spaland🥰

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker!

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel Kris voor jouw 5 sterren⭐️. Dit waarderen wij enorm en motiveert ons zeker om door te gaan in deze lastige tijd.💪🏻 Liefs, team Spaland🥰

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Bram Ladage:Dankjewel wel voor de 5 sterren ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Hier worden wij een partijtje blij van!😁 Liefs, Team Spaland🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, vlot geleverd. Zeer vriendelijke bezorgster. Frites en snacks waren vers knapperig en goed warm.

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel Lisette voor jouw geweldige beoordeling.😁 Leuk dat je zo tevreden bent over onze eigen bezorgers.💪🏻🚴‍♀️ Liefs, Team Spaland🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles keurig op tijd en heerlijk, alleen jammer dat er 1 patat te weinig was geleverd.Maar gelukkig genoeg om te delen met elkaar

Reactie van Bram Ladage:Beste Willeke, Bedankt voor de mooie 5⭐, hier worden wij hartstikke blij van😁. Vermeld u de volgende keer even dat u nog een heerlijk brammetje tegoed heeft? Dan krijgt u deze uiteraard van ons. Wij zijn blij dat het in ieder geval gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Het was op tijd en lekker

Reactie van Bram Ladage:Beste Arno, Hier doen wij het voor.💪🏻 Super bedankt voor deze prachtige review, hier worden wij helemaal blij van!😁 Liefs, Team Spaland🥰

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lauw warm bij ontvangst en snel afgekoeld waardoor de eerste frietjes te doen waren maar daarna koud. Bij de Hamburger was de saus eruit gelopen en bleef achter in het bakje. Mm mm, nee, was hem niet.

Reactie van Bram Ladage:Beste Eric, Wat jammer dat uw bestelling niet geheel naar wens was. Direct na bereiding vertrekt onze bezorger om de bestelling zo warm mogelijk te bezorgen. Ook zijn de afstanden maximaal 10 minuten, om zo de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. Hier doen wij juist ons uiterste best voor. Wij zullen dan ook direct op zoek gaan naar een oplossing om de bestelling langer warm te houden. Bij het eten van een heerlijk sappige dubbeldik burger, kunnen wij helaas niet garanderen dat u schone vingers houdt😉 maar wij zullen de volgende keer wel extra servetten bij uw bestelling doen. Wij gaan ons uiterste best doen om de volgende keer die 5 sterren ⭐binnen te slepen. Veel liefs, Team Spaland🥰

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De toelichting die ik had gegeven bij de bestelling ingang B van de flat was niet bekend bij de bezorger. Dus bezorger eerst bij de verkeerde ingang.. zoeken... en patat lauw.

Reactie van Bram Ladage:Hoi Paula, Wat vervelend dat de aantekening niet goed was aangekomen bij de bezorger. Wij gaan er extra goed op letten dat dat niet meer kan gebeuren. Bedankt voor de feedback, wij gaan ons uiterste best doen om de volgende keer die 5 sterren te verdienen⭐. Veel liefs, Team Spaland 🥰

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Al een paar weken bestellen wij nu via de site. Omdat het via whatsapp niet meer kon. Dit gaat allemaal prima en snel. Echter merken wij wel dat sinds Bram ladage ook bezorgd dit ten kosten gaat van de tijd voor het afhalen. Meerdere malen hebben wij langer dan 10 minuten moeten wachten op onze bestelling die wij online bestellen. We zien dan ook dat er heel druk en hard gewerkt wordt aan de bestellingen die rond gebracht moeten worden. Wellicht omdat het nieuw is moet er nog een bepaald ritme in gevonden worden, wat wij begrijpen. En nu ( vanavond) na dus een paar keer lang hebben te moeten wachten, had ik mijn bestelling heel vlot. De tijd die ik op site invoer (18.25). Was met enkeke minuten na die tijd gereed. Dat was erg prettig. Daarnaast is het niet erg om even te wachten maar 10 min tot 15 min vind ik lang voor een afhaal bestelling. Maar up and running zeg ik altijd maar. Het blijft de lekkerste patat die er is.

