Beoordelingen van Bram Ladage Schiedam

Recente recensies

5.0
Rob meijer
18 mei 2022

Zeer teleurstellend, kroketten waren wederom compleet plat en uit elkaar, en de milkshakes waren half leeg gelopen, erg jammer.

Reactie van Bram Ladage

Beste Rob, Wij doen ons uiterste best op elke bestelling en wij gaan overal juist extra voorzichtig mee om. Zo proberen wij ervoor te zorgen dat de kroketten niet onderop in de tas belanden en gaan alle milkshakes in een aparte tas, waar ze ook nog individueel worden vastgemaakt. Helaas kan het wel eens voorkomen dat er spullen verschuiven in de bezorgtas door remmen, bochten of drempels. Hier hebben wij natuurlijk geen invloed op, onze bezorgers doen ook weer hun uiterste best om de bestelling warm en goed bij u te krijgen. 😊 Wanneer dit de volgende keer voorkomt, belt u dan gerust naar het restaurant, dan lossen wij het direct voor u op. Wij hopen dat uw bestelling wel goed gesmaakt heeft, hier doen wij het ten slotte voor. iefs, team Spaland🥰

Monica kersten
16 mei 2022

Super geholpen aan de telefoon en bezorger was eerder en belde mij dat hij er was. Alleen maar lof over alle bestellingen en bezorging.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze mooie review Monica. 😊 Dit zijn prachtige woorden om te horen, want dit is waar wij het voor doen natuurlijk. Wij zijn blij dat alles gesmaakt heeft. 😊 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Linnie
15 mei 2022
Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor al deze sterren Linnie. Daar doen wij ons uiterste best voor.😃 Tot de volgende keer. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Ton van Hagen
15 mei 2022

Vooral door gaan kanjers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Ton😀, dat gaan we zeker doen.👊🏻 Je bent een topper! Liefs, team Spaland🥰

Nadia
15 mei 2022

Ik had groentekroketten besteld maar ik twijfelde of ik wel groentekroketten had gekregen. Ze smaakten anders, minder lekker, dan ik gewend ben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Hoi Nadia, Het klopt dat we sinds deze week andere groentekroketten hebben. Deze hebben veel meer smaak en een betere kwaliteit. Altijd even wennen aan een andere smaak natuurlijk 😀. Maar dat snappen wij hoor. Liefs, team Spaland🥰

Manuela
14 mei 2022

Altijd tiptop in orde. Deze keer iets minder enthousiast door het ontbreken van de pindasaus en de minder warme snacks. Desondanks toch tevreden.

Reactie van Bram Ladage

Beste Manuela, Wat fijn om te lezen dat je toch tevreden bent over je bestelling. We maken jouw bestelling pas klaar als er een bezorger beschikbaar is, zodat hij zo heet mogelijk meegaat. De enige verklaring kan de koude saus zijn op de frikandel speciaal, daardoor zou hij iets van temperatuur kunnen verliezen. Zou jij bij de volgende bestelling bij de opmerkingen kunnen zetten dat je een pindasaus tegoed hebt. Dan zorgen wij dat die erbij zit. We zullen er nog beter opletten. Liefs, team Spaland🥰

Bedankt!
9 mei 2022
Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor al deze sterren. Daar doen wij ons uiterste best voor.😃 Tot de volgende keer. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Dick
9 mei 2022

Uitstekend verzorgd, besteld met menu, goed doornemen, tijd opgeven voor ophalen, om de hoek. Keurig op tijd geleverd.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze mooie review Dick. 😊 Dit zijn prachtige woorden om te horen, want dit is waar wij het voor doen natuurlijk. Wij zijn blij dat alles gesmaakt heeft. 😊 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Linda
9 mei 2022

Toppers! Kwamen ruim op tijd, dus niet lang hoeven wachten. Alles weer lekker vers en warm. Tot de volgende keer weer!

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze supergoeie review Linda.😊 Wij doen er ons uiterste best voor om alle bestellingen op tijd te bezorgen. Daar fietsen onze leuke bezorgers extra hard voor. Fijn dat alles naar wens was. Tot snel! Veel liefs, team Spaland 🥰

Brok
9 mei 2022
Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor al deze sterren Brok. Daar doen wij ons uiterste best voor.😃 Tot de volgende keer. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Coen
9 mei 2022

Heerlijke spullen, goed warm. En snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze supergoeie review Coen.😊 Wij doen er ons uiterste best voor om alle bestellingen op tijd te bezorgen. Daar fietsen onze leuke bezorgers extra hard voor. Fijn dat alles naar wens was. Tot snel! Veel liefs, team Spaland 🥰

arno
9 mei 2022

De bezorging was sneller dan snel en he eten zoals gebruikelijk lekkerder dan lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze supergoeie review Arno.😊 Wij doen er ons uiterste best voor om alle bestellingen op tijd te bezorgen. Daar fietsen onze leuke bezorgers extra hard voor. Fijn dat alles naar wens was. Tot snel! Veel liefs, team Spaland 🥰

Yo donker
8 mei 2022

Prima bezorgd lekker warm . Bezorger kwam ook op de aangegeven tijd. Ik vond het alleen wel een lange wachttijd... meer dan een uur. Volgende keer maar weer zelf halen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Beste Yo, U heeft besteld om 18.08 en wij hebben uw bestelling bezorgd om 19.10. In het weekend is het echt heel druk met bezorgen 🚴‍♂️ wn kan het inderdaad iets langer duren. Fijn dat alles gesmaakt heeft.😍 Daar doen wij ons uiterste best voor! Liefs, team Spaland🥰

C
8 mei 2022

Bezorging was netjes op tijd. Patat en snacks waren nog goed warm. Lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de goeie review C.. Fijn dat alles goed gesmaakt heeft. Daar worden wij hartstikke blij van.😁 Veel liefs, team Spaland 🥰

John
8 mei 2022
Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor al deze sterren John! Hier worden wij hartstikke blij van, 😊 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Hetty
7 mei 2022
Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor al deze sterren Hetty! Hier worden wij hartstikke blij van, 😊 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Petra
7 mei 2022

Compleet, netjes op tijd geleverd met een glimlach.

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Petra voor deze positieve review.❤️ Hier worden wij blij van en daar krijgen wij een grote glimlach van!😀 Liefs, team Spaland🥰

Ernst
6 mei 2022

Patat en snacks zijn prima en smaken goed, fijn dat het verse patat is. Wat ik minder vind is dat in mijn geval dat de mexicano met fritessaus in de fritessaus lag, echt veel te veel saus, ik verwacht voor 0,90 ct ook wel zo'n bak saus maar de snack hoeft er niet in te drijven, ik zal dit de volgende keer ook in de opmerkingen zetten.

Reactie van Bram Ladage

Hoi Ernst, Als u de frietsaus liever apart wilt bij de Mexicano kunt u dat natuurlijk aangeven. Wij zullen dit dan met liefde voor u doen.❤️ Fijn om te lezen dat alles heerlijk heeft gesmaakt. Liefs, team Spaland🥰

Anja
6 mei 2022
Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Anja voor je positieve review 😀, maar we gaan natuurlijk wel de volgende keer voor de 5 ⭐️! Liefs, team Spaland🥰

A.vink
6 mei 2022

Eten was snel en warm geleverd. Helaas was de milkshake in de papieren zak gaan lekken. Hier zou met de bezorging wel wat meer voorzichtig gedaan kunnen worden. Verder was alles helemaal naar wens

Reactie van Bram Ladage

Beste A. Vink, Geloof ons, we doen echt uiterst voorzichtig met de milkshakes tijdens het bezorgen. Maar helaas kunnen we dit niet altijd voorkomen. Mocht het nou weer een keer voorkomen bel dan gerust naar ons filiaal en dan lossen we het direct op! Liefs, team Spaland🥰

Jan
6 mei 2022

Patat vrij dik en slap mag iets langer door gebakken worden.

Reactie van Bram Ladage

Beste Jan, Onze Brammetjes worden gemaakt van verse aardappelen. Ons hakmes is 13 mm zodat we altijd de constante maat patatjes hebben. Ook worden onze Brammetjes gebakken op een timer van 3,5 minuut zodat wij ook hierin een constante kwaliteit kunnen bieden. We hopen natuurlijk wel dat alles heeft gesmaakt.😍 Liefs, team Spaland🥰

willem van rijswijk
5 mei 2022

het was goed niets op aan te merken

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de goeie review Willem. Fijn dat alles goed gesmaakt heeft. Daar worden wij hartstikke blij van.😁 Veel liefs, team Spaland 🥰

Reyhan
4 mei 2022

Ontzettend snel bezorgd en heerlijk (zoals altijd)!

