Beoordelingen van Bram Ladage Schiedam

Recente recensies

5.0
F Gort
16 oktober 2021

Echt heerlijk !!!

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Fam Gort voor deze leuke, positieve review 😃 Hier worden wij me daar een partijtje blij van!😍 Liefs, team Spaland

Tom
16 oktober 2021

We kregen extreem weinig patat, gelukkig schoot domino’s te hulp, gelukkig zaten we daar wel door vol, laatste keer dat we hier bestellen

Reactie van Bram Ladage

Jammer dat je niet tevreden bent over ons geleverde bestelling Tom, maar we snappen nu ook dat het niet genoeg patat was. Als je twee patat besteld en één kaassoufle en jullie hebben enorm zin in een bramnetje is dat natuurlijk niet genoeg. We zouden voor de volgende keer toch adviseren om een kleine patatbox te bestellen. Liefs, team Spaland🥰

Yolanda
16 oktober 2021

Prima kwaliteit eten, wachttijd bezorging +/_ half uur op de vrijdagavond en vriendelijke, beleefde bezorger. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar!

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Yolanda voor deze leuke, positieve review 😃 Hier worden wij me daar een partijtje blij van!😍 Liefs, team Spaland

Pris
15 oktober 2021

Lekker eten, snelle en vriendelijke bezorging en eten was nog goed warm na bezorging.

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Pris voor deze leuke, positieve review 😃 Hier worden wij me daar een partijtje blij van!😍 Liefs, team Spaland

Carla Zuijderwijk
15 oktober 2021

Goed warm, keurig optijd.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de 5⭐Carla! Daar worden wij blij van. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Danny
12 oktober 2021

Niks anders dan dat ik gewend ben van Bram.. dus net als altijd top.. Hier een tevreden klant.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de goede review Danny! 🤩 Wij gaan ons best doen om de volgende keer die 5e ster ook te bemachtigen.💪🏼 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Mike
10 oktober 2021

Bezorger was erg snel😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Mike voor je 5 sterren review.😀 Hier worden wij natuurlijk blij van! 😂 We zullen de complimenten doorgeven aan deze bezorgster, weet zeker dat ze dit leuk vindt om te horen.👊🏻😉 Liefs, team Spaland🥰

Liesl van 't Zelfde
10 oktober 2021
Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Liesl voor deze leuke, positieve review 😃 Hier worden wij me daar een partijtje blij van!😍 Liefs, team Spaland

Lisette
8 oktober 2021

Top!! Vlot geleverd, goede kwaliteit, vriendelijke bezorger.

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Lisette voor deze leuke, positieve review 😃 Hier worden wij me daar een partijtje blij van!😍 Liefs, team Spaland

Nadia
8 oktober 2021

Bij bezorgtijd heb ik zo snel mogelijk ingevuld. Bezorgtijd werd ruim 65 minuten. Jammer! Voorheen was de bezorgtijd korter.

Reactie van Bram Ladage

Beste Nadia, Je hebt besteld om 17.53 en wij hebben bezorgd om 18.55. Wij streven ernaar om binnen 45 min te bezorgen, maar op vrij, za en zondag is het héééél druk en zeker rond 18.00.😅 Als onze tijdsloten vol zitten is alleen de optie z.s.m mogelijk en geloof me dan zijn we heel druk aan het werk om ook jouw bestelling en van al die andere hongerige klanten 😂 klaar te maken om z.s.m te kunnen bezorgen. We doen onze uiterste best voor iedereen zodat ze snel heerlijk van hun geliefde brammetje kunnen genieten.😍 Maar we snappen ook dat als je zo’n trek hebt dat wachten lang duurt. 😋 Liefs, team Spaland🥰

Els Mennen
7 oktober 2021

Eten was goed warm en sneller geleverd. Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de review Els! 🤩 Wij gaan ons best doen om de volgende keer die 5e ster ook te bemachtigen.💪🏼 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Offerman
5 oktober 2021
Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de 5⭐Offerman! Daar worden wij blij van. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Louis
4 oktober 2021

Wederom top!

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Louis voor deze leuke, positieve review 😃 Hier worden wij me daar een partijtje blij van!😍 Liefs, team Spaland🥰

willem van rijswijk
4 oktober 2021

geen opmerkingen goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de 5⭐Willem! Daar worden wij blij van. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Len
3 oktober 2021

Was goed, op tijd en nog warm !!! Erg vriendelijk meisje die het kwam brengen 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de 5⭐ Len ! Daar worden wij blij van, we zullen de complimenten aan haar doorgeven…dat zal ze leuk vinden om te horen😃. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

AJ Brok
3 oktober 2021
Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de 5⭐A.J Brok! Daar worden wij blij van. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Peter
29 september 2021

Weer lekker gegeten!

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Peter voor deze leuke, positieve review 😃 Hier worden wij me daar een partijtje blij van!😍 Liefs, team Spaland🥰

Fadim
28 september 2021

Heerlijk voor al altijd Dankjewell Bramladage 👍🏻

Reactie van Bram Ladage

Ahhhww Fadim😍, wat een omzettende lieve review van jou! Hier worden wij echt blij van. Dank je wel!😀 Liefs, team Spaland🥰

Zonnenberg
28 september 2021

Jammer dat dat niet op de normale manier zouden worden in een bak maar dat je met een zakje zelf alle patatjes individueel moet gaan zoute dat gaat nooit zo goed als dat jullie het zelf doen

Reactie van Bram Ladage

Beste Zonnenberg, Als wij het goed begrijpen, wilt u graag het zout al over de patatjes voordat wij het inpakken. U kunt dit ook aangeven bij de opmerkingen en dan zullen wij dit met liefde voor u doen.❤️ Liefs, team Spaland🥰

Barbara en Michiel
24 september 2021

Het was weer lekker voor de lekkere trek en geen zin in koken. Dankjulliewel lieve mensen!

Reactie van Bram Ladage

Ahhwww😍, dank jullie wel. Met liefde voor jullie gemaakt en bezorgd natuurlijk.😂❤️ Fijn weekend en een dikke knuffel van ons allemaal.😘

Erik Lansbergen
23 september 2021

Erg weinig friet voor 4 personen, je moet niet erge trek hebben

Reactie van Bram Ladage

Beste Eric, De patatbox is voor 3 á 4 personen, dit staat er duidelijk bij vermeld. Nu snappen wij volkomen dat je de liefde proeft die wij in de Brammetjes stoppen dat je zo’n box makkelijk in je eentje op zou willen eten.😀 U zou ook voor de grote eters 2 kleine patatboxen kunnen nemen of eventueel een los Brammetje erbij. Fijn dat alles zo goed gemaakt heeft, daar worden wij blij van!😍 Liefs, team Spaland🥰

barto
22 september 2021

prima

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Barto voor deze leuke, positieve review 😃 Hier worden wij me daar een partijtje blij van!😍 Liefs, team Spaland🥰

Marije
21 september 2021

Goede communicatie over de bezorging. Alles was goed warm en smaakvol. Fijn dat je vroeg al kan bestellen voor later op de dag.

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Marije voor deze leuke, positieve review 😃 Hier worden wij me daar een partijtje blij van!😍 Liefs, team Spaland🥰

Astrid
19 september 2021

Snelle levering, lekker eten….leuke, aardige bezorger!

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Astrid voor deze leuke, positieve review 😃 Hier worden wij me daar een partijtje blij van!😍 Liefs, team Spaland🥰

Toas
18 september 2021

Kwaliteit, hoeveelheid en verzorging TOP! En net zo warm alsof ik het zou afhalen. Yep....voor herhaling vatbaar.

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Toas voor deze leuke, positieve review 😃 Hier worden wij me daar een partijtje blij van!😍 Liefs, team Spaland🥰

Diana
17 september 2021

Nu al diverse malen online bestelling geplaatst. Altijd keurig op tijd klaar, telkens weer vriendelijk personeel en zoals gewoonlijk altijd zó ontzettend lekker! 😂

Reactie van Bram Ladage

Hahahaha😂, dank je wel Diana voor deze te leuke review.😀 Hier worden we toch een partijtje blij van! Geniet van je weekend☀️‘ Liefs, team Spaland🥰

Offerman
16 september 2021

Gewoon top. Super lekker

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel fam Offerman voor deze leuke, positieve review 😃 Hier worden wij me daar een partijtje blij van!😍 Liefs, team Spaland🥰

R
16 september 2021
Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de 5⭐ R.! Daar worden wij blij van. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

N
13 september 2021

Patat was slap, leek niet goed afgebakken

Reactie van Bram Ladage

Beste N, We hebben sinds twee weken de nieuwe aardappeloogst binnen en ze zijn ontzettend heerlijk van smaak. 😍 Iedere ochtend testen wij de aardappel hoe we hem het beste kunnen bakken en houden die kwaliteit dan aan gedurende de dag met een timer. U kunt natuurlijk altijd aangeven dat u ze iets verder doorgebakken wilt hebben, dit doen we dan met alle liefde voor u. Liefs, team Spaland🥰

Louis
12 september 2021

Ja wat moet ik zeggen? o Ja! SUPERRR!!!!

Reactie van Bram Ladage

Hahahaha😂, dank je wel Louis voor jouw leuke spontane review. We gaan natuurlijk ons uiterste best doen om volgende keer de 5 sterren te mogen verdienen.👊🏻 Liefs, team Spaland🥰

Karin
11 september 2021

De uien van de bereklauw graag dunner snijden, zijn zo dik dat ze na frituren nog hard en rauw zijn.

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel voor je feedback Karin., we zullen er op letten. Fijn dat alles voor de rest gesmaakt heeft.😍 Liefs, team Spaland🥰

Michiel
10 september 2021

De frietjes waren weer heerlijk en super snel aan huis

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de 5⭐ Michiel! Daar worden wij blij van. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Offerman
9 september 2021

Heerlijk gegeten. En was nog gloeiend warm. Toppie

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de 5⭐ Offerman! Daar worden wij blij van. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Jos Rissema
7 september 2021

Het was heel snel bezorgd door een heel vriendelijke bezorger!!!