Reactie van Bram Ladage:Hoi Sandra, Ten eerste...dank je wel voor je begrip en deze mooie review.😍 Het ligt niet aan het bezorgen...want dat doen we immers al bijna een jaar. Maar inderdaad hoe hard wij ook werken om alle bestellingen op tijd klaar te krijgen...lukte het ons niet om alle bestellingen op dezelfde tijd klaar te hebben.😅 Onze bakwand kon de hoeveelheid niet aan.🙉 Wij hebben dit probleem intern opgelost en een andere werkwijze toegepast. Zelf vonden wij dat ook heel vervelend en werden er ook best wel nerveus van.😂 We willen immers alleen maar tevreden klanten 😍en iedereen tevreden houden. 💪🏻 Het moet natuurlijk wel een feessie blijven om bij ons jouw brammetje te komen halen.🎉 En voor ons een feessie om het te mogen maken.❤️ Nogmaals dank je wel voor je begrip en tot gauw! Liefs, Team Spaland🥰

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd en erg lekker. Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel Leen voor jouw positieve review.💪🏻 Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Voor ons een grote stimulans om zo door te gaan.😍 Liefs, Team Spaland🥰

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijke patat en top bakkers! Bedankt weer Sam & de meiden!

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel lieve Rowenda voor jouw lieve, motiverende review.💪🏻😍 Liefs, Sam & de meiden van Spaland🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst wat besteld Alles was prima en heerlijk Goed geregeld allemaal

Reactie van Bram Ladage:Beste Hassfeld, Hier doen wij het voor.💪🏻 Super bedankt voor deze prachtige review, hier worden wij helemaal blij van!😁 Liefs, Team Spaland🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zo lekker

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel Youri voor die mooie 5 sterren ⭐️. Hier worden wij een partijtje blij van.😁 Liefs, Team Spaland🥰

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was lekker! Heerlijk genoten!

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel Marina , wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. 😍 Dit motiveert ons enorm.💪🏻 Liefs, Team Spaland🥰

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was precies op tijd en het eten was wat ik van Bram gewend ben helemaal TOP

Reactie van Bram Ladage:Hier doen wij het voor.💪🏻 Super bedankt voor deze prachtige review, hier worden wij helemaal blij van!😁 Liefs, Team Spaland🥰

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel Jeanette voor die geweldige 5 sterren ⭐️ . Hier worden wij een partijtje blij van.😁 Liefs, Team Spaland🥰

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel voor de 5 sterren ⭐️. Hier worden wij super enthousiast van.💪🏻😁 Liefs, Team Spaland🥰

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekkere patat en ook al gebruik gemaakt voor de sneeuw van jullie bezorgdienst. Deze is ook top!

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel fam. Dolleman voor deze geweldige review. Dt maakt ons blij en motiveert ons zeker om door te gaan met deze dienst.💪🏻 Liefs, Team Spaland🥰

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk !

Reactie van Bram Ladage:Dankjewel Romana voor jouw heerlijke review 😀. Hier worden wij pas blij van! Liefs, Team Spaland🥰

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw prima voor elkaar. Ruim op tijd, lekker warm beorgd en prima producten!!

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel Peter voor jouw geweldige review.💪🏻 Hier worden wij blij van! Liefs, Team Spaland🥰

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging heel snel. Laatste tijd wat erg harde patatten, maar verder ALLES prima verzorgt. Fijn weekend.

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor de super review Ria! Wij gaan ons uiterste best doen om die 5e ster binnen te slepen. 💪⭐ Veel liefs, Team Spaland

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Aardige meiden goed en vriendelijk geholpen en netjes op tijd. Goede en lekkere producten. Al met al vijf sterren waard.

Reactie van Bram Ladage:Dankuwel voor de goeie review! ⭐ Dat motiveert ons weer enorm om zo door te gaan. 💪 Veel liefs, team Spaland 🥰

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd en genoten van een warme bram en snacks. Goeie service zoals áltijd.

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel Bianc voor jouw positieve review. Hier worden wij blij van 😀 en motiveert ons zeker om als team zo door te gaan.💪🏻 Liefs, Team Spaland🥰

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De frietjes waren als vanouds en de frikandel speciaal was wederom weer goed. Attente jongedame die bezorgde en zeer vriendelijk. Het was haar eerste keer, maar van ons mag ze vaker komen.

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel voor je positieve review Pascal. Ze vertelde het...Je hebt haar met jouw reactie een glimlach op haar gezicht getoverd en daardoor werd ze nog enthousiaster. Het was haar eerste bezorgbestelling.😀 Dank je wel daarvoor. Een beetje steun kon ze wel gebruiken en ja...ze is echt leuk! Liefs, Team Spaland🥰

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De liefste mensen brengen de lekkerste burgertjes!