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze supergoeie review Reyhan😊 Wij doen er ons uiterste best voor om alle bestellingen op tijd te bezorgen. Daar fietsen onze leuke bezorgers extra hard voor. Fijn dat alles naar wens was. Tot snel! Veel liefs, team Spaland 🥰

Offerman
4 mei 2022

Super lekker. En gloeiend heet nog. En half uur eerder bezorgd dat vermeld was. Top weer👌

Reactie van Bram Ladage

Bedank voor de goeie review Offerman. Fijn dat alles goed gesmaakt heeft. Daar worden wij hartstikke blij van.😁 Veel liefs, team Spaland 🥰

Elly oorthuijs
3 mei 2022
Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor al deze sterren Elly. Daar worden wij blij van 😊 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Van Etten
2 mei 2022

1 van de milkshake was omgevallen, was een kliederboel

Reactie van Bram Ladage

Wat vervelend Karin, dat uw milkshake gevallen is. Dat geeft inderdaad wel een rommeltje. We zetten ze zo goed mogelijk vast in de tas om dit te voorkomen, helaas kan het wel eens gebeuren. De volgende keer kunt u het beste even naar de zaak bellen, dan lossen wij het direct voor u op. Wij hopen dat de rest van de bestelling wel goed gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland🥰

Hetty
1 mei 2022

Snel bezorgd, loeiheet, lekkere kruidenmayonaise, nette bezorger

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze supergoeie review Hetty 😊 Wij doen er ons uiterste best voor om alle bestellingen op tijd te bezorgen. Daar fietsen onze leuke bezorgers extra hard voor. Fijn dat alles naar wens was. Tot snel! Veel liefs, team Spaland 🥰

Erwin Gijse
30 april 2022

Half uur eerder bezorgd dan gepland Super snelle service en smaak was zeer goed! Enige minpuntje was de pindasaus dat was wel erg weinig voor een 2/3persoons patat

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor die mooie 5 sterren Erwin.😍 Daar worden wij hartstikke blij van.😀 De pindasaus die u heeft besteld is voor één persoon. Dus we snappen dat je er dan niet genoeg aan hebt als iedereen zo’n fan is van onze pindasaus. Hij is natuurlijk wel erg lekker.😂 Onze tip is dan ook…😉 Liefs, team Spaland.🥰

Miranda
30 april 2022

Zoals altijd was het weer heerlijk

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor al deze sterren Miranda. Daar worden wij hartstikke blij van.😊 Tot snel. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Yvonne
29 april 2022

De bitterballen waren heel vettig. Wellicht kwam dit omdat ze al bijna koud waren. Als je van tevoren besteld noemen ze je naam. Ik zat er al even en ik weet zeker dat er een andere naam werd genoemd. Mijn bestelling stond daar dus te staan. Niet dat ze de moeite nemen om je naam nog een keer te noemen ofzo. Best slordig. En als je het dan zegt dan weten ze ineens zeker dat ze de juiste naam hebben genoemd. Ja. Alsof Yvonne en Dominique zo op elkaar lijken. Beetje jammer.

Reactie van Bram Ladage

Beste Yvonne, Uw naam is 2x genoemd door ons, waarna hij de tas op de counter heeft gezet. De naam wordt voorgelezen vanaf de bon die aan het tasje vast zit, hierdoor kan daar geen fout in worden gemaakt. Volgende keer als u besteld voor 18.10, en u komt wat later, dan kunt u zich misschien het beste even melden bij de counter. Op deze manier weet u zeker dat uw bestelling niet staat te wachten. Wij hopen dat u bestelling voor de rest wel gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Meijer
29 april 2022

een puntje van kritiek, de kroketten zijn bijna altijd kapot (gebroken of plat) verder Top

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de review Meijer. Wij zijn al verschillende oplossingen aan het verzinnen voor de kroketten, maar ze blijven toch een beetje kwetsbaar. Fijn dat alles toch wel gesmaakt heeft 😊 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Sylvia
28 april 2022

We hebben weer gesmuld! En jullie hebben de lekkerste pindasaus 😀

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de supergoeie review Sylvia! Die pindasaus wordt speciaal voor ons gemaakt😊 Wij zijn er zelf ook gek op. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Dick
28 april 2022

Nog steeds een beetje lastig door het lange menu, extras zijn lastig bij te plaatsen.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de review Dick. Het menu is zo lang omdat we voor ieder wat wils hebben.😁 Veel liefs, Team Spaland 🥰

C Sebel
28 april 2022

Heerlijk eten wel jammer dat bij mijn laatste bestelling de broodjes miste. Ik heb hier toch voor betaald

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de review Sebel, fijn dat alles gesmaakt heeft.😁 De 2 losse broodjes die u besteld had, zaten apart in een zakje erbij. Verder had u geen broodjes besteld. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Mireille
28 april 2022

Weer prima geholpen en heerlijk gegeten!

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor al deze sterren Mireille, daar doen wij het voor.👍🏻 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Carla
27 april 2022

Het was heerlijk alleen zoals bij ieder ingepakt patatje word het iets zachter maar het was een goed brammetje.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze review Carla! Wij gaan ons best doen de volgende keer die 5e ster ook te bemachtigen. 😁 Veel liefs, Team Spaland 🥰

John
27 april 2022

Was weer super lekker en goed

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor al deze sterren John, daar doen wij het voor.👍🏻 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Henny
27 april 2022

Weer een heerlijk Brammetje!!!!

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor al deze sterren Henny, daar doen wij het voor.👍🏻 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Antina
26 april 2022

Bezorgen was super snel

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze supergoeie review Antina! 😊 Wij doen er ons uiterste best voor om alle bestellingen op tijd te bezorgen. Daar fietsen onze bezorgers extra hard voor. Fijn dat alles naar wens was. Tot snel! Veel liefs, team Spaland 🥰

Piet Teeuwen
26 april 2022

Broodje was slap

Reactie van Bram Ladage

Beste Piet, Bedankt voor de review en fijn dat de bezorging 5 sterren heeft gekregen. Dat uw broodje slap (zacht) is klopt, het zijn verse hamburgerbroodjes die iedere morgen vers binnen komen van de warme bakker. Wij gaan voor kwaliteit en vers dus geldt ook voor onze broodjes. Hopelijk heeft alles wel heerlijk gesmaakt.😍 Liefs, team Spaland🥰

Offerman
25 april 2022

Patat smaakte top en snack smaakte ooo top. Allemaal nog heel goed warm. Alleen 1 klein minpuntje het rietje van mijn milkshake daar was door heen geniet. Verder zeer tevreden.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze geweldige review Offerman. Daar worden wij natuurlijk weer hartstikke blij van!😁 Onze excuses voor het kapotte rietje, we zullen deze voortaan los in de tas erbij doen. Bedankt voor de tip.👍 Tot snel! Veel liefs, team Spaland 🥰

Yvonne de Kraaij
25 april 2022

Snelle bezorging en goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze supergoeie review Yvonne! 😊 Wij doen er ons uiterste best voor om alle bestellingen op tijd te bezorgen. Daar fietsen onze bezorgers extra hard voor. Fijn dat alles naar wens was. Tot snel! Veel liefs, team Spaland 🥰

Anja Hoogland
24 april 2022

Eten was heerlijk, er waren alleen geen rietjes bij de milkshake’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor je positieve review Anja.😍 Hier worden wij natuurlijk hartstikke blij van.😄 We zullen we beter op gaan letten want bij zo’n heerlijke milkshake horen natuurlijk wel rietjes.🙈 Fijne dag vandaag en tot gauw! Liefs, team Spaland🥰

Linda
24 april 2022

Weer topservice Sneller geleverd dan in de status aangegeven. Wat dus heel fijn was. Complete bestelling en heerlijke warme patatjes. Tot snel weer 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze mooie review Linda. 😊 Dit zijn prachtige woorden om te horen, want dit is waar wij het voor doen natuurlijk. Wij zijn blij dat alles gesmaakt heeft. 😊 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Johan
24 april 2022

Keurig verzorgd, op tijd en lekker van smaak👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze supergoeie review Johan! 😊 Wij doen er ons uiterste best voor om alle bestellingen op tijd te bezorgen. Daar fietsen onze bezorgers extra hard voor. Fijn dat alles naar wens was. Tot snel! Veel liefs, team Spaland 🥰

John
24 april 2022

Snelle levering en goed eten. Was weer heerlijk

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze supergoeie review John! 😊 Wij doen er ons uiterste best voor om alle bestellingen op tijd te bezorgen. Daar fietsen onze bezorgers extra hard voor. Fijn dat alles naar wens was. Tot snel! Veel liefs, team Spaland 🥰

Snel en goed
23 april 2022

Snel en goed .

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze supergoeie review! 😊 Wij doen er ons uiterste best voor om alle bestellingen op tijd te bezorgen. Daar fietsen onze bezorgers extra hard voor. Fijn dat alles naar wens was. Tot snel! Veel liefs, team Spaland 🥰

Erica
23 april 2022
Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor al deze sterren Erica, daar doen wij het voor.👍🏻 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Daphne Haas
18 april 2022

Bekertje saus was omgevallen en open gegaan en leeggelopen in de tas…. 😅 Het eten was niet heel warm meer, helaas.

Reactie van Bram Ladage

Best Daphne, Wat vervelend dat u niet helemaal tevreden bent met uw bestelling. Wij doen er alles voor om uw bestelling zo heet mogelijk te leveren, zo pakken wij de bestelling pas in als de bezorger gereed is en hebben wij kruiken in de bezorg bakken om de bestelling extra warm af te kunnen leveren. De bestelling verliest echter altijd iets van zijn hitte, dit is ook wanneer je zelf bij de winkel afhaalt. Wat vervelend dat het bakje saus onderweg is open gegaan, wij zullen hier een oplossing voor bedenken. Wij hopen dat het toch wel gesmaakt heeft. Veel liefs Team Spaland🥰

Elly
17 april 2022

Altijd goed

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor al deze sterren Elly, daar doen wij het voor.👍🏻 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Ria Pheijffer
16 april 2022

was weer lekker, en op tijd, bedankt

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze goeie review Ria. Daar worden wij hartstikke blij van. 😊 Tot snel. Veel liefs, team Spaland 🥰

uno koesoemo joedo
15 april 2022

Bij Bram weet je wat je krijgt: kwaliteit zoals vanouds. Bezorging was 10 minuten sneller dan verwacht!