Reactie van Bram Ladage

Dat is leuk om te horen Jos😄, fijn dat alles maar wens is. We zullen de complimenten doorgeven aan onze bezorgers.🚴‍♀️ Liefs, team Spaland🥰

Mirei
6 september 2021

Tijdstip van ophalen werd 4 minuten later. Juist omdat je niet te laat wil komen en er 5 minuten van tevoren bent, sta je dan wel lang te wachten. Het eten was als vanouds heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Maar goed dat je er dan niet 10 min eerder was Mirei, dan had je nog langer staan te wachten.😉😂 Fijn dat alles weer gesmaakt heeft😍, we doen ons uiterste best! Liefs, Marianka 🥰

Erwin Gijse
5 september 2021

Kip iets droog voor de rest alles perfect 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de 5⭐ Erwin ! Daar worden wij blij van. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Ed
4 september 2021

Was nog warm. Alleen had ik bij opmerkingen gezet dat ik pinda speciaal had aangevinkt want zag geen oorlog en dit toch graag wilde maar kreeg met curry alsnog wat ik niet lust dus moest patat zonder saus eten helaas.

Reactie van Bram Ladage

Beste Ed, u had aangeven 1 speciaal met curry, 1 piccalilly en 1 pindaspeciaal met uitjes. Die heeft u ook alle 3 gehad. Dus u had het al goed aangevinkt. Dus ik denk dat deze berust op een miscommunicatie. Fijn dat voor de rest alles geeft gesmaakt.😄 Liefs, team Spaland.🥰

Lawrence kraan
4 september 2021

Nvt

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de 5⭐ Lawrence ! Daar worden wij blij van. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Meijer
2 september 2021

Snel geleverd, en van uitzonderlijke kwaliteit, goed warm, top.

Reactie van Bram Ladage

Wauw! Dank je wel fam Meijer voor deze geweldige review.😍 Hier worden wij echt blij van! Liefs, team Spaland🥰

Marina Jansen
28 augustus 2021

Was weer prima.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de 5⭐ Marina! Daar worden wij blij van. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Roosloot
28 augustus 2021

Prima lekker en vriendelijke bezorger

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Roosloot voor de 5 sterren ☀️, fijn dat alles gesmaakt heeft. Hier worden wij blij van en we zullen de complimenten aan onze bezorger doorgeven.😀 Liefs, team Spaland🥰

Lisette Huijnink
26 augustus 2021

Super goede service, altijd vriendelijke medewerkers en super snelle bezorging en niet te vergeten de lekkerste patat van Nederland👍🏻👍🏻👍🏻

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel weer voor deze geweldige 5 sterren review.😃 Hier worden wij een partijtje blij van! 🎉 Wij wensen jullie en jullie lieve hondenkindjes een fijn weekend toe!😍 Liefs, team Spaland.🥰

Offerman
26 augustus 2021

Heerlijk gegeten. Was nog goed warm. Alleen jammer dat je geen vlammetjes kan bestellen.

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel voor de positieve review fam Offerman😃, hier worden wij blij van! De vlammetjes zijn inderdaad al mee dan een jaar uit onze assortiment. Hier was helaas niet genoeg vraag naar. Fijn dat voor de rest alles goed gesmaakt heeft.👍🏻 Liefs, team Spaland🥰

Marja
26 augustus 2021

Kwaliteit goed en smakelijk en goed warm bezorgd.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de 5⭐ Marja! Daar worden wij blij van. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Chantal
25 augustus 2021

Hele aardige jongen die het kwam brengen.

Reactie van Bram Ladage

Dat zal hij leuk vinden om te horen.😃 Dank je wel voor jouw review Chantal. We gaan ons best doen om de 5 sterren ook binnen te halen👊🏻. Liefs, Team Spaland🥰

Jeanette Hertog
25 augustus 2021
Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de 5⭐ Leanette! Daar worden wij blij van. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

José
24 augustus 2021

Lekker gegeten, wel wat minpuntjes, 1 milkshakebeker was lek, 1 kroket was geplet en bij de patat zaten best wel wat harde patatjes!

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de review José, wij gaan er in de toekomst op letten. 👍🏻 De aardappels zijn op het moment kleiner dan je van ons gewend bent, hierdoor zitten er helaas iets meer kleine stukjes in. In de loop van de tijd zullen de aardappels weer groter worden en krijgt u weer de heerlijk lange patat waar we om bekend staan. Als u de volgende keer deze review vermeld in uw opmerkingen, dan krijgt u van ons een heerlijke nieuwe kroket en milkshake. 😊 Veel liefs, Team Spaland🥰

Elly van der Wallen
24 augustus 2021

Altijd goed

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Ellyvoor deze geweldige 5 sterren review 👊🏻, hier worden we een partijtje blij van.😃 Fijn dat alles gesmaakt heeft. Liefs, team Spaland🥰

Lin
21 augustus 2021

Netjes op tijd bezorgd. Het was weer heerlijk!

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de 5⭐ Lini! Daar worden wij blij van. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Bram du Prie
18 augustus 2021

Voortreffelijk

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Bram voor deze geweldige 5 sterren review 👊🏻, hier worden we een partijtje blij van.😃 Fijn dat alles gesmaakt heeft. Liefs, team Spaland🥰

w.p van rijswijk
17 augustus 2021

was een snelle levering prima bezorging alleen jammer dat er geen grove frikandellen meer verkocht worden en mis de kroepia in de lijst

Reactie van Bram Ladage

Beste van Rijswijk, Naar de grove frikandellen en de kroepia’s was te weinig vraag om het in onze assortiment te houden. Wel hebben we heerlijke nasirollen, de kleine variant van de kroepia. Zou deze zeker aanbevelen voor de volgende keer. Fijn om te lezen dat het voor de rest wel gesmaakt heeft en zeker een dank je wel voor de geweldige 5 sterren. Daar worden wij heel blij van!😃 Liefs, team Spaland🥰

Jolanda b.
15 augustus 2021

Super snel bestelling klaar op afgesproken tijd , erg lekker zoals altijd en heel erg vriendelijk en attent personeel ! Topper

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Jolanda voor de 5 sterren review 👊🏻, hier worden we een partijtje blij van.😃 Fijn dat alles gesmaakt heeft. Liefs, team Spaland🥰

Michael Starr
15 augustus 2021

Het eten was was super lekker en de services was ook super

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel topper voor jouw geweldige review.😍 Hier worden wij echt wel blij van. 😀 Liefs, team Spaland🥰

Greetje Boer
13 augustus 2021

Geen punten. Alles naar wens.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de review Greetje ! 🤩 Wij gaan ons best doen om de volgende keer die 5e ster ook te bemachtigen.💪🏼 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Dilyla
12 augustus 2021

De bezorging was snel, het eten was warm en bestelling was perfect! Niks te verbeteren.

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Dilyla voor deze geweldige 5 sterren review 👊🏻, hier worden we een partijtje blij van.😃 Fijn dat alles gesmaakt heeft. Liefs, team Spaland🥰

M. Jansen
12 augustus 2021

Het was weer heerlijk!

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel M. Jansenj voor de 5 sterren review 👊🏻, hier worden we een partijtje blij van.😃 Fijn dat alles gesmaakt heeft. Liefs, team Spaland🥰

Barbara en Michiel
12 augustus 2021

Zoals altijd weer heerlijk. Beste patatjesbakker van de regio Rijnmond!

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel voor deze geweldige review 😍! Maar voor zulke lieve mensen bakken wij natuurlijk met liefde.❤️ Liefs, team Spaland🥰💐💐

Mj
11 augustus 2021

Ideaal ! Thuis bestellen en betalen en dan ophalen .

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Mj voor de 5 sterren review 👊🏻, hier worden we een partijtje blij van.😃 Fijn dat alles gesmaakt heeft. Liefs, team Spaland🥰

Admir
11 augustus 2021

Snelle service, lekkere eten,

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Admir voor de 5 sterren review 👊🏻, hier worden we een partijtje blij van.😃 Fijn dat alles gesmaakt heeft. Liefs, team Spaland🥰

E.
10 augustus 2021

Supersnel bezorgd in Vlaardingen Holy...en weer goed op temperatuur en geen slappe patat. Aanrader!

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel E voor de 5 sterren review 👊🏻, hier worden we een partijtje blij van.😃 Fijn dat alles gesmaakt heeft. Liefs, team Spaland🥰

Hendrik Witter
9 augustus 2021
Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de 5⭐ Hendrik! Daar worden wij blij van. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Karin
9 augustus 2021
Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de 5⭐Karin! Daar worden wij blij van. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Annette
8 augustus 2021

Alles is netjes op tijd en volgens bestelling geleverd. Patat en snacks waren heerlijk. Volgende keer laten we het weer bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de 5⭐ Annette! Daar worden wij blij van. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Marco
8 augustus 2021

Snelle levering en het patat lekker door gebakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de 5⭐ Marco! Daar worden wij blij van. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Kiek
6 augustus 2021
Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de review Kiek ! 🤩 Wij gaan ons best doen om de volgende keer die 5e ster ook te bemachtigen.💪🏼 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Lin
6 augustus 2021

Netjes op tijd geleverd en alles goed warm. Het was weer heerlijk!

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de 5⭐ Lin! Daar worden wij blij van. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Qwenda Vreugdenhil
5 augustus 2021

Makkelijk bestellen en keurig op tijd bezorgen

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de 5⭐ Qwenda! Daar worden wij blij van. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Jennifer
4 augustus 2021

Goed

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de review Jennifer! 🤩 Wij gaan ons best doen om de volgende keer die 5e ster ook te bemachtigen.💪🏼 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Corina van Oostende
4 augustus 2021

Zeer snel bezorgd en vriendelijke bezorger.