Reactie van Bram Ladage:Die bezorgen wij graag bij de allerliefste mensen❤️ Dank je wel lieverd voor deze bramtastische review. Daar worden wij helemaal blij van!💪🏻 Liefs, Team Spaland🥰 Oja, de groetjes terug😂

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteravond weer een heerlijk Brammetje besteld. Werd keurig op tijd en lekker warm en niet te vergeten met een vriendelijke glimlach bezorgd 😁 Zoals gewoonlijk weer heerlijk 😁 Miste alleen een muts bij de bezorging? Maar super tevreden

Reactie van Bram Ladage:Hahahaha😂, de mutsen zijn al een paar dagen op. Anders hadden wij hem er natuurlijk bij gedaan Anneke. Dank je wel voor deze positieve review. Hier doen wij het natuurlijk allemaal voor. 💪🏻 Liefs, Team Spaland🥰 En de groetjes van die muts😜 ( je weet wel....)😉

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend bereid, goed verpakt en stipt geleverd, echt prima ervaring.

Reactie van Bram Ladage:Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent Peter. Dank je wel voor deze geweldige 5 sterren.💪🏻 Liefs. Team Spaland🥰

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie zouden 5 sterren hebben gekregen als de bijbestelde pindasaus bij de berenhappen echt aanwezig was geweest, er zat zo weinig op, dat was wel een teleurstelling, zeker gezien je daarvoor extra betaald. Verder heerlijk gegeten.

Reactie van Bram Ladage:Dank jullie wel voor jullie positieve review fam Luijten. We gaan ervoor om de 5 sterren van jullie te verdienen.💪🏻 Liefs, Team Spaland🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Via de mail een bestelling geplaatst, wordt direct verwerkt en tijdstip van afhalen is nagenoeg tot op de minuut gegarandeerd! Overigens voor de medewerkers een dikke pluim , wat een team !! Chapaeu mensen , jullie mogen terecht trots zijn op jullie zelf !!! Hardwerkende , vrolijke en klantvriendelijke mensen die mag altijd met een glimlach op hun gezicht de klanten te woord staan en helpen !! Voor mij is dit hele team een dikke 10 waard !!

Reactie van Bram Ladage:Jeetje Mary, wat een ontzettende lieve woorden.❤️ Echt super bedankt. Hier doen wij het allemaal voor...💪🏻 Dit motiveert ons zeker om als team zo door te gaan. Super lief van je! Liefs, Team Spaland🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk binnen 15 minuten bezorgd en alles was vers en lekker weer!

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel Kader voor jouw positieve review.😍 Hier doen wij het voor💪🏻. Liefs, Team Spaland🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel Jenske voor jouw 5 sterren😍, dit motiveert ons heel erg om op deze manier door te gaan. Top! Liefs, Team Spaland🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!!

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel Karin voor deze positieve review, dit motiveert ons zeker om door te gaan in deze lastige tijd.💪🏻 Liefs, Team Spaland🥰

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel slecht deze keer!! Bij het ophalen bleek dat ze de bestelling vergeten waren. Moest naar gevraagd worden en uiteindelijk bijna 40 minuten na afgesproken tijdstip bestelling meegekregen. Geen pindasaus over de berenklauwen, frikadel speciaal zonder uitjes was met pindasaus en mayonaise. Geen excuses voor vergeten bestelling en extra wachttijd.

Reactie van Bram Ladage:Beste John, Wat vervelend dat u zo'n nare ervaring heeft gehad, hier zijn zeker geen excuses voor. Wij proberen juiste iedereen een goeie ervaring en beleving te geven. Uw bestelling stond in ons systeem op bezorgen en niet op afhalen, hierdoor was deze niet klaar toen u bij ons was, wat weer zorgde voor verwarring bij ons. Helaas hebben wij hierdoor wat fouten gemaakt, waar wij zeker ook onze excuses voor willen aanbieden. Ook moet bij de berenklauwen de pjndasaus los worden besteld en deze stond helaas niet op de bon. Zou u misschien contact op willen nemen op 010 - 449 0228 en dan vragen naar Froukje? Dan gaan wij het op een nette manier voor u oplossen. Wij hopen dat het ondanks alles toch gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ze zijn sneller dan het geluid 17.30 afgesproken om te bezorgen en 17.15 voor de deur. bestelling wederom helemaal compleet en warm.

Reactie van Bram Ladage:Dankjewel Michelle voor de goeie review! Dat motiveert ons om zo door te gaan. 🤩 Veel liefs, Team Spaland 🥰

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, eten was lekker! Alleen een beetje afgekoeld.