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze mooie review Uno. 😊 Dit zijn prachtige woorden om te horen, want dit is waar wij het voor doen natuurlijk. Wij zijn blij dat alles gesmaakt heeft. 😊 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Fleur
15 april 2022

3 aardbeien milkshakes waren geen aardbeien. Jammer. Allemaal neutraal. Denk alleen ijs. Zonder smaak

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor je review Fleur. Onze milkshake smaken zijn geheel op basis van natuurlijke smaakstoffen, waardoor ze misschien iets minder zoet zijn dan je gewend bent. Wel is het zo dat onze 'standaard' milkshake al vanille smaak heeft. Dus alleen ijs kan het nooit zijn. We zullen wel even kijken of de juiste verhouding siroop gemengd wordt door de machine. Wij hopen dat de rest van uw bestelling goed gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Y. de Kraaij
13 april 2022

Heel snel geleverd en erg warm. Top👍

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze supergoeie review mevrouw de Kraaij! 😊 Wij doen er ons uiterste best voor om alle bestellingen op tijd te bezorgen. Daar fietsen onze bezorgers extra hard voor. Fijn dat alles naar wens was. Tot snel! Veel liefs, team Spaland 🥰

Peter
13 april 2022
Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor uw review Peter. Wij gaan ons best doen de volgende keer die 5e ster ook te bemachtigen! Veel liefs, Team Spaland 🥰

Sylvia
13 april 2022
Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor al deze sterren Sylvia. Daar worden wij hartstikke blij van. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Shirley
12 april 2022

De bestelling was er supersnel, was goed warm en vooral…heel lekker! Bedankt weer!

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze supergoeie review Shirley! 😊 Wij doen er ons uiterste best voor om alle bestellingen op tijd te bezorgen. Daar fietsen onze bezorgers extra hard voor. Fijn dat alles naar wens was. Tot snel! Veel liefs, team Spaland 🥰

Remko
10 april 2022

Eén van de kroketten was helemaal platgedrukt en de patat was niet zo lekker als anders.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Beste Remco, Bedankt voor uw review, wij gaan hier mee aan de slag. Zou u ons misschien kunnen laten weten wat er precies tegenviel aan de patat? Dan kunnen wij dit in de toekomst verbeteren. 😊 Verder zullen wij er extra op letten met het inpakken van de tasjes, dat de kroketten bovenop liggen. Hopelijk tot snel. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Jacqueline
10 april 2022
Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor al deze sterren Jacqueline. Daar worden wij hartstikke blij van. Veel liefs, Team Spaland 🥰

willem van rijswijk
9 april 2022

goed en snelle bezorging

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze supergoeie review Willem. 😊 Wij doen er ons uiterste best voor om alle bestellingen op tijd te bezorgen. Daar fietsen onze bezorgers extra hard voor. Fijn dat alles naar wens was. Tot snel! Veel liefs, team Spaland 🥰

S
8 april 2022

Patat was prima, maar de hamburger was niet gaar en het lag aan alle kanten in de box.

Reactie van Bram Ladage

Beste S. U had een Plantyburger besteld, deze is gemaakt van rode bieten. Hierdoor is hij inderdaad rood van binnen. Veel liefs, team Spaland 🥰

Elisabeth
6 april 2022

Internet bestelling stond precies op tijd klaar. Alles compleet en warm.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze mooie review Elisabeth. Daar worden we hartstikke blij van😊 tot snel! Veel liefs, Team Spaland 🥰

Zonnenberg
6 april 2022

1/3 was harde stukjes die te lang of voor de tweede keer gebakken leken. Patat was niet echt heet. De rest was prima in orde.

Reactie van Bram Ladage

Beste Zonneberg, Onze excuses voor de tegenvallende patat vanavond. Wij zitten tussen 2 oogsten in, waardoor de patat soms moeilijker te bakken is. Het blijft natuurlijk een natuurproduct, wat per dag kan verschillen. Hier mag u natuurlijk niet de dupe van zijn. Nogmaals onze excuses, wij gaan hier direct werk van maken. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Van Wieringen
5 april 2022

De patat was veel te hard gebakken.

Reactie van Bram Ladage

Beste van Wieringen, Onze excuses voor de tegenvallende patat vanavond. Wij zitten tussen 2 oogsten in, waardoor de patat soms moeilijker te bakken is. Het blijft natuurlijk een natuurproduct, wat per dag kan verschillen. Hier mag u natuurlijk niet de dupe van zijn. Nogmaals onze excuses, wij gaan hier direct werk van maken. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Jennifer
4 april 2022

Warm en heel snel

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze supergoeie review Jennifer! 😊 Wij doen er ons uiterste best voor om alle bestellingen op tijd te bezorgen. Daar fietsen onze bezorgers extra hard voor. Fijn dat alles naar wens was. Tot snel! Veel liefs, team Spaland 🥰

Henny Monster
4 april 2022

Heerlijk warme knapperige patat!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt Henny voor deze lieve woorden! Daar worden wij weer hartstikke blij van. 😀 Vel liefs, team Spaland 🥰

Arny Stenhuys
2 april 2022

Snelle, goede service!

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze prachtige review Arny, daar doen wij altijd ons uiterste best voor.😊 Tot snel! Veel liefs, team Spaland 🥰

Richard Plugge
2 april 2022

Was weer lekker. Alleen jammer dat de hamburger dor elkaar lag. Saus en uitjes lagen ernaast. Mogelijk dat het bakje groter is dan de burger. Maar goed. Gaat toch niet heel naar binnen.

Reactie van Bram Ladage

Dat is dan wel weer waar😂. Maar we zullen er beter op gaan letten. Onze eigen hamburgers bakjes zijn tijdelijk niet leverbaar 🙈. Maar fijn dat alles wel heeft gesmaakt. Daar doen we onze uiterste best voor. Dank je wel Richard voor je feedback. Liefs, team Spaland🥰

Miranda
2 april 2022

Was weer heerlijk

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze prachtige review Miranda, daar doen wij altijd ons uiterste best voor.😊 Tot snel! Veel liefs, team Spaland 🥰

Van oudenaarden
1 april 2022

de bestelling was prima en de bezorger was super beleefd fijn weekend

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze prachtige review van Oudenaarden , wij hebben echt super leuke bezorgers.😊 Tot snel! Veel liefs, team Spaland 🥰

Shailis
30 maart 2022

Sneller als verwacht

Reactie van Bram Ladage

Wij hebben supersnelle bezorgers Shailis. 😊 Bedankt voor het mooie compliment. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Carolina
29 maart 2022
Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze prachtige review Carolina, daar doen wij altijd ons uiterste best voor.😊 Tot snel! Veel liefs, team Spaland 🥰

J. P. de Wringer
29 maart 2022
Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze mooie review J.P. de Wringer, wij gaan nog harder ons best doen om ook die 5e ⭐ te bemachtigen. Veel liefs, team Spaland 🥰

Linda
26 maart 2022

Snelle bezorging met warme patat en snacks

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze mooie review Linda, wij gaan nog harder ons best doen om ook die 5e ⭐ te bemachtigen. Veel liefs, team Spaland 🥰

Ria Pheijffer
26 maart 2022

was lekker, en nog goed warm, keurig op tijd bedankt

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor al deze sterren Ria! Daar worden wij hartstikke blij van.😊 Tot snel! Veel liefs, team Spaland 🥰

Greetje Boer
26 maart 2022

Alles goed heet. En lekker

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor al deze sterren Greetje Boer! Daar worden wij hartstikke blij van.😊 Tot snel! Veel liefs, team Spaland 🥰

Diana
25 maart 2022

Altijd keurig op tijd de bestelling klaar. Heerlijke producten en ook altijd vriendelijk personeel. 👍🏻

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor al deze sterren Diana! Daar worden wij hartstikke blij van.😊 Tot snel! Veel liefs, team Spaland 🥰

Rob ten Hove
24 maart 2022

Er zaten wel veel harde doorgebakken patatjes bij.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de review Rob, hier zullen wij extra aandacht aan besteden. Wij proberen altijd zoveel mogelijk harde stukjes uit de patat te zeven, maar er glippen er wel eens een paar tussendoor. Fijn dat alles verder wel gesmaakt heeft. 😊 Veel liefs, team Spaland 🥰

Kleef
20 maart 2022

Volgende x graag de sauzen erbij voor de rest alles ok

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Beste Kleef, onze excuses voor de ontbrekende sauzen. Dat is heel erg vervelend. Zou u het bij uw volgende bestelling aan willen geven in de opmerkingen? Dan maken wij dat weer goed met u. 😁 Fijn dat alles verder helemaal naar wens was. Tot snel. Veel liefs, team Spaland 🥰

Coen
20 maart 2022

Was heel lekker en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze supergoeie review Coen! 😊 Wij doen er ons uiterste best voor om alle bestellingen op tijd te bezorgen. Daar fietsen onze bezorgers extra hard voor. Fijn dat alles naar wens was. Tot snel! Veel liefs, team Spaland 🥰