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Corina voor de 5 sterren ☀️, fijn dat alles gesmaakt heeft. Hier worden wij blij van en we zullen de complimenten aan onze bezorger doorgeven.😀 Liefs, team Spaland🥰

Miranda luijendijk
4 augustus 2021
Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de 5⭐ Miranda! Daar worden wij blij van. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Sissi
3 augustus 2021

Service top en medewerkers super vriendelijk

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de 5⭐ Sissi! Daar worden wij blij van. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Leonie
1 augustus 2021

Frikandel had een rare smaak. En het bakje met pindasaus beter apart dan bij de loempia...het dekseltje was gesmolten door de hitte van de loempia dus gesmolten plastic in de pindasaus dus heb die maar niet gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Beste Leonie, Onze frikandellen zijn de echte hardlopers uit onze assortiment en worden gemaakt volgens eigen receptuur, misschien dat je dat proeft. We gaan jouw feedback meenemen omtrent de pindasausbakje bij de loempia en zullen hier gelijk wat mee doen. Dank je wel voor jouw feedback. We hopen natuurlijk wel dat de rest gesmaakt heeft. Liefs, team Spaland🥰

Karin
31 juli 2021

Top heel snel bezorgd

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de 5⭐ Karin! Daar worden wij blij van. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Be
30 juli 2021
Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de 5⭐ Be ! Daar worden wij blij van. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Arno Jansen
27 juli 2021
Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de review Arno! 🤩 Wij gaan ons best doen om de volgende keer die 5e ster ook te bemachtigen.💪🏼 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Claas Simons
27 juli 2021
Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de 5⭐ Claas ! Daar worden wij blij van. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Kim
26 juli 2021

Heerlijk om thuis een Brammetje te kunnen eten na een druk weekend, zonder de deur uit te hoeven!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de geweldige review Kim!😍 Daar worden wij hartstikke blij van. Zelf vinden we het ook heerlijk om lekker onderuit gezakt op de bank te genieten van een brammetje. 👍🏻 Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Monique
25 juli 2021

Fijn op de afgesproken tijd, eten was prima warm en friet was niet slap!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de 5⭐ Monique ! Daar worden wij blij van. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Karin
25 juli 2021

De uien waren te dik gesneden tussen de bereklauw, niet lekker gaar gebakken. Bezorging was top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de review Karin! 😁 De berenhappen worden dagelijks vers gemaakt, hierdoor kan de ene ui wat dikker zijn dan de andere ui. U kunt wel in de opmerkingen aangeven dat u de berenhap een beetje extra doorgebakken wilt hebben. Dan houden we daar natuurlijk rekening mee. 👍🏻 We hopen dat uw bestelling verder wel goed gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

R.A. van Ekelenburg
25 juli 2021

Bestelling was niet compleet , gebeld wat er niet klopte en binnen 15 min werd het ontbrekende bezorgd met welgemeende excuses , groot compliment hier voor. Het eten was goed warm , netjes verpakt en ouderwets lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel R.A. van Ekelenburg voor de 5 sterren ⭐️, daar worden wij super blij van.😄 Fijn dat alles goed heeft gesmaakt. We hadden door de drukte erover heen gelezen dat de loempia speciaal was.🙉 We gaan hier uiteraard beter op letten. Liefs, team Spaland🥰

H
24 juli 2021

Het eten was niet erg warm en de bezorgtijd duurde redelijk lang.

Reactie van Bram Ladage

Beste H, Wanneer patat wordt afgehaald om thuis op te eten, verliest het inderdaad iets van de warmte. Dit geldt ook zo voor bezorgen. Wij doen er natuurlijk ons uiterste best voor om de bestelling zo heet mogelijk bij jullie af te leveren. U heeft besteld om 18.05 en wij hebben uw bestelling bezorgt om 18.40, dat lijkt ons toch wel redelijk vlot.🚴‍♂️ We hopen natuurlijk wel dat het gesmaakt heeft.😍 Liefs, team Spaland🥰

Marietje
23 juli 2021

Heerlijk en een geweldige service!

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de 5⭐ Marietje ! Daar worden wij blij van. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Lin
22 juli 2021

Bestelling netjes op tijd en heerlijk warm. Helaas 1 bakje pindasaus vergeten bij de bestelling.

Reactie van Bram Ladage

Hoi Lin, Sorry, sorry, we zullen daar beter op gaan letten. 🥰 Fijn dat alles wel goed gesmaakt heeft. Daar doen we natuurlijk onze uiterste best voor. Wil jij als je volgende keer weer besteld het bij de opmerkingen erbij zetten dat je nog een pindasaus tegoed hebt, dan komt het helemaal goed. Fijn weekend!☀️ Liefs, team Spaland🥰

Jorfi
21 juli 2021

Erg tevreden. Snelle levering en het was heerlijk.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de 5⭐ Jorfi! Daar worden wij blij van. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Tugba Kaya
21 juli 2021

Is precies op tijd bezorgd. Wel waren de patatjes net iets te veel gebakken, maar alsnog lekker.

Reactie van Bram Ladage

Beste Tugba, bedankt voor je goeie review. Daar worden wij hartstikke blij van! 😊 Fijn dat alles zo goed gesmaakt heeft. De patatjes bakken wij met een timer, zodat ze allemaal dezelfde kwaliteit hebben. Je mag natuurlijk altijd in de opmerkingen aangeven dat u ze liever iets zachter gebakken heeft, dan houden wij daar zeker rekening mee. Wij zullen extra ons best doen om de volgende keer die 5e ster ook te bemachtigen!⭐ Veel liefs, Team Spaland 🥰

Klapwijk
21 juli 2021

Lekker eten netjes op tijd bezorgd en heel goed warm

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de geweldige review en de 5⭐. Wij zijn blij dat alles zo lekker gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Sanne Oosterveer
19 juli 2021
Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de 5⭐ Sanne! Daar worden wij blij van. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Elleke
19 juli 2021

Altijd goed, altijd warm, altijd op afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de 5⭐ Elleke! Daar worden wij blij van. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Aad Klootwijk
19 juli 2021
Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de goeie review Aad ! Wij gaan de volgende keer extra ons best doen om die 5e ster ook binnen te halen🤩 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Grothues
17 juli 2021

Lekker gegeten en op tijd bezorgd.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de 5⭐ Grothues! Daar worden wij blij van. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Monique
13 juli 2021
Reactie van Bram Ladage

Wauw Monique, bedankt voor de geweldige review!🤩 Hier worden wij weer hartstikke blij van. 😊 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Ella Broek
11 juli 2021

Super goed, vriendelijke bezorger en prima warm eten, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de geweldige review Ella !🤩 Fijn om te horen dat alles naar wens was. Daar doen we altijd ons uiterste best voor.👍🏻 Veel liefs, Team Spaland

Jane
11 juli 2021

Was weer heerlijk!!!!😊

Reactie van Bram Ladage

Wauw Jane, bedankt voor de geweldige review!🤩 Daar worden wij weer hartstikke blij van. 😊 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Loes
9 juli 2021

Kwaliteit was prima, de bezorgster had moeite om ons te vinden maar dat ligt niet aan haar maar aan Google Maps, dat horen wij zeer regelmatig. Zei vertelde ook dat het erg druk was omdat er een bezorger gevallen was met de fiets, dat was waarschijnlijk de reden dat er iets mis is gegaan met de milkshakes. Ik kom morgen even langs en neem aan dat het dan opgelost wordt.

Reactie van Bram Ladage

Beste Loes, Dank je wel voor de 5 sterren review en zeker voor je begrip. Natuurlijk komt het goed met de milkshake.😃 We zien je vandaag en dan maken we het zeker goed met je. P.s Met de bezorger gaat het gelukkig goed op wat schrammetjes na.😉 Liefs, team Spaland🥰

Mirjam
6 juli 2021

Heel snel bezorgd! Een klein verbeterpuntje: hamburger speciaal was beetje verschoven in het bakje, waardoor bijna alle saus eruit gelopen was. Misschien kan dit volgende keer iets beter. Wel heerlijke hamburger!!

Reactie van Bram Ladage

Hoi Mirjam, Bedankt voor de review, wij zullen de volgende keer iets minder saus op de burger doen, dan blijft deze wel netjes op de burger zitten. Als je het prettig vind, kun je in de opmerkingen altijd vermelden dat je de saus liever apart wilt, dan krijgt je het erbij in een bekertje en kun je zelf makkelijk bepalen hoeveel saus je op de burger doet. Wij zijn blij dat verder alles wel goed gesmaakt heeft, daar doen wij het allemaal voor.👍🏻 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Willemtics
6 juli 2021

Heerlijk, lekker krokant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de geweldige review Willemtics!🤩 Fijn om te horen dat alles naar wens was. Daar doen we altijd ons uiterste best voor.👍🏻 Veel liefs, Team Spaland

[juffrouw] Wilma en [meester] John
4 juli 2021

de bestelling was: Goed warm, snel bezorgd, geheel naar wens.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de 5⭐ juffrouw Wilma en meester John. Daar worden wij super blij van.😍 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Peter Visser
4 juli 2021

Ik ben gewend om de bijbestelde sausen in een bekertje te krijgen. Gisteren was de pindasaus op de Berenklaauw gedaan en de Joppiesaus zat al op mijn Mexicano. het eten wordt hierdoor minder smakelijk om te zien, het koelt het product waar het op zit. Verder was alles weer prima in orde! Dus bij bestellingen zou ik adviseren om de saus in een bekertje mee te leveren.

Reactie van Bram Ladage

Hoi Peter, Fijn om te lezen dat alles gesmaakt heeft.😀 Je kunt bij de opmerkingen de volgende keer aangeven dat je liever de sauzen van de snacks ook apart wilt. Dan zullen wij dat met liefde voor je doen! Liefs, Team Spaland🥰

E.K
3 juli 2021

Alles in orde en nog op temperatuur... Bezorging eerder dan was aan gegeven..Prima!

Reactie van Bram Ladage

Wauw E.K. bedankt voor de geweldige review!🤩 Daar worden wij weer hartstikke blij van. 😊 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Elleke
1 juli 2021

Altijd goed

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de 5⭐ Elleke! Daar worden wij blij van. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Marco
29 juni 2021

Goede producten warm bezorgd op de afgesproken tijd.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de geweldige review Marco!🤩 Fijn om te horen dat alles naar wens was. Daar doen we altijd ons uiterste best voor.👍🏻 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Nathalie
27 juni 2021

Zeer vriendelijke bezorger,snacks en patat goed warm,de shakes overheerlijk koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt Nathalie, voor de goeie review.👍🏻 Wij zoeken de bezorgers uit op hun vriendelijkheid, dus dat is fijn om te horen. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Sven
27 juni 2021

Online besteld en om 12.15 gehaald. Het was precies op tijd klaar en de patat en de kroketten waren goed warm!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de geweldige review Sven!🤩 Fijn om te horen dat alles naar wens was. Daar doen we altijd ons uiterste best voor.👍🏻 Veel liefs, Team Spaland 🥰

De Kok
27 juni 2021

Snelle bezorging, goede kwaliteit.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de 5⭐ familie de Kok. Daar worden wij altijd heel blij van. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Peter Visser
26 juni 2021

Prima kwaliteit exact op tijd en lekker warm! Uitstekend!!