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor je review Denise! Wij gaan ons uiterste best doen om de volgende keer die 5e ster ook binnen te slepen. 💪 Veel liefs, Team Spaland 🥰

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en warm en snelle service 😁😁

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel lieve Dees voor jouw positieve review 😀, dat doet ons goed om te lezen.💪🏻 Liefs. Team Spaland🥰

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede bezorging en lekker als altijd. Het ijs was nog lekker koud en niet gesmolten, terwijl de patat nog goed heet was!

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel Anne voor jouw positieve review. Deze 5 sterren motiveert ons zeker om zo door te gaan. Top! Liefs, Team Spaland🥰

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Bram Ladage:Bedankt voor de geweldige review Patries! Dit motiveert ons om door te gaan. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden besteld voor afhalen, bij komt was het net klaar dus niet eens hoeven wachten! En het smaakte zoals gewoonlijk weer super lekker!

Reactie van Bram Ladage:Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent😀, hier doen we het voor...💪🏻 We doen ons uiterste best om het voor jullie zo makkelijk en veilig mogelijk te maken...en snel natuurlijk.😂 Dank je wel voor jouw positieve beoordeling. Dit motiveert ons zeker om zo door te gaan Liefs, Team Spaland🥰

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorginh

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel Chantal voor jouw 5 sterren ⭐️, dit motiveert ons zeker om door te gaan in deze lastige tijd. We doen ons uiterste best.💪🏻 Liefs, Team Spaland🥰

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er goed uit en prima van smaak.

Reactie van Bram Ladage:Dank u wel voor deze positieve beoordeling. Dit motiveert ons enorm in deze lastige tijd.💪🏻 Groetjes, Team Spaland🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd bezorgd en weer héérlijk gegeten!!

Reactie van Bram Ladage:Wat leuk om te lezen Angelique 😀, Dit motiveert ons enorm.💪🏻 Groetjes, Team Spaland🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker, vers en goed. Alleen zout vergeten.

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel Mart voor deze positieve beoordeling.😀 Volgende keer krijg je een extra zakje zout.😉😂 We zullen er zeker opletten. Bedankt voor je feedback.💪🏻 Groetjes, Team Spaland🥰

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam keurig op tijd. Het eten was echt heel lekker en vooral nog echt heel warm! Super!!

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel Katja voor deze positieve beoordeling. Dit motiveert ons enorm.💪🏻 Groetjes, Team Spaland🥰

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was netjes verzorgd en op tijd ! Was weer heerlijk

Reactie van Bram Ladage:Wat leuk om te lezen😀, we doen ons uiterste best.💪🏻 Dank je wel voor deze positieve beoordeling. Groetjes, Team Spaland🥰

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel Linda voor jouw positieve beoordeling.😍 Dit motiveert ons enorm.💪🏻 Groetjes, Team Spaland🥰

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten,lekker warm nog,en snelle bezorging.

Reactie van Bram Ladage:Wat leuk om te lezen 😀, dank je wel voor de goede beoordeling. Dit motiveert ons enorm.💪🏻 Groetjes, Team Spaland🥰

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en goed warm, ook de bezorger erg vriendelijk en netjes

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel Nancy voor jouw positieve beoordeling 😀, we doen onze uiterste best, maar dat weet jij wel.💪🏻 Groetjes, Team Spaland🥰

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker! Snel bezorgd door een lieve mevrouw!

Reactie van Bram Ladage:Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent.😀 We zullen het doorgeven aan onze bezorgers, dit zal ze zeker motiveren.💪🏻 Liefs, Team Spaland🥰

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima systeem , makkelijk zelf je menu samenstellen of keuze maken uit diverse menu's, betalen via je bank app. Wachten op de mail wanneer je je bestelling op kunt halen , geen lange tijd wachten , heerlijk .

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel Mary voor jouw positieve beoordeling.😀 Dit motiveert ons zeker in deze lastige tijd.💪🏻 Liefs, Team Spaland🥰

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk ! Bestemming op tijd klaar en kwaliteit is perfect.

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel Grinnetje voor jouw positieve beoordeling.😀 Dit motiveert ons enorm.💪🏻 Liefs, Team Spaland🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Geef mij de Whatsapp maar weer terug, dat vond ik voor mijzelf handiger. Verder geen klachten, was prima geregeld.