Bert
20 maart 2022
Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze prachtige review Bert, daar doen wij altijd ons uiterste best voor.😊 Tot snel! Veel liefs, team Spaland 🥰

nancy
19 maart 2022

Super als je vraag om een bepaalde tijd ivm je pauze wordt dat netjes nageleefd

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze supergoeie review Nancy! 😊 Wij doen er ons uiterste best voor om alle bestellingen op tijd te bezorgen. Daar fietsen onze bezorgers extra hard voor. Fijn dat alles naar wens was. Tot snel! Veel liefs, team Spaland 🥰

Bas Jan Zonnenberg
15 maart 2022

Helaas is de bestelling voor meerdere stembureau leden net niet op vijf sterren uitgekomen qua kwaliteit. De bezorging was nog een ster minder helaas dit keer omdat er een medium patat ontbrak. Na het bellen met de zaak is het overigens wel naar volle tevredenheid afgehandeld maar heb er wel langer dan het toegezegde kwartiertje op moeten wachten. De na levering van de patat heeft ongeveer 20 à 25 minuten geduurd. Iedereen was zeer tevreden over de kwaliteit maar omdat de afstand iets groter is dan de normale afstand naar mijn eigen huis toe was de patat iets aan de lauwe kant en daarom vier in plaats van vijf sterren.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de review Bas Jan. Wij zijn blij dat uw klacht naar alle tevredenheid is opgelost. Uiteraard streven wij ernaar om geen fouten te maken maar dit is ook menselijk. Wij doen ons uiterste best de bestelling zo heet mogelijk bij de klant te krijgen, zo gebruiken wij warme kruiken in de bezorg bakken. Uiteraard verliest de patat iets van zijn warmte, zeker als het adres verder rijden is. Wij zijn blij dat de bestelling verder wel naar wens was en alles gesmaakt heeft.😊 tot snel. Veel liefs, team Spaland🥰

H.Peters
15 maart 2022

zeer goed het gesmaakt

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze prachtige review H.Peters, daar doen wij altijd ons uiterste best voor.😊 Tot snel! Veel liefs, team Spaland 🥰

Karina
13 maart 2022

Top zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de review Karina. Hier worden wij hartstikke blij van.😊 Veel liefs, team Spaland 🥰

Fredrika
13 maart 2022

De frikandel was koud en nauwelijks gebakken terwijl de rest goed warm was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de review Frederika, we gaan uw feedback meenemen. De frikandel wordt net zo lang gebakken als de overige snacks en deze komt bovendrijven als hij klaar is. Wel kan het zijn dat de frikandel iets is afgekoeld door de saus, u kint de volgende keer aangeven in de opmerkingen dat u de saus apart wil. Wij zijn blij dat de rest allemaal gesmaakt heeft, hier doen wij het tenslotte voor.😊 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Linda
13 maart 2022
Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor al deze sterren Linda, daar doen wij altijd ons uiterste best voor.😊 Tot snel! Veel liefs, team Spaland 🥰

Anja
13 maart 2022

Portie patat is best veel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de review Anja. Een normale Bram is inderdaad voldoende voor een lekker avondmaal, zeker als je hier nog een overheerlijke snack bij neemt.😊 Wij gaan ons uiterste best doen om de volgende keer ook die 5e ster te bekrachtigen. Tot snel! Veel liefs, team Spaland 🥰

Wpj Jongste
12 maart 2022

Lekker, nog warm en snel geleverd

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze prachtige review WPJ Jongste, daar doen wij altijd ons uiterste best voor.😊 Tot snel! Veel liefs, team Spaland 🥰

Sandra
12 maart 2022
Reactie van Bram Ladage

Bedankt Sandra voor deze goeie review! 😁 Daar doen wij altijd ons best voor. Veel liefs, team Spaland 🥰

Ina
12 maart 2022

Gewoon weer geweldig

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor al deze sterren Ina+⭐ Daar worden wij weer hartstikke blij van. Veel liefs, team Spaland 🥰

Marjo
7 maart 2022

Helemaal top deze service

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze prachtige review Marjo, daar doen wij altijd ons uiterste best voor.😊 Tot snel! Veel liefs, team Spaland 🥰

Brok
6 maart 2022
Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor al deze sterren Brok!⭐ Daar worden wij weer hartstikke blij van. Veel liefs, team Spaland 🥰

Hetty
6 maart 2022

Snel gebracht, eten was warm en lekker

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze prachtige review Hetty, daar doen wij altijd ons uiterste best voor.😊 Tot snel! Veel liefs, team Spaland 🥰

Anja salari
3 maart 2022

Mijn complimenten weer voor de goede service en snelle bezorging dank u wel weer ik heb genoten ga vooral zo door .

Reactie van Bram Ladage

Bedankt weer voor deze prachtige review meneer van Anja, daar doen wij altijd ons uiterste best voor.😊 Tot snel! Veel liefs, team Spaland 🥰

Offerman
2 maart 2022

😍👍Top

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor al deze sterren Offerman!⭐ Daar worden wij weer hartstikke blij van. Veel liefs, team Spaland 🥰

Karin
27 februari 2022

Patat porties lijken wel steeds kleiner te worden middel patat is niet echt naar verhouding met de prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de review Karin, de normale bram is altijd tussen de 200 - 225 gram. Nou snappen wij ook, wanneer je meer trek hebt, dat het altijd veel minder lijkt. Ze zijn natuurlijk ook om je vingers bij op te eten.😍 Voor de echte grote liefhebber kunt u de volgende keer natuurlijk ook een grote Bram of een schuitje nemen, dan weet u zeker dat het genoeg is. 😊 Wij zijn blij dat alles verder gesmaakt heeft, daar doen we het ten slotte allemaal voor. Veel liefs, Team Spaland 🥰

willem van rijswijk
27 februari 2022

bestelling oke zeer snelle bezorging prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt weer voor deze prachtige review meneer van Rijswijk, daar doen wij altijd ons uiterste best voor.😊 Tot snel! Veel liefs, team Spaland 🥰

Brok
27 februari 2022

Supersnel

Reactie van Bram Ladage

Bedankt Brok voor dit mooie compliment. Wij gaan dat zeker doorgeven aan onze super snelle fietsers.👍🏻 Veel liefs, Team Spaland 🥰

D. v.d. Linde
27 februari 2022

Makkelijk te bestellen en betalen via webside-menu. Tijdaangave voor ophalen, loopafstand ...tuindorp..werkt prima. Deze winter / corona-tijd geen wachttijd. Normaal in zomertijd spontaan even langs en altijd snel geholpen. Prima kwaliteit...we hebben heerlijk genoten.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze super goeie review v.d. Linde. 😊 Van zo'n grote fan worden wij natuurlijk hartstikke blij. Fijn dat jullie altijd zo genieten van een brammetje, daar doen wij het allemaal voor. Veel liefs, team Spaland 🥰

astrid romp
26 februari 2022
Reactie van Bram Ladage

Bedankt Astrid voor de supergoeie review. Fijn dat alles gesmaakt heeft.😁 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Ina timmwrs
26 februari 2022

Snel goed en lekker

Reactie van Bram Ladage

Bedankt Ina voor de supergoeie review. Fijn dat alles gesmaakt heeft.😁 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Offerman
25 februari 2022

Gewoon top.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor al deze sterren Offerman!⭐ Daar worden wij weer hartstikke blij van. Veel liefs, team Spaland 🥰

Gabriela
25 februari 2022
Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor al deze sterren Gabriela!⭐ Daar worden wij weer hartstikke blij van. Veel liefs, team Spaland 🥰

Hendrie
25 februari 2022

Mooi op tijd en warm lekker man.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor al deze sterren Hendrie!⭐ Daar worden wij weer hartstikke blij van. Veel liefs, team Spaland 🥰

Thea van Oosten
24 februari 2022

Top!

Reactie van Bram Ladage

Bedankt Thea voor de supergoeie review. Fijn dat alles gesmaakt heeft.😁 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Lindsey, Lynn, Myrthe en Tess
22 februari 2022

Het was super lekker en we hebben ervan genoten in ons tussenuur. Het was fijn dat we het meteen mee konden nemen. Dus het was helemaal top!

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de supergoeie review Lindsey, Lynn, Myrthe en Tess! Wij zijn blij dat alles zo goed gesmaakt heeft. 😁 Veel liefs, team Spaland 🥰

Gerard
22 februari 2022

Netjes op tijd, en heerlijk zoals altijd!

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor geweldige review Gerard. Fijn dat alles helemaal naar wens was.😃 Veel liefs, team Spaland🥰

Mireille
21 februari 2022

Was weer lekker 😃 goed warm, ruim binnen de tijd bezorgd en vriendelijke bezorger.....kortom top!