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de review Peter.😊 We zijn blij dat alles weer helemaal naar wens was. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Miranda luijendijk
25 juni 2021

Was weer super lekker

Reactie van Bram Ladage

Wat fijn dat het allemaal weer gesmaakt heeft Miranda 😊. Daar doen we het allemaal voor. Veel liefs, Team Spaland🥰

M van der Meij
22 juni 2021
Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de goeie review ! Wij gaan de volgende keer extra ons best doen om die 5e ster ook binnen te halen🤩 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Lisa
21 juni 2021

Heerlijk en ook nog eens warm! En een hele vriendelijke bezorger!

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de 5⭐ Lisa! Daar worden wij blij van. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Hans stans
20 juni 2021
Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de goeie review Hans! Wij gaan de volgende keer extra ons best doen om die 5e ster ook binnen te halen🤩 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Loes
18 juni 2021

Zoals altijd lekker en vriendelijke bezorging. Alleen was mijn goulash kroket geplet, dat was dan wel weer jammer

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor je review Loes. Wij gaan extra ons best doen om de volgende keer die 5e ster ook te bemachtigen.🤩 Onze excuses voor de geplette kroket, wij gaan er extra op letten om dat te voorkomen. Veel liefs, team Spaland 🥰

E.K.
16 juni 2021

Eten prima, ook goed op temperatuur. App gaf aan dat bestelling pas na 1 uur zou komen.maar na 1 kwartier al gebracht in Vlaardingen Deevenbuurt.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt E.K. voor de mooie review! 🤩 We doen natuurlijk ons uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk bij jullie te krijgen, onze bezorgers fietsen lekker door.🚴‍♀️ Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland🥰

Mireille
14 juni 2021

Was weer erg lekkerrr en goed warm. Bezorger erg vriendelijk! Kortom Super!

Reactie van Bram Ladage

Bedankt Mireille! Zulke mooie reviews worden wij natuurlijk hartstikke blij van😁. Tot de volgende keer! Veel liefs, team Spaland🥰

Yvonne
13 juni 2021
Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de 5⭐ Yvonne. Hier worden wij blij van. Veel liefs, team Spaland 🥰

Ariena
13 juni 2021

Netjes geholpen en maaltijd keurig bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de goeie review Ariena! Wij gaan de volgende keer extra ons best doen om die 5e ster ook binnen te halen🤩 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Linda van der Velde
12 juni 2021

Perfect op tijd en alles was nog goed warm! De patatjes waren heerlijk!

Reactie van Bram Ladage

Wij zijn blij dat het voor u allemaal goed gesmaakt heeft en helemaal naar wens was.😊 Dat motiveert ons weer om zo door te gaan. Bedankt voor de 5⭐ Linda. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Visser
12 juni 2021

Prima service, heerlijke patat

Reactie van Bram Ladage

Woehoe 5 sterren!🎉 Dat is altijd heel erg fijn om te horen. Bedankt voor de review meneer Visser 😁. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Dick Vos
11 juni 2021

Top op tijd klaar om op te halen.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de goede review, hier doen wij het allemaal voor. Maar toch wel nieuwsgierig wat wij kunnen verbeteren om de 5 sterren van jou te verdienen?🤩 Veel liefs, team Spaland🥰

Casper Suyker
11 juni 2021

Super snel bezorgd door een vriendelijke bezorgster

Reactie van Bram Ladage

5 sterren worden wij altijd blij van! 😁 Bedankt voor de supergoede review, hier doen wij het allemaal voor. 🤩 Veel liefs, team Spaland🥰

Peter Visser
4 juni 2021

Alles prima voor elkaar maar currysaus ontbrak.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de review Peter, dat is heel vervelend dat de curry miste. Onze excuses hiervoor, wij gaan er extra goed op letten. Zou u dit de volgende keer in de opmerkingen kunnen vermelden? Dan maken wij het goed met u, met een leuke verrassing😊. Gelukkig dat alles verder goed was en lekker gesmaakt heeft, daar doen wij het ten slotte voor. Veel liefs, Team Spaland 🥰

H Brinkman
4 juni 2021

Keurig en sneller dan verwacht bezorgd . Top

Reactie van Bram Ladage

5 sterren worden wij altijd blij van! 😁 Bedankt voor de supergoede review, hier doen wij het allemaal voor. 🤩 Veel liefs, team Spaland🥰

Puck
4 juni 2021

Alleen de bestelling ging niet helemaal soepel. Maar het eten was warm en super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Oefening baart kunst, veel bestellen dan gaat het steeds soepeler.😂 Bedankt voor je 5 sterren review, hier worden we echt blij van! Liefs, team Spaland🥰

Henk Roosloot
3 juni 2021

Gelukkig was het goed heet daar was ik bang voor. Het was de eerste keer dat we lieten bezorgen Het was perfect vriendelijke bezorger en stipt op tijd kortom top!!!!

Reactie van Bram Ladage

5 sterren worden wij altijd blij van! 😁 Bedankt voor de supergoede review, hier doen wij het allemaal voor. 🤩 Veel liefs, team Spaland🥰

Cees A Verkerk
3 juni 2021

Jammer dat de loempia half gevuld was

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel voor jouw goede review. We zullen je feedback meenemen naar de leverancier van de loempia. De loempia’s vouwen we helaas niet zelf.😉 We zijn beter in die heerlijke brammetjes bakken.😂 Liefs, team Spaland🥰

Monica
1 juni 2021

Net als de keren hier voor prima kwaliteit en op tijd bezorgt met respect.

Reactie van Bram Ladage

5 sterren worden wij altijd blij van! 😁 Bedankt voor de supergoede review, hier doen wij het allemaal voor. 🤩 Veel liefs, team Spaland🥰

Sjaan&Arie
1 juni 2021

Op 'n top!!! Alleen geen rietjes bij de milkshakes 😭

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de review Sjaan & Arie, wij zijn blij dat alles gesmaakt heeft.😍 Volgende keer zullen we er extra op letten dat er rietjes bij de milkshakes zitten. Onze excuses hiervoor. Veel liefs, team Spaland 🥰

André Spoor
1 juni 2021

Snelle levering en altijd nog goed warm en de beste en lekkerste in de buurt.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt André, voor de geweldige review⭐! Hier doen we het natuurlijk allemaal voor. 👍🏻 Veel liefs, Team Spaland 🥰

naat
31 mei 2021

Na een wat tegenvallende vorige keer waarover ik een recensie had geschreven, zijn we gister in de herhaling gegaan en de frieten waren weer ouderwets Bram lekker. Heerlijk!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Naat voor deze positieve review.😍 Zoals wij al hadden aangegeven kwam dit door het kwaliteit van de aardappelen. Het is en blijft een natuur product en een beetje regen heeft wonderen gedaan. Fijn dat het zo goed gesmaakt heeft. Liefs, team Spaland🥰

Astrid
29 mei 2021

Was heerlijk en warm, dat maak je niet veel mee.

Reactie van Bram Ladage

Wauw Astrid, wat een geweldige review! 🤩 Bedankt hiervoor. Liefs, Team Spaland

Patat
29 mei 2021
Reactie van Bram Ladage

Bedankt Patat voor de 5⭐, daar worden wij blij van. 😁 Veel liefs, Team Spaland🥰

Denise
28 mei 2021

Heerlijk was het eten en super snel bezorgd door vriendelijke medewerkster

Reactie van Bram Ladage

5 sterren worden wij altijd blij van! 😁 Bedankt voor de supergoede review, hier doen wij het allemaal voor. 🤩 Veel liefs, team Spaland🥰

Mirei
28 mei 2021

Prima op tijd en lekker!

Reactie van Bram Ladage

5 sterren worden wij altijd blij van! 😁 Bedankt voor de supergoede review, hier doen wij het allemaal voor. 🤩 Veel liefs, team Spaland🥰

L.
27 mei 2021

Super snel geleverd

Reactie van Bram Ladage

5 sterren worden wij altijd blij van! 😁 Bedankt voor de supergoede review, hier doen wij het allemaal voor. 🤩 Veel liefs, team Spaland🥰

Lisette
27 mei 2021

Supersnelle bezorging, alles vers en lekker warm. Hele vriendelijke bezorger. Top!!

Reactie van Bram Ladage

5 sterren worden wij altijd blij van! 😁 Bedankt voor de supergoede review, hier doen wij het allemaal voor. 🤩 Veel liefs, team Spaland🥰

Mirre50
26 mei 2021

Ik wil alleen maar ketchup en gebakken uien op de hamburger, en geen fritessaus, maar dat kan nu niet. Dat moet toch niet zo moeilijk zijn, die sausen zitten toch allemaal in eigen dispensers. Dus ik zou zeggen, geef de volgende keuzemogelijkheden: ☐ketchup ☐curry ☐fritessaus ☐uien

Reactie van Bram Ladage

Beste Mirre, Je kunt bij de omschrijving dit er altijd bij zetten en dan zorgen wij daar natuurlijk voor. Makkelijker kunnen we het niet voor je maken.😀 We zien je bestelling en jouw omschrijving graag verschijnen. Tot gauw! Liefs, team Spaland🥰

peter van velsen
26 mei 2021

prima heerlijk gegeten via online bestellen en afhalen goed geregeld

Reactie van Bram Ladage

5 sterren worden wij altijd blij van! 😁 Bedankt voor de supergoede review, hier doen wij het allemaal voor. 🤩 Veel liefs, team Spaland🥰

Verweij
26 mei 2021

Zoals gebruikelijk was weer heerlijk en wat fijn dat er aan huis geleverd wordt.

Reactie van Bram Ladage

5 sterren worden wij altijd blij van! 😁 Bedankt voor de supergoede review, hier doen wij het allemaal voor. 🤩 Veel liefs, team Spaland🥰

Cees Verkerk
22 mei 2021

Snelle bezorging en goed warm gehouden. Super.

Reactie van Bram Ladage

5 sterren worden wij altijd blij van! 😁 Bedankt voor de supergoede review, hier doen wij het allemaal voor. 🤩 Veel liefs, team Spaland🥰

Minouk
22 mei 2021

Werd vers geschept terwijl ik er stond. Binnen de minuut kon ik naar huis om patatjes te eten. De lekkerste patatjes van Schiedam!