Reactie van Bram Ladage:Hoi Henk😀, dank je wel voor jouw positieve beoordeling. Ik begrijp dat je het via de Whatsapp makkelijker vond hoor, maar met het oog op de toekomst hebben omtrent het bezorgen & afhalen hebben wij geïnvesteerd in een nieuw systeem. Het is voor ons ook wennen...😂 Maar werkt super handig en snel. 💪🏻 Liefs, Team Spaland🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Facebook en andere sociale media melden op zaterdagavond dat bezorgen een optie is. Ook de website zelf vermeldt dit. Na bestellen en betalen blijkt dit pas vanaf maandag mogelijk te zijn. Medewerkster van de vestiging in Spaland was heel vriendelijk en beloofde het betaalde bedrag terug te storten.

Reactie van Bram Ladage:Hoi Cees, Wij hebben elkaar gesproken aan de telefoon. Dit was een miscommunicatie en als het goed is is het bedrag intussen teruggestort naar u. Zo niet, wilt u dit dan laten weten.😊 Liefs van die lieve mevrouw 🥰

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Grote bak friet voor 2-3 personen was kleiner dan 2 grote friet, terwijl je er wel meer voor betaald. Daarnaast kregen we friet uit oude puntzak bestelling die niet was opgehaald.. daardoor oude koude friet. Niet van jullie gewend. 1745 lukte ook niet, om 18:03 kregen we het pas mee. Maar normaalgesproken is het gewoon goed, dus hopelijk blijft het bij een momentopname

Reactie van Bram Ladage:Hoi Mart, Wij zijn nagegaan waar dit fout is gegaan, u bent geholpen door een nieuw lid van onze Bram-familie en ondanks dat wij haar ieder moment bijstaan, hebben wij op een te druk moment dit niet opgemerkt. Maar natuurlijk gaan wij dit goed maken met u. Op vertoon van dit bericht krijgt u de volgende keer een kleine familiebox van ons tegoed. Wij willen immers alleen tevreden gasten.😀💪🏻 Liefs, Team Spaland🥰

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed overzicht op de bestellijst. Keurig op tijd klaar. Jammer dat tot nu toe bij bestellingen waarbij een zakje mosterd hoort, deze in bijna alle gevallen ontbreekt. Op de website is het nu zelfs een (gratis) product dat je kan mee bestellen, maar ook nu niet aangetroffen in de (keurige) papieren tas. Gebeurt te vaak. Verder een aanrader.

Reactie van Bram Ladage:Hoi Arie, Bedankt voor jouw feedback, we zullen er beter op letten dat jouw zakje mosterd er volgende keer bijzit. Natuurlijk doen wij onze uiterste best, maar deze is ons net ontglipt.😅 Liefs, Team Spaland🥰

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelling ging heel makkelijk en was op tijd klaar het personeel bij bram in spaland zijn altijd vriendelijk en gezellig en goede producten kom gauw weer langs om een heerlijke bram te halen

Reactie van Bram Ladage:Wauw Jannie😀, wat een ontzettende lieve beoordeling. Dit doet ons goed in deze lastige tijd. 💪🏻 Dank je wel namens ons allemaal. Liefs, Team Spaland🥰

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten en wat zijn we weer vriendelijk geholpen!

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel Viona voor jouw positieve beoordeling.😀 Onwijs bedankt namens ons allemaal.💪🏻 Liefs, Team Spaland🥰

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Simpel te bestellen. Vriendelijke dames gewoon goed geholpen.

Reactie van Bram Ladage:Echt super bedankt voor jouw positie beoordeling 😍 Dit motiveert ons enorm.💪🏻 Liefs, Team Spaland🥰

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, kon het snel ophalen en hoef nergens naar binnen nu met corona. Top!

Reactie van Bram Ladage:Hoi Ikke, Fijn hè dat het nu zo makkelijk gaat, wij doen ons uiterste best om het voor iedereen zo makkelijk en veilig mogelijk te maken. 😊 Dank je wel voor jouw positieve beoordeling. 💪🏻 Liefs, Team Spaland🥰

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

de frietjes waren weer lekker. voor mij hoeven de plastic vorkjes er niet bij... maar die optie kun je niet opgeven bij de bestelling. eigenlijk gooi ik ze altijd meteen weg... misschien een idee om die optie erbij te zetten

Reactie van Bram Ladage:Dank je wel voor jouw feedback en natuurlijk de positieve beoordeling. We zullen jouw advies meenemen.💪🏻 Liefs, Team Spaland🥰