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor geweldige review Mereille. Fijn dat alles helemaal naar wens was.😃 Veel liefs, team Spaland🥰

Simone
21 februari 2022

Goede service

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor geweldige review Simone. Fijn dat alles helemaal naar wens was.😃 Veel liefs, team Spaland🥰

E.K.
17 februari 2022

Top...op tijd bezorgd in de Drevenbuurt Vlaardingen en, ondanks koude en harde wind, nog goed op temperatuur..het eten was zoals altijd van goede kwaliteit

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de 5 sterren 🌟 review E.K. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Wij hebben natuurlijk supersnelle bezorgers en die warmhoudkruiken is natuurlijk super slim van ons.😂. Veel liefs, team Spaland 🥰

C Verkerk
17 februari 2022

Bestel een volgende keer zeker

Reactie van Bram Ladage

Bedankt C. Verkerk voor de supergoeie review. Fijn dat alles gesmaakt heeft.😁 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Vermaat
14 februari 2022

De bezorger was er binnen 15 min.Patat en snacks waren nog goed heet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de 5 sterren 🌟 review Vermaat. Fijn dat alles gesmaakt heeft. Wij hebben supersnelle bezorgers. 😁Veel liefs, team Spaland 🥰

S.W. van den Berg
13 februari 2022

Snelle bezorging. Eten smaakte heerlijk en was goed warm. Mijn complimenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt van den Berg voor de supergoeie review. Fijn dat alles gesmaakt heeft.😁 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Smit
13 februari 2022

Was heerlijk en weer keurig op tijd!!! Dankjulliewel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt Smit voor de supergoeie review. Fijn dat alles gesmaakt heeft.😁 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Loes
12 februari 2022

Was heel lekker gemaakt

Reactie van Bram Ladage

Bedankt Loes voor de supergoeie review. Fijn dat alles gesmaakt heeft.😁 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Richard Plugge
12 februari 2022
Reactie van Bram Ladage

Bedankt Richard voor de supergoeie review. Fijn dat alles gesmaakt heeft.😁 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Karina
10 februari 2022

Helemaal top

Reactie van Bram Ladage

Bedankt Karina voor de supergoeie review. Fijn dat alles gesmaakt heeft.😁 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Rowan
9 februari 2022

Heel tevreden

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de geweldige review Rowan. Fijn dat alles helemaal naar wens was.😃 Veel liefs, team Spaland🥰

Mieke
6 februari 2022

Was weer prima !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de geweldige review Mieke. Fijn dat alles helemaal naar wens was.😃 Veel liefs, team Spaland🥰

C
6 februari 2022
Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de geweldige review C. Fijn dat alles helemaal naar wens was.😃 Veel liefs, team Spaland🥰

Brok
6 februari 2022

Supersnel

Reactie van Bram Ladage

Bedankt Brok voor de supergoeie review. Fijn dat alles gesmaakt heeft.😁 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Richard Plugge
5 februari 2022
Reactie van Bram Ladage

Bedankt Richard voor de supergoeie review. Fijn dat alles gesmaakt heeft. 😁 Veel liefs, team Spaland 🥰

Aad
5 februari 2022

Lekkere frites en broodje kroket. En precies op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de geweldige review Aad. Fijn dat alles helemaal naar wens was.😃 Veel liefs, team Spaland🥰

Kornaat
4 februari 2022

Lekker snel bezorgd

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de geweldige review Kornaat. Fijn dat alles helemaal naar wens was.😃 Veel liefs, team Spaland🥰

Ingrid Post
4 februari 2022

Alles lekker warm snel bezorgd

Reactie van Bram Ladage

Reactie: Bedankt voor geweldige review Ingrid. Fijn dat alles helemaal naar wens was.😃 Veel liefs, team Spaland🥰

Ellen
2 februari 2022

De frikadel spec mag wel in een hoger bakje, tijdens transport was deze uit het bakje gerold en de saus zat voornamelijk op het zakje en niet meer op de frikadel.

Reactie van Bram Ladage

Beste Ellen, Dank je wel voor jouw feedback. Wij hebben om dit te voorkomen zelfs de frikandellen vierkant laten maken zodat ze niet meer uit het bakkie kunnen rollen. Dan heb jij net die eigenwijze gehad die toch een poging heeft gedaan en het hem toch gelukt is😂We zullen er op gaan letten. Wel fijn om te lezen dat alles wel gesmaakt heeft.😍 Liefs, team Spaland🥰

AM
30 januari 2022

Alles lekker warm en keurig op tijd .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt AM voor de supergoeie review. Fijn dat alles gesmaakt heeft. 😁 Veel liefs, team Spaland 🥰

Miranda luijendijk
28 januari 2022

Was weer heerlijk

Reactie van Bram Ladage

Bedankt Miranda voor de supergoeie review. Fijn dat alles gesmaakt heeft. 😁 Veel liefs, team Spaland 🥰

Karin
28 januari 2022

Erg lekker!! Netjes en ruim optijd afgeleverd. Toppers!!!

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor geweldige review Karin. Fijn dat alles helemaal naar wens was.😃 Veel liefs, team Spaland🥰

nami
28 januari 2022

weer een super snelle levering!!! alles was nog super warm!! top zijn jullie!!!

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor geweldige review Nami. Fijn dat alles helemaal naar wens was.😃 Veel liefs, team Spaland🥰

Sammus
27 januari 2022

Lekker gegeten en ook goeie bezorgder!

Reactie van Bram Ladage

Reactie: Fijn dat alles gesmaakt heeft. Wij hebben super leuke bezorgers. 😁Veel liefs, team Spaland 🥰

Margret
26 januari 2022

We hebben weer gesmikkeld, handig dat thuis bestellen....ik kwam en het was klaar om mee te nemen

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor geweldige review Margret. Fijn dat alles helemaal naar wens was.😃 Veel liefs, team Spaland🥰

Eveline
23 januari 2022

Makkelijk besteld, snel geleverd en ongekend lekker. Top weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt Eveline voor de supergoeie review. Fijn dat alles gesmaakt heeft. 😁 Veel liefs, team Spaland 🥰

Ger
23 januari 2022

Snel en nog super warm netjes verpakt .super

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor geweldige review Ger. Fijn dat alles helemaal naar wens was.😃 Veel liefs, team Spaland🥰

E.M Broek
22 januari 2022

Prima, we bestellen regelmatig en zowel het eten als het bezorgen is prima!

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor het compliment E,M. Wij zijn heel blij met klanten zoals jullie.😀 Tot de volgende keer. Veel liefs, team Spaland 🥰

Sonja Smit
22 januari 2022

Heerlijk eten, nog lekker warm! Jammer dat er een lange haar tussen de patat zat!🙈 Bezorging keurig op tijd!!!

Reactie van Bram Ladage

Wat vervelend zeg. Sam heeft uw patat ingepakt en hij heeft toch niet van dat lange haar. Onze excuses, we zullen er in de toekomst nog beter op letten. 😊 Gelukkig heeft alles wel lekker gesmaakt en was uw bestelling verder helemaal in orde, daar doen wij het toch graag voor. Veel liefs, team Spaland 🥰

Paans
22 januari 2022
Reactie van Bram Ladage

Bedankt Paans, wij worden superblij van zoveel sterren. 😁 Veel liefs, team Spaland 🥰

Ina Herbes
22 januari 2022

Super snel. En lekker

Reactie van Bram Ladage

Fijn dat alles gesmaakt heeft. Wij hebben supersnelle bezorgers. 😁Veel liefs, team Spaland 🥰

Lies
22 januari 2022

Alles was lekker en goed

Reactie van Bram Ladage

Bedankt Lies voor al deze sterren. Daar worden wij hartstikke blij van. 😃 Veel liefs, team Spaland🥰

Melvin
21 januari 2022

Heerlijk eten en vriendelijk en snel bezorgt

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de lieve woorden Melvin. We gaan de complimenten doorgeven aan de bezorger. 😊 Veel liefs, team Spaland 🥰

Sjaak
20 januari 2022

Prima kwaliteit friet. Online besteld en afgehaald. Stond klaar op het aangegeven tijdstip.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de goeie review Sjaak.😊 Wij gaan ons best doen de volgende keer ook die 5e ster binnen te slepen.👍🏻 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Femm
16 januari 2022

Heerlijke burger en patat ! Snelle bezorging door de vriendelijke bezorger. Echt genoten van het eten na een lang weekend hard werken. Bedankt voor het kaartje ! Dit maakte mijn weekend compleet. Toppers van BramSchiedam !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze super lieve review Femm! Daar worden wij echt hartstikke blij van.😃 Wij zijn blij dat de bestelling zo goed gesmaakt heeft, zeker na een dag hard werken. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Marjo
16 januari 2022

Mayonaise ontbrak, maar dat deed geen afbreuk aan de smaak,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Onze excuses voor de ontbrekende mayonaise Marjo, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wilt u dit de volgende keer even melden in de opmerkingen? Dan maken wij dit uiteraard goed met u. 😀 Gelukkig dat de bestelling wel goed gesmaakt heeft, hier doen wij het natuurlijk allemaal voor. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Danny
15 januari 2022

Gewoon weer lekkerrrrrr

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor al deze sterren Danny. Daar worden wij hartstikke blij van. 😁 Veel liefs, Team Spaland 🥰

D.K.
13 januari 2022
Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor al deze sterren B.K. Daar worden wij hartstikke blij van. 😁 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Len
12 januari 2022

Eten was 👍en een vriendelijke bezorger!!!

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor het mooie compliment Len.😊 We gaan het doorgeven aan de bezorger. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Nami
11 januari 2022

Super snel geleverd.!! Vers en nog heerlijk warm! Toppers zijn jullie!

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Nami voor uw positieve review.😍 Hier worden wij natuurlijk hartstikke blij van!😃 Liefs, team Spaland🥰

Indira
11 januari 2022

Super lekker gegeten en stond op tijd klaar!!

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Indira voor jouw positieve review.😍 Hier worden wij natuurlijk hartstikke blij van!😃 Liefs, team Spaland🥰

Natasja
11 januari 2022

Patatjes en snacks altijd warm en snel bezorgd door een vriendelijke bezorger. Ik zeg: ga zo door!