Reactie van Bram Ladage

5 sterren worden wij altijd blij van! 😁 Bedankt voor de supergoede review, hier doen wij het allemaal voor. 🤩 Veel liefs, team Spaland🥰

maria
22 mei 2021
Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de 5⭐, hier worden wij blij van. 😁 Veel liefs, Team Spaland

Sas
21 mei 2021

Bestelling op tijd klaar. Goed warm meegekregen. Vriendelijk personeel.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de super goeie review Sas !! ⭐ Hier worden wij blij van. 😁 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Anneke
20 mei 2021

Exact op tijd! Heerlijk warm en krokant en ook nog een hand geschreven kaartje 😁 Voor mij is Bram Ladage Spaland echt de best there is!!! Met speciale dank en liefs voor Marianka

Reactie van Bram Ladage

Wauw, wat lief Anneke, Bedankt voor deze geweldige review, dat is natuurlijk waar we het allemaal voor doen. 😁 Maar jij bent zelf ook te leuk, waarvoor wij de bestelling natuurlijk met extra liefde maken. Veel liefs, team spaland 🥰

Keij
20 mei 2021
Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de 5⭐, hier worden wij blij van. 😁 Veel liefs, Team Spaland

Visser Peter
19 mei 2021

Prima voor elkaar! Erg lekker, goed warm en stipt op tijd

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de super goeie review !! ⭐ Hier worden wij blij van. 😁 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Jane
19 mei 2021

Eten was heerlijk, goed op temperatuur. Helaas zat de kaassoufle er niet bij die we hadden besteld. Gebeld maar Bram maar die was al gesloten

Reactie van Bram Ladage

Ohhh, Jane…🙉 Onze excuses 🥰, Zou jij de volgende keer als je besteld dat bij de opmerking erbij willen zetten, dan zullen we we voor zorgen dat de overheerlijke kaassouflesse jouw kant op komt. Bedankt voor je feedback en we zullen we beter op gaan letten. Liefs, Team Spaland

Nieske
19 mei 2021

Helemaal Toppie: warm, lekker en op tijd bezorgt😃👍

Reactie van Bram Ladage

Bedankt Nieske voor de 5⭐, daar worden wij blij van. 😁 Veel liefs, Team Spaland🥰

Jacqueline
16 mei 2021

Prima geregeld. Goede service.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt Jacqueline voor de 5⭐, daar worden wij blij van. 😁 Veel liefs, Team Spaland🥰

Britt
14 mei 2021

Super lekker verse patat met heerlijke snacks de grote voordeelbox voor ruim 4 personen beetje weinig voor grote eters Verder prima service 👍🏼 Tot ziens 👋🏼

Reactie van Bram Ladage

Hoi Britt, als iets te lekker is is het altijd te weinig.😂 Dank je wel voor de 5 sterren. Dit motiveert ons enorm.💪🏻 Liefs, team Spaland🥰

Lisette Huijnink
13 mei 2021

Super lieve mensen, super goede service, heerlijke patat en snacks en een super goede levering👍🏻👍🏻👍🏻

Reactie van Bram Ladage

Wauw Lisette, Bedankt voor deze geweldige review, dat is natuurlijk waar we het allemaal voor doen. 😁 Maar jullie zijn zelf ook te leuk, waarvoor wij de bestelling natuurlijk met extra liefde maken. Veel liefs, team spaland 🥰

Jason
13 mei 2021

Beste team ever. Altijd vriendelijk. Altijd lekker verse patat. Een echte traktatie. Vandaag heb ik online besteld en afgehaald en het was nog lekker warm bij thuiskomst. Een echte aanrader! Dank jullie wel!

Reactie van Bram Ladage

Wauw Jason! Bedankt voor deze geweldige review, dat is natuurlijk waar we het allemaal voor doen. 😁 Wij hebben gewoon ook de allerleukste klanten, waarvoor wij de bestelling natuurlijk met extra liefde maken. Veel liefs, team spaland 🥰

Nancy
11 mei 2021

Was weer Heerlijk en compleet

Reactie van Bram Ladage

Bedankt Nancy voor de 5⭐, daar worden wij blij van. 😁 Veel liefs, Team Spaland🥰

maria
10 mei 2021
Reactie van Bram Ladage

Bedankt Maria voor de 5⭐, daar worden wij blij van. 😁 Veel liefs, Team Spaland🥰

Herman Boender
9 mei 2021

Prima

Reactie van Bram Ladage

Bedankt Herman voor de 5⭐, daar worden wij blij van. 😁 Veel liefs, Team Spaland🥰

Wim
8 mei 2021

Super, lekker warm en stipt op tijd, hulde!!

Reactie van Bram Ladage

5 sterren worden wij altijd blij van! 😁 Bedankt voor de supergoede review, hier doen wij het allemaal voor. 🤩 Veel liefs, team Spaland🥰

Nn
6 mei 2021
Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de super goeie review !! ⭐ Hier worden wij blij van. 😁 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Mart
6 mei 2021
Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de super goeie review Mart!! ⭐ Hier worden wij blij van. 😁 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Plomp
5 mei 2021
Reactie van Bram Ladage

Bedankt Plomp voor de 5⭐, daar worden wij blij van. 😁 Veel liefs, Team Spaland🥰

Cobus
5 mei 2021

Was weer helemaal prima!

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de review Cobus! Hier worden wij weer hartstikke blij van. 🤩 Veel liefs, Team Spaland🥰

naat
5 mei 2021

De bestelling werd snel geleverd. Mijn zoon en ik hadden ons verheugd zoals altijd op de heerlijke frieten. Helaas was de friet die wij besteld hadden deze keer erg doorgebakken waardoor veel frieten hard waren en dus niet makkelijk te eten waren. Wij hebben de beetje lichtere eruit gehaald en opgegeten. De rest helaas weg kunnen gooien omdat ze te hard en daardoor niet lekker waren. Dit zijn we niet gewend van Bram. We zijn normaal altijd heel tevreden. De volgende keer zullen wij gewoon weer bestellen omdat we ervan uitgaan dat dit éénmalig was.

Reactie van Bram Ladage

Beste Naat, Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat de patat niet was zoals u van ons gewend bent. De aardappels bevatten op het moment veel glucose, hierdoor bakken ze donkerder en harder. Wij zitten dan ook met smart te wachten op de nieuwe oogst. Zou u bij uw volgende bestelling, deze review kunnen vermelden? Dat krijgt u er van ons een lekkere verassing bij. Veel liefs, Team Spaland

Mireille
3 mei 2021

Zoals altijd erg lekkerrr en alles is eerder bezorgd dan stond aangegeven

Reactie van Bram Ladage

5 sterren worden wij altijd blij van! 😁 Bedankt voor de supergoede review, hier doen wij het allemaal voor. 🤩 Veel liefs, team Spaland🥰

Sander
2 mei 2021

Toppers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt Sander! Zulke mooie reviews worden wij natuurlijk hartstikke blij van😁. Tot de volgende keer! Veel liefs, team Spaland🥰

Van der Meij
2 mei 2021

Helaas was de bestelling niet compleet, was wel jammer . Wel op tijd en vriendelijke bezorger

Reactie van Bram Ladage

Beste fam. Van der Meij, Bedankt voor uw review, fijn dat uw bestelling gesmaakt heeft. Wat vervelend om te lezen dat uw bestelling niet compleet was, wij hebben geprobeerd in contact te komen met u, maar helaas kregen wij geen gehoor. Zou u ons misschien kunnen bellen op telefoonnummer 010 449 0228? Wij willen het uiteraard graag goedmaken met u. Veel liefs, team Spaland🥰

E.K
2 mei 2021

Zelfs op zaterdag snel bezorgd in wijk Vlaardingen Holy. Het eten was prima..van smaak en nog goed op temperatuur.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze geweldige review E.K.⭐, op zaterdag fietsen de bezorgers altijd lekker hard door.😁 Veel liefs, team Spaland🥰

An
30 april 2021
Reactie van Bram Ladage

Dank je wel An voor die mooie 5 sterren.😍 Je maakt ons weer blij.😄 Liefs, team Spaland🥰

Achint
30 april 2021

Super lekker 😋en warm 👌🏻Maar ook zeker snel bezorgd 👌🏻Top

Reactie van Bram Ladage

5 sterren worden wij altijd blij van! 😁 Bedankt voor de supergoede review, hier doen wij het allemaal voor. 🤩 Veel liefs, team Spaland🥰

Barbara en Michiel
29 april 2021

Het was, zoals altijd weer super!!

Reactie van Bram Ladage

Bedankt weer voor de geweldige review Barbara en Michiel. 😁 Lieve groetjes, Team Spaland🥰

An
28 april 2021
Reactie van Bram Ladage

Bedankt An! 5 sterren worden wij altijd heel blij van.😁 Veel liefs, Team Spaland🥰

A.Oostrom
28 april 2021

Smaak was prima ,maar patat en frikadellen waren lauw.

Reactie van Bram Ladage

Beste A. Oostrom, Wanneer patat wordt afgehaald om thuis op te eten, verliest het inderdaad iets van de warmte. Dit geldt ook zo voor bezorgen. Wij doen er natuurlijk ons uiterste best voor om de bestelling zo heet mogelijk bij jullie af te leveren. We zijn blij dat de bestelling wel goed gesmaakt heeft, daar doen wij het natuurlijk allemaal voor! 😁 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Angelique Westerholt
28 april 2021

Toppie, heerlijke patat, frikandel en bamihap, lekker warm, frikandel spec. Was koud 😓😥

Reactie van Bram Ladage

Hoi Angelique, Bedankt voor de review en de 5⭐, hier worden wij blij van. De frikandel speciaal koelt inderdaad sneller af, omdat hier nog koude sauzen op gaan. Als u dit wilt voorkomen, kunt u de volgende keer beter de saus apart bestellen, dan blijft de frikandel net zo lekker warm als de rest van uw bestelling 😊. Veel liefs, Team Spaland

Ansems
27 april 2021

Top, het eten was er zelfs eerder dan stond tijdens de bestelling.