Reactie van Bram Ladage

We zijn blij dat alles gesmaakt heeft en u zo tevreden bent Natasja. 😁 Daar worden wij hartstikke blij van. Veel liefs, team Spaland 🥰

Brok
10 januari 2022

Snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Brok voor uw positieve review.😍 Hier worden wij natuurlijk hartstikke blij van!😃 Liefs, team Spaland🥰

Hoesik
9 januari 2022

Ken al meer dan 10 jaar en zoals altijd vriendelijke medewerkers👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Hoesik voor jouw enthousiaste review. 😍 Wij zijn blij en dankbaar voor klanten zoals jij! Liefs, team Spaland🥰

AJ Visser
8 januari 2022

Prima service, heerlijke patat

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel meneer Visser voor deze positieve review en zeker bedankt voor de leuke omschrijving bij uw bestelling.😍 Dat maakt het juist zo leuk om ons werk met zoveel enthousiasme te doen. Fijn weekend en tot volgende week. Liefs, team Spaland🥰

Prima
8 januari 2022
Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Prima voor uw positieve review.😍 Hier worden wij natuurlijk hartstikke blij van!😃 Liefs, team Spaland🥰

Ada
7 januari 2022

Hamburger met patat......18 uur besteld, 19 uur bezorgd. Beetje lange bezorgtijd als je op 5 min scooterafstand woont. Patat was nog warm, hamburger helaas niet meer.

Reactie van Bram Ladage

Best Ada, Het bezorgen werkt hetzelfde als afhalen alleen dan besteld u heerlijk thuis vanuit uw luie stoel (zo noemen ze dat😂), dan komt bij ons op volgorde van tijd en levertijd de bestelling bij ons binnen. Als uw bestelling aan de beurt is en een bezorger beschikbaar gaan we uw bestelling bereiden (10 min) Dan gaan we hem inpakken (2 min) en dan gaat deze gelijk met de bezorger mee en die fietst 🚴‍♂️ ( max 10 min) naar uw huis. Als u het zelf zou komen ophalen was u ook min 30 min onderweg en wij doen op een drukke vrijdagavond (zeker rond 18.00) en in het weekend er max 30 min langer over. Dat valt dan mee toch?😍 Maar we snappen echt wel als je zo’n trek hebt dat wachten lang duurt.🥰 We doen ons uiterste best om bij iedereen zo snel mogelijk te zijn.💪🏻 Dat de hamburger iets is afgekoeld komt door de koude saus die op de hamburger gedaan wordt, wij kunnen de volgende keer ook de saus apart doen als u dat wilt. Fijn dat alles voor de rest gesmaakt heeft, want daar doen wij ons uiterste best voor.💪🏻 Liefs, team Spaland🥰

Ton van Hagen
7 januari 2022

Prima service

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Ton voor uw positieve review.😍 Hier worden wij natuurlijk hartstikke blij van!😃 Liefs, team Spaland🥰

Woudenberg
7 januari 2022
Reactie van Bram Ladage

We zijn blij dat alles gesmaakt heeft en u zo tevreden bent Woudenberg. 😁 Daar worden wij hartstikke blij van. Veel liefs, team Spaland 🥰

Marco
7 januari 2022

Heerlijk door gebakken patat en de bestelling mooi optijd

Reactie van Bram Ladage

We zijn blij dat alles gesmaakt heeft en u zo tevreden bent Marco. 😁 Daar worden wij hartstikke blij van. Veel liefs, team Spaland 🥰

Sies
6 januari 2022

Online besteld, 15 min later stond m n bestelling klaar. Top service!

Reactie van Bram Ladage

We zijn blij dat alles gesmaakt heeft en u zo tevreden bent Sies. 😁 Daar worden wij hartstikke blij van. Veel liefs, team Spaland 🥰

D. Haas
6 januari 2022

Heerlijk eten, supersnel bezorgd, vriendelijke, beleefde bezorger!

Reactie van Bram Ladage

We zijn blij dat alles gesmaakt heeft en u zo tevreden bent D. Haas. 😁 Daar worden wij hartstikke blij van. Veel liefs, team Spaland 🥰

Devi Hisgen
5 januari 2022

Heerlijk genoten van de vegan opties. Die zijn hier erg lekker. Maar ook de service was beter dan goed. Ik had bij de opmerkingen gezet dat we in quarantaine zitten (handig voor de bezorger om te weten). Vonden we dus een beterschap kaartje in de zak. Dat is nog eens service! Heel erg bedankt Bram Hof van Spaland!

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Devi voor deze super lieve review.😍 Nogmaals van harte beterschap en heel veel sterkte. Liefs, team Spaland🥰

Yolanda
5 januari 2022

Hamburger was nog rauw van binnen. Verder was alles prima

Reactie van Bram Ladage

Beste yolanda, Wat jammer dat uw hamburger niet naar wens was. Ik kan u garanderen dat deze niet rauw was. De burger is heerlijk gekruid, hierdoor is hij een klein beetje rood van kleur. Wij zijn blij dat u verder wel tevreden was over uw bestelling. 😁 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Lilly
4 januari 2022
Reactie van Bram Ladage

We zijn blij dat alles gesmaakt heeft en u zo tevreden bent Lilly. 😁 Daar worden wij hartstikke blij van. Veel liefs, team Spaland 🥰

Sandra
3 januari 2022

Eten was goed warm en lekker. Op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze supergoeie review Sandra. Daar worden we weer hartstikke blij van.😊 Veel liefs, Tean Spaland🥰

Marja
3 januari 2022
Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze supergoeie review Marja. Daar worden we weer hartstikke blij van.😊 Veel liefs, Tean Spaland🥰

Bi
2 januari 2021
Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze supergoeie review Bi. Daar worden we weer hartstikke blij van.😊 Veel liefs, Tean Spaland🥰

Astrid
2 januari 2021

Was weer lekker, bezorging snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze supergoeie review Astrid. Daar worden we weer hartstikke blij van.😊 Veel liefs, Tean Spaland🥰

Patricia Berenschot
30 december 2021

Heeel blij met dit topteam van Bram Ladage. Marianna en haar team leveren keer op keer topkwaliteit! De lekkerste en gezelligste Brammetjes haal je dan ook in Schiedam Spaland.!

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel lieve Patricia voor deze enthousiaste review.😍 Wij worden ook blij van jullie. Fijne jaarwisseling 🥂🎉 en tot gauw! Liefs, team Spaland🥰

Fam. Vos
29 december 2021
Reactie van Bram Ladage

We zijn blij dat alles gesmaakt heeft en u zo tevreden bent Fam.Vos. 😁 Daar worden wij hartstikke blij van. Veel liefs, team Spaland 🥰

R
29 december 2021
Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de goeie review R. Daar worden wij hartstikke blij van😀 Veel liefs, team Spaland🥰

Danny
28 december 2021

Gewoon de goede kwaliteit en service die ik van jullie gewend ben... thanksss

Reactie van Bram Ladage

Jij bedankt Danny voor jouw goede review 😍💪🏻. We hebben het met liefde voor je gemaakt. Liefs, team Spaland🥰

Kees
27 december 2021

eten was niet heel warm .. bezorgtijd van 1 uur !! .. de aangegeven bezorgtijd klopte precies :)

Reactie van Bram Ladage

Beste Kees, het was veel drukker dan normaal gesproken op maandag, hierdoor was de bezorgtijd langer dan u van ons gewend ben. Ondanks dat wij warmtekruiken in onze bezorgtassen hebben, zal de bestelling altijd iets van temperatuur verliezen. Dit zou ook gebeuren als u het zelf af komt halen. Zodra er een bezorger beschikbaar is om uw bestelling weg te brengen, maken wij uw bestelling klaar zodat hij direct vanuit de pan, hup in het zakkie en daarna gelijk in het tassie op de fiets naar u onderweg gaat. 🚴‍♂️ We hopen natuurlijk wel dat het gesmaakt heeft, want we hebben uw bestelling met liefde bereid. Liefs, team Spaland🥰

Mireille
24 december 2021

Precies op tijd werd mijn bestelling afgegeven. En het was weer heerlijk!

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze supergoeie review Mireille. Daar worden we weer hartstikke blij van.😊 Veel liefs, Tean Spaland🥰

Madhuri
23 december 2021

Snel, lekker en goed warm! Alleen jammer dat de rietjes er niet bij zaten (bij de milkshakes). Door standaard rietjes kun je nauwelijks drinken.

Reactie van Bram Ladage

Onze excuses voor de ontbrekende rietjes Madhuri, we gaan er extra op letten. 👍🏻 Gelukkig heeft alles verder wel gesmaakt, daar doen wij het allemaal voor. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Linda
23 december 2021

Makkelijk via site te bestellen, bezorging ruim op tijd, goede klantenservice. Eten heerlijk!

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze super goeie review Linda! 😊 Daar worden wij hartstikke blij van. Veel liefs, Team Spaland 🥰

van Rijswijk
23 december 2021

de bestelde oorlogsaus van 1,75 euro zat niet bij de bestelling (wel voor betaald) gebeld maar de zaak was net gesloten dus kon niet meer geleverd worden. moest bij de volgende bestelling maar aangeven dat dit gebeurd is maar daar had de persoon die dacht een patatje oorlog te krijgen niets aan!

Reactie van Bram Ladage

Beste van Rijswijk, Onze excuses voor de gemiste saus, wij snappen als geen ander dat dit heel vervelend is. Helaas sluiten wij om 19.00 uur, dus op het moment dat u belde, was alles al uit en stond de pindasaus al gekoeld. Ik kon op dat moment niet meer doen dan u de volgende keer een overheerlijk patatje oorlog aanbieden. Wij hopen dat verder wel alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland

Jannie
22 december 2021

Was heerlijk en mooi op tijd

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze super goede review Jannie. Daar worden wij hartstikke blij van. Veel liefs, Team Spaland🥰

#
22 december 2021

Patat lekker knapperig, warm en snel geleverd

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze super goede review #. Daar worden wij hartstikke blij van. Veel liefs, Team Spaland🥰

Hoesik
19 december 2021

Zoals altijd heerlijk en top service. Altijd snelle bezorging door bram ladage spaland zelf👍🙏

Reactie van Bram Ladage

We zijn blij dat alles gesmaakt heeft en u zo tevreden bent Hoesik. 😁 Daar worden wij hartstikke blij van. Veel liefs, team Spaland 🥰

D.van mourik
18 december 2021

Ik vraag als ik een hamburger bestel om er geen mayonaise op te doen, maar voor de 2e keer zat er weer mayonaise op. Vraag mij af of ze de opmerkingen wel lezen, ik vind mayonaise niet lekker op een hamburger. De rest was prima.

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel D. van Mourik voor jouw feedback. In de hectiek kunnen de bakkers hier inderdaad overheen lezen, we zullen deze feedback meenemen en een andere manier van onderlinge communicatie verzinnen om de bakkers te herinneren dat er een opmerking staat bij de bestelling. Fijn om te lezen dat alles heeft gesmaakt. 😍 Want daar doen wij het natuurlijk allemaal voor.💪🏻 Alvast fijne feestdagen en tot gauw!🎄 Liefs, team Spaland🥰

Marjo
17 december 2021

Netjes op tijd en goed warm ! Fijne service

Reactie van Bram Ladage

Reactie: Bedankt voor deze super goede review Marjo. Daar worden wij hartstikke blij van. Veel liefs, Team Spaland🥰

Monique
15 december 2021

Super snelle bezorging Warm en goed !

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze super goede review Monique. Daar worden wij hartstikke blij van. Veel liefs, Team Spaland🥰

Westein
15 december 2021

We merken dat het achteruit gaat eerste keer was perfect daarna steeds minder

Reactie van Bram Ladage

Beste Westein, Wat vervelend dat u niet geheel tevreden bent over uw bestelling. Wij doen voor alle bestellingen ons uiterste best en willen graag iedereen blij maken. Zou u ons kunnen vertellen wat er tegenviel aan de bestelling? Dan kunnen wij hier van leren en dit verbeteren. Veel liefs, Team Spaland🥰

Karin
13 december 2021

Wel erg duur maar wel goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze goeie review Karin.😁 Daar worden wij super blij van. Veel liefs, team Spaland 🥰

M
13 december 2021

De grote friet die we wilden delen was echt heel weinig. Denk dat er een fout gemaakt is met de bestelling.

Reactie van Bram Ladage

Beste M. Een grote patat is voldoende voor 1 grote eter, wanneer je deze deelt heb je inderdaad weinig patat. U kunt de volgende keer misschien beter 2 middel brammetjes nemen, dan hebben jullie zeker genoeg. Wij hopen dat de bestelling verder wel goed gesmaakt heeft.😊 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Amber
12 december 2021

Eten was te koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Beste Amber, Wat vervelend dat u niet helemaal tevreden bent met uw bestelling. Wij doen er alles voor om uw bestelling zo heet mogelijk te leveren, zo pakken wij de bestelling pas in als de bezorger gereed is en hebben wij kruiken in de bezorg bakken om de bestelling extra warm af te kunnen leveren. De bestelling verliest echter altijd iets van zijn hitte, dit is ook wanneer je zelf bij de winkel afhaalt. Wij hopen dat het toch wel gesmaakt heeft. Veel liefs Team Spaland🥰

Marcel
11 december 2021

Supertop geregeld en lekker lekker

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor dit geweldige compliment Marcel !😁 Dit motiveert ons om zo door te gaan. Veel liefs, team Spaland 🥰

Mila den Otter
11 december 2021

Slechte bezorging, we moesten bijna 2 uur wachten tot het er eindelijk was… De friet en snacks waren ook koud toen het er eindelijk was.

Reactie van Bram Ladage

Beste Mila, U heeft uw bestelling geplaatst om 17.35 en wij hebben deze bezorgd om 18.40. In het weekend is het heel druk en dan kan het iets langer duren dan de aangeven 60 min. Ondanks dat wij warmtekruiken in onze bezorgtassen hebben, zal de bestelling altijd iets van temperatuur verliezen. Dit zou ook gebeuren als u het zelf af komt halen. Zodra er een bezorger beschikbaar is om uw bestelling weg te brengen, maken wij uw bestelling klaar zodat hij direct vanuit de pan, hup in het zakkie en daarna gelijk in het tassie op de fiets naar u onderweg gaat. 🚴‍♂️ We hopen natuurlijk wel dat het gesmaakt heeft, want we hebben uw bestelling met liefde bereid. Liefs, team Spaland🥰

Aad
11 december 2021
Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor al deze sterren Aad. Daar worden wij hartstikke blij van. 😁 Veel liefs, Team Spaland 🥰

B
10 december 2021

Bestelling kwam prima op tijd, het was goed verpakt en we hebben heerlijk gegeten.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor al deze sterren B.. Daar worden wij hartstikke blij van. 😁 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Lisette Huijnink
10 december 2021

De lekkerste patat, de aardigste en grappigste personen en de aller snelste bezorgers toppers zijn het!!!

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel lieve Lisette voor deze geweldige review.❤️ Wat zijn wij toch blij met jullie. We zullen jullie straks verschrikkelijk missen en jullie ons natuurlijk ook.😂 Liefs, team Spaland🥰

Patrick
10 december 2021

Patat was lekker alleen 1,5 voor de bezorging is wat lang.

Reactie van Bram Ladage

Beste Patrick, Op vrij, zat en zondag is het heel erg druk. Wij doen onze uiterste best om iedereen zo snel mogelijk te voorzien van hun geliefde Brammetje.😍 U heeft besteld om 17.44 en wij hebben uw bestelling bezorgd om 18.45.🚴‍♂️ Nu snappen wij als geen ander dat als je trek hebt het veel langer duurt dan je eigenlijk zou willen.🥰 Fijn om te lezen dat het wel gesmaakt heeft. Want hier doen we het allemaal voor. Wij wensen u een bramtastisch weekend en tot gauw! Liefs, team Spaland🥰

Lies
10 december 2021

Het lekker warm en ook lekker

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor al deze sterren Lies. Daar worden wij hartstikke blij van. 😁 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Wesley
9 december 2021

Was goed zoals altijd

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor al deze sterren Wesley. Daar worden wij hartstikke blij van. 😁 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Kit
8 december 2021
Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor al deze sterren Kit! 😁 Dat motiveert ons enorm. Veel liefs, team Spaland 🥰

Zonnenberg
8 december 2021

Als er Aangegeven wordt dat je patat wel gezouten moet worden dan wel zout toevoegen in de tas of voor zouten. En daarnaast is het kleine foutje van vanille in plaats van de bestelde aardbei je milkshake naar volle tevredenheid opgelost. Foutje moet kunnen baas: zou handige Harry gezegd hebben.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de review Zonneberg.😁 Hoewel wij ons best doen om geen fouten te maken, kan het wel eens gebeuren, bedankt voor uw begrip.😊 Wij doen zout altijd apart bij bestellingen, zodat de patat lekker krokant blijft. Als u zout op de patat wilt, kunt u dit het beste aangeven in de opmerkingen. Veel liefs, team Spaland 🥰

Monique
8 december 2021

TOP

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor al deze sterren Monique. Daar worden wij hartstikke blij van. 😁 Veel liefs, Team Spaland 🥰

m
6 december 2021
Reactie van Bram Ladage

Fijn dat alles naar wens was M.😁 Wij gaan ons best doen om de volgende keer alle sterren te verdienen.💪🏼 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Fam. Vos
5 december 2021

Gewoon top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de goeie review Fam Vos! Wij zijn blij dat alles helemaal naar wens was.😊 Veel liefs, Team Spaland🥰

Arnold
5 december 2021

Altijd lekker hier. Dit is echt de allerlekkerste Bram van het land. Kwaliteit echt top.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor dit geweldige compliment!😁 Dit motiveert ons om zo door te gaan. Veel liefs, team Spaland 🥰

Linda
3 december 2021

Ik had een Vega en normale hamburger besteld, alleen was niet duidelijk waar wat in zat, misschien een andere verpakking voor de Vega burger of zet het op het doosje .

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de feedback Linda, wij zullen het de volgende keer op het doosje schrijven.👍🏻 We hopen dat alles verder wel naar wens was.😁 Veel liefs, team Spaland 🥰

Annemieke Bakker
2 december 2021
Reactie van Bram Ladage

Dank je wel voor deze positieve review Annemieke😀, volgende keer gaan we voor de 5 sterren.💪🏻 Liefs, team Spaland🥰

Hendrie
2 december 2021

Was weer lekker en op tijd bezorgd

Reactie van Bram Ladage

We zijn blij dat alles gesmaakt heeft en u zo tevreden bent Hendrie. 😁 Daar worden wij hartstikke blij van. Veel liefs, team Spaland 🥰

E.K.
1 december 2021

Snelle bezorging, eten goed op temperatuur..patat niet slap. Top!