Reactie van Bram Ladage

5 sterren worden wij altijd blij van! 😁 Bedankt voor de supergoede review Ansems, hier doen wij het allemaal voor. 🤩 Veel liefs, team Spaland🥰

Remy
26 april 2021

Ik ben erg tevreden over mijn bestelling! Het eten was goed heet en het was erg lekker! Echt een aanrader voor elke snack liefhebber!

Reactie van Bram Ladage

Wauw Remy,, wat een geweldige review! 🤩 Bedankt hiervoor. Liefs, Team Spaland🥰

An
26 april 2021
Reactie van Bram Ladage

5 sterren worden wij altijd blij van! 😁 Bedankt voor de supergoede review An, hier doen wij het allemaal voor. 🤩 Veel liefs, team Spaland🥰

Delfos
26 april 2021

Patat en vegetarische burger waren erg lekker, helemaal goed. Helaas was bij het vervoer de burger en saus zo goed als helemaal van het broodje afgegleden, was een klein beetje een “zootje”.

Reactie van Bram Ladage

Hoi Delfros, Wat fijn om te lezen dat het goed gesmaakt heeft.😃 Hier worden wij blij van. Omtrent je 🍔, door het Corona virus hebben we problemen met de bakjes. We hebben intussen weer een goede vervanger gevonden dus de volgende keer binden we hem goed vast.😂 Dank je wel voor je feedback en tot gauw. Liefs, team Spaland🥰

Luijendijk
26 april 2021

Netjes op tijd klaar en het smaakte heerlijk

Reactie van Bram Ladage

5 sterren worden wij altijd blij van! 😁 Bedankt voor de supergoede review, hier doen wij het allemaal voor. 🤩 Veel liefs, team Spaland🥰

Arnold Harreman
26 april 2021

Heel goed verzorgt, en erg warm. Heel goed.

Reactie van Bram Ladage

5 sterren worden wij altijd blij van! 😁 Bedankt voor de supergoede review Arnold, hier doen wij het allemaal voor. 🤩 Veel liefs, team Spaland🥰

Cijs
21 april 2021

Service uitstekend de patat was niet lekker

Reactie van Bram Ladage

Beste meneer Cijs, Bedankt voor uw review. Wat jammer dat de patat niet helemaal smaakte zoals u van ons gewend ben, als u dat volgende keer even meld in de opmerkingen, krijgt u van ons een lekkere nieuwe zak. Gelukkig dat de rest wel allemaal heerlijk gesmaakt heeft, daar zijn we blij mee. Veel liefs, Team Spaland🥰

Sander
19 april 2021

Pindasaus was niet verpakt en was open gegaan. Dit is door de bezorger goed afgehandeld door dit te melden bij terug komst. Geen slecht woord dus over de bezorger maar wel over de manier van verpakken. Snacks waren prima. De patat was echter niet warm en knapperig meer. Geen idee of het al te koud de vestiging verlaten heeft of de afstand naar ons te ver is geweest. Geen succes in ieder geval geweest vanavond helaas.

Reactie van Bram Ladage

Hoi Sander, Bedankt voor de review. Nadat de bezorger terug is gekomen bij ons filiaal, heeft hij direct melding gemaakt van de pindasaus. Hierop heb ik direct contact met u opgenomen om een passende oplossing te zoeken samen met u. En dit hadden wij, naar mijn idee, naar uw volle tevredenheid opgelost. U heeft aan de telefoon echter niet gemeld dat u niet tevreden was over de patat, dat is jammer, dit hadden wij direct kunnen oplossen door de patat langer voor u door te bakken en direct nieuwe te komen leveren. De patat wordt altijd op het laatste moment geschept en vertrekt hierna direct met de bezorger naar uw adres. Wanneer patat wordt afgehaald om thuis op te eten, verliest het inderdaad iets van de warmte. Dit geldt ook zo voor bezorgen. Wij nemen uw feedback mee, om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. Nogmaals onze excuses. Veel liefs, Team Spaland🥰

Vos
17 april 2021

Was heerlijk.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de super goeie review fam Vos!! ⭐ Hier worden wij blij van. 😁 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Valerie
17 april 2021

Heerlijk en warm! Goede bezorg indicatie.

Reactie van Bram Ladage

5 sterren worden wij altijd blij van! 😁 Bedankt voor de supergoede review Valerie, hier doen wij het allemaal voor. 🤩 Veel liefs, team Spaland🥰

Marc de Pineda
16 april 2021

Super bezorging!!

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de geweldige review Marc! 🤩 Hier doen wij het allemaal voor. Veel liefs, Team Spaland🥰

Peter Visser
16 april 2021

Bezorging opnieuw te laat. Kwaliteit verder prima.

Reactie van Bram Ladage

Beste Peter, Onze excuses dat uw bestelling iets te laat was. Wij streven ernaar de bestelling op de gevraagde tijd te leveren, helaas door drukte kan dat soms een paar minuten uitlopen. Wij doen ons uiterste best en zullen er in de toekomst op letten. Groetjes, Team Spaland 🥰

willem
14 april 2021

het was goed ,mis alleen in de bestellijst de grove frikandel en kroepia en het is wel jammer dat er alleen maar kipfrikandellen zijn te bestellen

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de review Willem, wij zijn heel blij dat alles zo lekker gesmaakt heeft.😊 De kipfrikandel is bij ons de standaard frikandel en die is echt heerlijk van smaak. Het klopt inderdaad dat de grove frikandel en de kroepia uit het assortiment zijn, hier was helaas te weinig vraag naar. Maar heeft u onze nasirol als eens geprobeerd? Deze is ook gerold in bladerdeeg en net zo lekker als een kroepia.😍 Veel liefs, team Spaland🥰

Nieske
14 april 2021

Weer heerlijk gegeten, netjes op tijd geleverd👍

Reactie van Bram Ladage

5 sterren worden wij altijd blij van! 😁 Bedankt voor de supergoede review Nieske, hier doen wij het allemaal voor. 🤩 Veel liefs, team Spaland🥰

Van nieuwenburg
13 april 2021

Super netjes allemaal bezorgd op de afgesproken tijd. Top!!!!

Reactie van Bram Ladage

Reactie: Wauw, wat een geweldige review! 🤩 Bedankt hiervoor. Liefs, Team Spaland

Andre
11 april 2021

Prima kwaliteit en precies op tijd. Gewoon goed!

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de super goeie review André!! ⭐ Hier worden wij blij van. 😁 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Deden
10 april 2021

Echt top, lekker warm, heerlijk!

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de goeie review Deden.👍 Wij gaan ons uiterste best doen om die 5e ster ook binnen te slepen.⭐ Veel liefs, Team Spaland 🥰

Sander
10 april 2021

Heerlijke patat, attent personeel

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze top review Sander!⭐ Dat motiveert ons weer om door te gaan.👊 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Linda
10 april 2021

Wederom heerlijk. Fijne app, makkelijk te bestellen, eten nog lekker op temperatuur. Blijft voor herhaling vatbaar.

Reactie van Bram Ladage

Wauw Linda, wat een geweldige review! 🤩 Bedankt hiervoor. Liefs, Team Spaland

Hans Swaneveld
9 april 2021

Kwaliteit top. Het bezorgen duurde veel te lang. We moesten 1.45 minuten wachten. Dit is veel te lang. Ik heb nog 2 keer gebeld om te vragen waar de bestelling bleef. Zelf zou ik als een klant zo lang moet wachten de klant verassen om iets cadeau te geven. Geef een paar milkshakes gratis weg. Je geeft de klant dan een veel beter gevoel en het scheelt je weer een negatieve recensie :) De eigenaar van deze zaak zou moeten denken; Stel ik moet 1.45 minuten wachten op een bestelling wat zou ik daarvan vinden? Blijf je in de klant verplaatsten en doe het gewone ongewoon goed 👍

Reactie van Bram Ladage

Beste Hans, Onze excuses dat u langer heeft moeten wachten dan dat bij ons de norm is. U bestelde op een zeer druk tijdstip, waardoor het helaas iets langer duurde dan normaal. Wij hebben uw bestelling om 17:37 uur ontvangen en de bezorger was om 18:40 uur bij u. Nogmaals onze excuses voor de ietwat langere wachttijd. Wij zijn blij dat de bestelling gesmaakt heeft, hier doen wij het uiteraard allemaal voor. 🤩 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Valerie
9 april 2021

Normaal gesproken zeer tevreden. Nu 2 uur lang gewacht op een bezorging die vervolgens niet zo warm meer was en de milkshakes waren waterig geworden.

Reactie van Bram Ladage

Beste Valerie, Onze excuses voor de wachttijd, het klopt dat het vanavond erg druk was, waardoor de wachttijden iets zijn opgelopen. Het is echter zo dat uw bestelling om 17:09 uur geplaatst is en om 18:10 bezorgt. Dit is langer dan dan u van ons gewend bent en hiervoor onze excuses. Erg vervelend dat uw milkshakes ook niet zo waren als u van ons gewend bent, bij uw volgende bestelling krijgt u deze van ons erbij. Veel liefs, Team Spaland🥰

Sem
9 april 2021

Het rietje van de milkshake was plat, en de bezorging duurde erg lang: 1 uur 15 min. Verder was de eten goed

Reactie van Bram Ladage

Beste Sem, Wat fijn om te horen dat de bestelling gesmaakt heeft, hier doen wij het uiteraard allemaal voor.🤩 Onze excuses voor het platte rietje, dat drinkt inderdaad lastig, we gaan er op letten dat dit niet meer gebeurd.👍 Veel liefs, Team Spaland

Lindsay
9 april 2021

De patat was érg taai en niet lekker. De bezorger stond verkeerd, na uitleg nog meerdere keren. Tussen 1e telefoontje van verkeerd staan, tot uiteindelijke bezorging zat bijna een half uur. Het eten was dus koud en héél taai. Helaas niet opgegeten dus.

Reactie van Bram Ladage

Beste Lindsay, Wat vervelend dat uw bestelling niet naar wens was, dit is uiteraard niet onze bedoeling. Onze bezorger was nog nooit bij u op het adres geweest en het was helaas nogal lastig te vinden. In ons systeem wordt uw adres niet goed herkend, hierdoor heeft onze bezorger ook meerdere malen contact met u gehad. U ontvangt van ons nog een mail met hierin een vergoeding op een volgende bestelling. Nogmaals onze excuses. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Karin
7 april 2021

Patat, burger en kroket heerlijk als altijd. De berenklauw was te hard gebakken helaas

Reactie van Bram Ladage

Hoi Karin, Bedankt voor de goeie feedback🤩, hier kunnen wij wat mee. Wij zijn blij dat het gesmaakt heeft. Wat betreft de berenklauw, hier gaan wij direct mee aan de slag. Alles wordt gebakken met een timer, maar dan zal deze aangepast moeten worden. De volgende keer zal deze weer net zo lekker smaken als u van ons gewend bent. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Ash
7 april 2021

Op tijd bezorgd en lekker warm.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze top review Ash! ⭐ Dat motiveert ons weer om door te gaan.👊 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Ali
7 april 2021

Patat was zoals altijd lekker. Enige minpuntje is dat het niet meer echt heet was en daardoor was het het net niet. De snacks waren wel goed warm en lekker. De bezorging was super snel en goed!

Reactie van Bram Ladage

Hoi Ali, Wat jammer dat de bestelling het net niet was. Wanneer patat wordt afgehaald om thuis op te eten, verliest het inderdaad iets van de warmte. Dit geldt ook zo voor bezorgen. Wij doen er natuurlijk ons uiterste best voor om de bestelling zo heet mogelijk bij jullie af te leveren. We zijn blij dat de bestelling wel goed gesmaakt heeft, daar doen wij het natuurlijk allemaal voor! 😁 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Marco
6 april 2021

Bestelling werd precies op de aangegeven tijd bezorgd door vriendelijke bezorger.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de super goeie review Marco! ⭐ Hier worden wij blij van. 😁 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Leonie
6 april 2021

Jammer genoeg twee dezelfde milkshakes terwijl ik aardbei en vanille had besteld. Maar verder was alles goed.

Reactie van Bram Ladage

Hoi Leonie, Onze excuses van de milkshakes, dit is natuurlijk niet de bedoeling. Wel is het zo dat wij zijn overgestapt op andere siropen, deze zijn op basis van natuurlijke kleur en smaakstoffen, dus is de aardbei iets minder overheersend als dat hij was. We zijn blij dat verder alles naar wens was. Veel liefs, team Spaland 🥰

Martin
5 april 2021

Bestelling snel en lekker warm afgeleverd en het smaakte prima!

Reactie van Bram Ladage

Dankjewel wel voor de 5 sterren ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Martin. Hier worden wij een partijtje blij van!😁 Liefs, Team Spaland🥰

Peter Visser
4 april 2021

Alles prima voorelkaar!!

Reactie van Bram Ladage

Peter💪🏻🥰

Anita van de Linde
3 april 2021

Eten was precies op tijd en super lekker (zoals altijd!)

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Anita voor jouw compliment 😀. Hier doen wij het allemaal voor....😍💪🏻 Liefs, team Spaland🥰

DvdH
3 april 2021

Prima verzorgd. Voor het eerst besteld voor een verjaardag. Alles was nog warm/heet. En het was veel te veel, dus zeker niet gierig 👍

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel voor deze geweldige review 💪🏻. Hier doen wij het allemaal voor...😍 Door jouw review motiveer jij ons om zo door te gaan in deze lastige periode. Liefs, team Spaland🥰

Lisanne
3 april 2021

Altijd vriendelijk en vrolijk warm en lekker

Reactie van Bram Ladage

Kijk, hier worden wij nou blij van!😀 Dank je wel voor jouw positieve review.💪🏻 Liefs, team Spaland🥰

Linda
3 april 2021

Makkelijk besteld, en ondanks de drukte toch ruim op tijd ons eten binnen. Echt top. Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Linda voor jouw compliment 😀. Hier doen wij het allemaal voor....😍💪🏻 Liefs, team Spaland🥰

Peter Visser
1 april 2021

Beiden prima voor elkaar!! Lekker warme producten en prima op tijd bezorgd!!

Reactie van Bram Ladage

Bedankt weer voor de geweldige review Peter! Hier worden wij heel blij van. 😁 veel liefs, Team Spaland 🥰

Kelsey
28 maart 2021

Top netjes en warm geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Kijk, hier worden wij nou blij van!😀 Dank je wel voor jouw positieve review.💪🏻 Liefs, team Spaland🥰

Jabu54
28 maart 2021

Snel geleverd en goed van temperatuur en lekker natuurlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Kijk, hier worden wij nou blij van!😀 Dank je wel voor jouw positieve review.💪🏻 Liefs, team Spaland🥰

Karin Bek
28 maart 2021

Eten was prima. Alleen misten we de zakjes mosterd en was het eten een kwartier later klaar dan afgesproken.

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Karin voor jouw review.💪🏻 We kunnen niet altijd beloven precies op tijd te zijn, maar we doen natuurlijk wel onze uiterste best om de juiste tijden te behalen. Sorry dat we het zakje mosterd zijn vergeten, we zullen daar beter op van letten. Maar gelukkig heeft het wel gesmaakt en dat is het allerbelangrijkste 😍 Liefs, team Spaland🥰

Nikki
27 maart 2021

Top !

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Nikki voor jouw 5 sterren review 😀. Hier worden wij blij van en het motiveert zeker om door zo door te gaan in deze lastige periode.💪🏻 Liefs, Team Spaland🥰

Peter Visser
26 maart 2021

Bestelling kwam 20 minuten te laat en was niet meer lekker warm!

Reactie van Bram Ladage

Hoi Peter, Wat vervelend dat de bestelling te laat was, onze excuses hiervoor. Dit komt omdat de bezorger helaas even moest zoeken naar een adres van een andere bestelling die tegelijk mee is gegaan. U ontvangt ook nog een mail met onze excuses. Veel liefs, Team Spaland

Mirei
25 maart 2021

Bestellen gaat makkelijk en stond precies op tijd klaar.

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Merei voor jouw compliment 😀. Hier doen wij het allemaal voor....😍💪🏻 Liefs, team Spaland🥰

Admir
23 maart 2021

Snelle bezorging, goeie en lekkere eten, en als je patatbox besteld voor 4 personen kan makkelijk 6 mensen eten

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Admir voor deze geweldige review 💪🏻. Hier doen wij het allemaal voor...😍 Door jouw review motiveer jij ons om zo door te gaan in deze lastige periode. Liefs, team Spaland🥰

arthur
23 maart 2021

lekker gegeten, makkelijk te bestellen en op de juiste tijd klaar om op te halen, perfect geregeld en heel leuk en enthausiast personeel die hun werk met passie bereiden

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Arthur voor jouw positieve review 💪🏻. Dit motiveert ons zeker om zo door te gaan.😀 We hopen je snel weer te zien.😍 Liefs, team Spaland🥰

Klc
22 maart 2021
Reactie van Bram Ladage

Dank je wel voor jouw 5 sterren.💪🏻 Liefs, Team Spaland🥰

Patries
21 maart 2021

Toppie..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel voor jouw leuke review Patries 😀. Hier worden wij blij van! Liefs, team Spaland🥰

willem
21 maart 2021

Prima geregeld!

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Willem voor jouw 5 sterren.💪🏻 Liefs, Team Spaland🥰

Jan
21 maart 2021

Eten was zoals altijd prima maar ik had de cheddar-galepenos schuit, en ik kreeg een kale schuit...zonder saus. Alleen patat.

Reactie van Bram Ladage

Ohhh Jan🙉, sorry, sorry... We zijn dit inderdaad vergeten....we hebben hier in de drukte daar overheen gelezen. Zou je bij je volgende bestellingen dit in de opmerking erbij kunnen zetten. Dan krijg je de volgende keer een Cheezer schuit van ons erbij. Nogmaals onze excuses en we gaan er beter op letten. Dank je wel voor je berichtje. Liefs, Team Spaland🥰

van Oosten
18 maart 2021

Fantastisch!

Reactie van Bram Ladage

Wat een fantastische review, hier worden wij toch een partijtje blij van.😀 Liefs, Team Spaland🥰

Fam. Jansen
16 maart 2021

Heerlijk, en snel bezorgd!

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Fam Jansen voor deze mooie 5 sterren .⭐️ Hier worden wij echt blij van!😀💪🏻 Liefs, Team Spaland🥰

Peter
15 maart 2021

Bestelling online gedaan met tijd ophalen. Was uitstekend. Klaar op tijd en de kwaliteit was heerlijk. Top. Aanrader dus.

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Peter voor jouw 5 sterren⭐️. Dit waarderen wij enorm en motiveert ons zeker om door te gaan in deze lastige tijd.💪🏻 Liefs, team Spaland🥰

Marina
15 maart 2021

Wat een snelle bezorging zeg, en wat handig dat de tip gelijk met de bestelling betaald kan worden. Toppie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Marina voor deze mooie 5 sterren .⭐️ Hier worden wij echt blij van!😀💪🏻 Liefs, Team Spaland🥰

Ellen
14 maart 2021

Vers, warm, super !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Ellen voor jouw positieve review 😀. Dit motiveert ons zeker om door te gaan in deze lastige tijd.💪🏻 Liefs, team Spaland🥰

Peter Visser
14 maart 2021

Alles weer prima voorelkaar. Heerlijke producten, nog lekker warm en op tijd bezorgd!!

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Peter voor jouw positieve review 💪🏻. Dat we zo snel kunnen bezorgen komt door onze nieuwe bezorgfietsen.😁 Heb je ze al gezien?🚴‍♂️🚴‍♂️ En natuurlijk ook door onze geweldige bezorgers! Liefs, Team Spaland🥰

HL
13 maart 2021
Reactie van Bram Ladage

Dank je wel HL voor jouw positieve review 😀. Dit motiveert ons zeker om door te gaan in deze lastige tijd.💪🏻 Liefs, team Spaland🥰

Klant
12 maart 2021

Zou om 18 uur klaar staan. 18:10 kreeg ik de tas met producten. Ietswat jammer.

Reactie van Bram Ladage

Beste klant, Inderdaad een beetje jammer dat wij uw bestelling niet op tijd klaar hadden staan. Precies op dat tijdstip ging net onze pindasaus pomp kapot en aangezien onze medewerkster in de drukte deze snel moest repareren omdat u pindasaus bestelde en meerder “klanten”met u....heeft u helaas iets langer moeten wachten, zodat wij u toch nog konden voorzien van onze heerlijke pindasaus. Liefs, Team Spaland🥰

Esther
11 maart 2021

Heel fijn dat er nu een eigen bezorgservice is. Het eten was er snel, alles was nog lekker warm en met een glimlach bezorgd.