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de goeie review E.K.! Wij zijn blij dat alles helemaal naar wens was.😊 Veel liefs, Team Spaland🥰

Andre
30 november 2021

Weer helemaal top!!

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de goeie review André! Wij zijn blij dat alles helemaal naar wens was.😊 Veel liefs, Team Spaland🥰

Broeren
30 november 2021
Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de goeie review Broeren! Wij zijn blij dat alles helemaal naar wens was.😊 Veel liefs, Team Spaland🥰

L van der Velde
29 november 2021

Lekkere patat, perfect op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de goeie review van der Velde! Wij zijn blij dat alles helemaal naar wens was.😊 Veel liefs, Team Spaland🥰

E.J. Westbroek
28 november 2021
Reactie van Bram Ladage

Fijn dat alles naar wens was Westbroek.😁 Wij gaan ons best doen om de volgende keer alle sterren te verdienen.💪🏼 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Lin
28 november 2021

Bestelling was compleet en netjes op tijd. Helaas was de hamburger koud en nog half rauw van binnen.

Reactie van Bram Ladage

Beste Lin, Bedankt voor uw feedback, wij zullen dit zeker meenemen. Wat jammer dat uw hamburger niet naar wens was. Hij koelt inderdaad iets af door de saus, maar ik kan u garanderen dat deze niet rauw was. De burger is heerlijk gekruid, hierdoor is hij een klein beetje rood van kleur. Wij zijn blij dat u verder wel tevreden was over uw bestelling. 😁 Veel liefs, Team Spaland 🥰

E v Diejen
27 november 2021

Het was zelfs heet heerlijk gegeten

Reactie van Bram Ladage

We zijn blij dat alles gesmaakt heeft en u zo tevreden bent.. 😁 Daar worden wij hartstikke blij van. Veel liefs, team Spaland 🥰

Marjolein penning
26 november 2021

Bezorgster was erg vriendelijk. Eten was goed, prima in orde.

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel voor deze geweldige review Marjolein.💪🏻😍 We zullen de complimenten doorgeven aan onze enthousiaste bezorgster.❤️ Liefs, team Spaland🥰

Bianca
25 november 2021
Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze goeie review Bianca! Daar worden wij hartstikke blij van. 😁 Veel liefs, team Spaland 🥰

Hendrie
25 november 2021

Het was weer top.

Reactie van Bram Ladage

We zijn blij dat alles gesmaakt heeft en u zo tevreden bent Hendrie. 😁 Daar worden wij hartstikke blij van. Veel liefs, team Spaland 🥰

Marco
24 november 2021

Mooi optijd en de patat heerlijk doorgebakken

Reactie van Bram Ladage

We zijn blij dat alles gesmaakt heeft en u zo tevreden bent Marco. 😁 Daar worden wij hartstikke blij van. Veel liefs, team Spaland 🥰

Greetje Boer
23 november 2021

Alles snel en warm bezorgd

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze goeie review Greetje! Daar worden wij hartstikke blij van. 😁 Veel liefs, team Spaland 🥰

Franka de Bruijne
20 november 2021

De bezorging was super snel 20 min van bestellen tot bezorgen. Kwaliteit was goed. Dank!

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor dit mooie compliment Franka, we gaan het doorgeven aan onze supersnelle bezorgers. 😁 Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland🥰

Charlotte
20 november 2021

Het was top. Heel snel geleverd en lekker.

Reactie van Bram Ladage

Wat fijn dat alles zo goed naar wens was. Bedankt voor deze geweldige review, daar worden we super blij van. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Offerman
19 november 2021

Gewoon weer top.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt weer voor al deze sterren, daar worden wij super blij van. 😁 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Wilma Torn
19 november 2021

Frietjes waren weer heerlijk. Helaas de Milkshake Kokos vergeten. Kon deze niet meer ophalen ivm werk.

Reactie van Bram Ladage

Hoi Wilma, Wat vervelend nou dat uw milkshake er niet bij zat. Onze excuses hiervoor. Zou u bij uw volgende bestelling misschien in de opmerkingen willen plaatsen dat u nog een milkshake te goed heeft? Dan krijgt u van ons een extra grote.😊 Wij zijn erg blij dat uw bestelling verder goed gesmaakt heeft, daar doen wij het voor. Veel liefs, Team Spaland🥰

Danielle
19 november 2021

Goed warm en netjes op tijd

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze super review Danielle! Daar worden wij hartstikke blij van. 😁 Veel liefs, Team Spaland

Iprenburg
17 november 2021

Prima service, lekkere patat en snacks en heel vlot bezorgd.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor deze supergoede review. Dat motiveert ons weer om zo door te blijven gaan. 💪🏼 Veel liefs, team Spaland 🥰

Henri van Dijk
15 november 2021

Helemaal toppie !!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor al deze sterren Henri, hier worden wij weer super enthousiast van!😁 Veel liefs, team Spaland 🥰

Lisette Huijnink
14 november 2021

Wereld team, lieve mensen, super snelle bezorging en de lekkerste patat!!!👍🏻👍🏻👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Dankjewel Lisette, van zo'n goeie review worden wij gewoon een beetje verlegen.😊 Fijn dat alles weer gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Esmee
14 november 2021

Prima!

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Esmee voor al deze mooie sterren ⭐️ !Hier worden wij echt enthousiast van!😀 Liefs, team Spaland🥰

Felicia Baptista
13 november 2021

Duurde veel te lang, 1,5 uur.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de 5 sterren Felicia, hier worden wij heel blij van. Wel jammer dat u vond dat de bezorging te lang duurde, nu snappen wij ook als je trek hebt, dat het wachten veel langer lijkt.😁 U heeft besteld om 17.26 en uw bestelling is bezorgt om 18.30. Wij hadden een bezorgtijd van ongeveer een uur aangegeven, dan is een 1 en 4 minuten best wel acceptabel in onze ogen.😉 Wij zijn wel heel blij dat alles verder gesmaakt heeft, daar doen wij het tenslotte voor. Veel liefs, team Spaland 🥰

Joanna
12 november 2021

Echt alles was koud en de patat was niet doorgebakken wat ik vroeg. Ik heb alles zo weggegooid.

Reactie van Bram Ladage

Beste Joanna, Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over uw geleverde bestelling. Wij bereiden de bestellingen pas als de bezorger er is en hij gaat dan gelijk met de bezorger mee. Het is natuurlijk wel zo dat de eerste hitte eraf gaat omdat wij nog 5 min moeten fietsen voordat wij bij u zijn. Maar dat kunnen wij niet voorkomen, dat gebeurt ook als u de bestelling zelf afhaalt. Wij hebben uw Brammetje echt goed doorgebakken zoals u had gevraagd, maar we zullen hem de volgende keer nog extra doorbakken voor u.😍.Wij willen natuurlijk alleen maar blijde gezichten zien en hopen dat u dan wel kunt genieten van je Brammetje. Want zeg nou zelf…wie wordt er nou niet blij van een heerlijk Brammetje.😃 Liefs, team Spaland🥰

Kasia
10 november 2021
Reactie van Bram Ladage

Bedankt Kasia, zoveel sterren worden wij blij van.😁 Veel liefs, Team Spaland 🥰

Wim Broeren
10 november 2021

Een prachtige organisatie, vakkundig personeel en een goed product. Bij mijn recentelijke online bestelling 7 november heb ik abusievelijk 2 x de zelfde bestelling besteld. De medewerkster van de vestiging Hof van Spaland belde mij direct met de mededeling dat er 2 x een zelfde bestelling was geplaatst. zij gaf aan dat de tweede bestelling wordt gecrediteerd. binnen 2 dagen stond het bedrag van de tweede bestelling weer op mijn rekening. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. wij hebben heerlijk gegeten van de snacks.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Beste Wim, We worden gewoon verlegen van zo’n bijzondere lieve review. 😊 Voor ons is dit gewoon normaal om te doen, aandacht voor de gast staat bovenaan of het nou online is of bij ons filiaal. Wij willen alleen maar blijde gezichten zien. Maar nu zijn wij helemaal blij😃. Dank u wel voor deze super motiverende review.😍💪🏻 Liefs, team Spaland🥰

Offerman
9 november 2021

Heerlijk. Gewoon top

Reactie van Bram Ladage

Bedankt Offerman, van zulke goeie reviews worden wij harstikke blij.😁 Veel liefs, team Spaland🥰

Greetje Boer
9 november 2021

Prima en snel bezorgd.

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel Greetje, motiverende review!👊🏻 Hier worden wij echt enthousiast van!😀 Liefs, team Spaland🥰

C. Bouwer
8 november 2021

Patat en hapjes heerlijk! Goed warm en lekker knapperig. Precies op de afgesproken tijd bezorgd. Onze complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Fijn dat alles helemaal naar wens was. Daar worden wij helemaal blij van.😁 Tot de volgende keer. Veel liefs, team Spaland 🥰

Danique & Maran
8 november 2021

Bezorgd met een glimlach en tot in de puntjes verzorgd. Maar vooral gewoon lekkerrrrrr gegeten :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de super review! Wij doen er ons best voor om iedereen blij te maken. 😁 Fijn dat alles gesmaakt heeft. Veel liefs, Team Spaland 🥰

Anoniem
8 november 2021

Het is lekker maar vind het erg duur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.