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Esther voor jouw positieve review 😍. Wij vinden het ook fijn dat we nu eindelijk zelf kunnen bezorgen. We hopen hiermee dezelfde beleving mee te geven. Wij geven jouw die glimlach en jij nu de onze.🤩 Liefs, team Spaland🥰

Manar
10 maart 2021
Reactie van Bram Ladage

Dank je wel voor deze mooie 5 sterren fam Manar.⭐️ Hier worden wij echt blij van!😀💪🏻 Liefs, Team Spaland🥰

Chantal
8 maart 2021

Snelle bezorging alleen patat iets te ver door gebakken

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Chantal voor jou review 😀. Wij bakken de patat op een timer, zodat de kwaliteit altijd hetzelfde is. Zou u de volgende keer in de opmerkingen willen aangeven dat u de patat iets zachter gebakken wil hebben? Dan houden wij dat uiteraard rekening mee 😁 Liefs, team Spaland🥰

Sely
8 maart 2021

Heerlijke friet. Super snel bezorgd

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Sely voor jouw positieve review 😀. Dit motiveert ons zeker om door te gaan in deze lastige tijd.💪🏻 Liefs, team Spaland🥰

Cheyenne
6 maart 2021

We kregen 1 patat te weinig en inplaats van rundvleeskroketten kregen we kalfskroketten.

Reactie van Bram Ladage

Hoi Cheyenne, Wat vervelend dat u 1 patat miste, onze excuses hiervoor. Zou u de volgende keer in de opmerkingen willen zetten dat u nog 1 patat te goed heeft, dan krijgt u van ons nog dat heerlijke brammetje. Bedankt voor de 5⭐, wij gaan natuurlijk ons uiterste best doen om die te blijven verdienen. Veel liefs, Team Spaland

Bravenboer
6 maart 2021
Reactie van Bram Ladage

Dank je wel voor deze mooie 5 sterren fam Bravenboer.⭐️ Hier worden wij echt blij van!😀💪🏻 Liefs, Team Spaland🥰

Conny Koesoemo Joedo
5 maart 2021

Ja hoor, lekker brammetje gewoon een soort vanzelf bij je thuis! Super! Fijne bezorging en de vertrouwde goede kwaliteit!

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Conny voor jouw geweldige review. 😍 Fijn dat het zo vertrouwd voelt. Daar doen wij het natuurlijk voor.💪🏻🚴‍♀️ Liefs, Team Spaland🥰

Esbach
5 maart 2021

Supersnel geleverd 👍👍👍👍👍

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Esbach voor jouw positieve review 💪🏻. Dat we zo snel kunnen bezorgen komt door onze nieuwe bezorgfietsen.😁 Heb je ze al gezien?🚴‍♂️🚴‍♂️ En natuurlijk ook door onze geweldige bezorgers! Liefs, Team Spaland🥰

Abbas Jafri
5 maart 2021

Super service, lekker eten, fantastische gastvrouw

Reactie van Bram Ladage

Beste Abbas, Bedankt voor de fantastische review! ⭐ Dit motiveert ons om allemaal zo'n fantastische gastvrouw te worden.😉 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Paula
4 maart 2021

Vorige keer kreeg de bezorger de toelichting niet mee en stond hierdoor bij de verkeerde ingang en had ik lauwe patat. Vandaag zaten in het tasje met de goede bon eraan geniet niet de producten die ik had besteld. De bezorger heeft het uiteidelijk prima opgelost.

Reactie van Bram Ladage

Beste Paula, Wij begrijpen dat dit vervelend is en dat het niet zou mogen gebeuren. Gelukkig dat dit tijdig is opgemerkt en heeft de bezorger dit nog kunnen oplossen. Zo heeft u toch nog van uw heerlijke brammetje kunnen genieten. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Peter
3 maart 2021

Heerlijk gegeten. Netjes op tijd gebracht en een beleefde bezorger.

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Peter voor jouw mooie review 💪🏻. We zullen het compliment doorgeven aan onze bezorger. 😁 Liefs, Team Spaland🥰

Kris
1 maart 2021

Lekker!

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Kris voor jouw 5 sterren⭐️. Dit waarderen wij enorm en motiveert ons zeker om door te gaan in deze lastige tijd.💪🏻 Liefs, team Spaland🥰

Wapenaar
1 maart 2021
Reactie van Bram Ladage

Dankjewel wel voor de 5 sterren ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Hier worden wij een partijtje blij van!😁 Liefs, Team Spaland🥰

Lisette
28 februari 2021

Top, vlot geleverd. Zeer vriendelijke bezorgster. Frites en snacks waren vers knapperig en goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Lisette voor jouw geweldige beoordeling.😁 Leuk dat je zo tevreden bent over onze eigen bezorgers.💪🏻🚴‍♀️ Liefs, Team Spaland🥰

Willeke
27 februari 2021

Alles keurig op tijd en heerlijk, alleen jammer dat er 1 patat te weinig was geleverd.Maar gelukkig genoeg om te delen met elkaar

Reactie van Bram Ladage

Beste Willeke, Bedankt voor de mooie 5⭐, hier worden wij hartstikke blij van😁. Vermeld u de volgende keer even dat u nog een heerlijk brammetje tegoed heeft? Dan krijgt u deze uiteraard van ons. Wij zijn blij dat het in ieder geval gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland

Arno Jansen
27 februari 2021

Prima. Het was op tijd en lekker

Reactie van Bram Ladage

Beste Arno, Hier doen wij het voor.💪🏻 Super bedankt voor deze prachtige review, hier worden wij helemaal blij van!😁 Liefs, Team Spaland🥰

Eric
26 februari 2021

Het was lauw warm bij ontvangst en snel afgekoeld waardoor de eerste frietjes te doen waren maar daarna koud. Bij de Hamburger was de saus eruit gelopen en bleef achter in het bakje. Mm mm, nee, was hem niet.

Reactie van Bram Ladage

Beste Eric, Wat jammer dat uw bestelling niet geheel naar wens was. Direct na bereiding vertrekt onze bezorger om de bestelling zo warm mogelijk te bezorgen. Ook zijn de afstanden maximaal 10 minuten, om zo de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. Hier doen wij juist ons uiterste best voor. Wij zullen dan ook direct op zoek gaan naar een oplossing om de bestelling langer warm te houden. Bij het eten van een heerlijk sappige dubbeldik burger, kunnen wij helaas niet garanderen dat u schone vingers houdt😉 maar wij zullen de volgende keer wel extra servetten bij uw bestelling doen. Wij gaan ons uiterste best doen om de volgende keer die 5 sterren ⭐binnen te slepen. Veel liefs, Team Spaland🥰

Paula
26 februari 2021

De toelichting die ik had gegeven bij de bestelling ingang B van de flat was niet bekend bij de bezorger. Dus bezorger eerst bij de verkeerde ingang.. zoeken... en patat lauw.

Reactie van Bram Ladage

Hoi Paula, Wat vervelend dat de aantekening niet goed was aangekomen bij de bezorger. Wij gaan er extra goed op letten dat dat niet meer kan gebeuren. Bedankt voor de feedback, wij gaan ons uiterste best doen om de volgende keer die 5 sterren te verdienen⭐. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Sandra
24 februari 2021

Al een paar weken bestellen wij nu via de site. Omdat het via whatsapp niet meer kon. Dit gaat allemaal prima en snel. Echter merken wij wel dat sinds Bram ladage ook bezorgd dit ten kosten gaat van de tijd voor het afhalen. Meerdere malen hebben wij langer dan 10 minuten moeten wachten op onze bestelling die wij online bestellen. We zien dan ook dat er heel druk en hard gewerkt wordt aan de bestellingen die rond gebracht moeten worden. Wellicht omdat het nieuw is moet er nog een bepaald ritme in gevonden worden, wat wij begrijpen. En nu ( vanavond) na dus een paar keer lang hebben te moeten wachten, had ik mijn bestelling heel vlot. De tijd die ik op site invoer (18.25). Was met enkeke minuten na die tijd gereed. Dat was erg prettig. Daarnaast is het niet erg om even te wachten maar 10 min tot 15 min vind ik lang voor een afhaal bestelling. Maar up and running zeg ik altijd maar. Het blijft de lekkerste patat die er is.

Reactie van Bram Ladage

Hoi Sandra, Ten eerste...dank je wel voor je begrip en deze mooie review.😍 Het ligt niet aan het bezorgen...want dat doen we immers al bijna een jaar. Maar inderdaad hoe hard wij ook werken om alle bestellingen op tijd klaar te krijgen...lukte het ons niet om alle bestellingen op dezelfde tijd klaar te hebben.😅 Onze bakwand kon de hoeveelheid niet aan.🙉 Wij hebben dit probleem intern opgelost en een andere werkwijze toegepast. Zelf vonden wij dat ook heel vervelend en werden er ook best wel nerveus van.😂 We willen immers alleen maar tevreden klanten 😍en iedereen tevreden houden. 💪🏻 Het moet natuurlijk wel een feessie blijven om bij ons jouw brammetje te komen halen.🎉 En voor ons een feessie om het te mogen maken.❤️ Nogmaals dank je wel voor je begrip en tot gauw! Liefs, Team Spaland🥰

Leen
24 februari 2021

Prima verzorgd en erg lekker. Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Leen voor jouw positieve review.💪🏻 Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Voor ons een grote stimulans om zo door te gaan.😍 Liefs, Team Spaland🥰

Rowinda Blankenstein
21 februari 2021

Altijd heerlijke patat en top bakkers! Bedankt weer Sam & de meiden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel lieve Rowenda voor jouw lieve, motiverende review.💪🏻😍 Liefs, Sam & de meiden van Spaland🥰

Hassfeld
21 februari 2021

Voor het eerst wat besteld Alles was prima en heerlijk Goed geregeld allemaal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Beste Hassfeld, Hier doen wij het voor.💪🏻 Super bedankt voor deze prachtige review, hier worden wij helemaal blij van!😁 Liefs, Team Spaland🥰

Youri
19 februari 2021

Was zo lekker